Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Tremblade FC DF TEAM
essai 1 Tactiek 442 plat
36% Balbezit 64%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
26.1 gemiddelde waardering 48.2
weak Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen good


8e minuut.
Tamacas onderschept slim de pass. Tamacas speelt de bal door. Revelli met een sublieme pass. Merello is nu in balbezit. Merello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bušić speelt de bal door. Revelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay is nu in balbezit. Revelli verovert de bal door een tackle van achteren. Merello is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zambrano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Merello is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
La Tremblade FC - DF TEAM 0:1

13e minuut.
Estévès met een sublieme pass. Daar is Bušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bušić speelt de bal door. Klungelig pakt Merello de bal. Merello haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Merello verovert de bal door een tackle van achteren. Estévès bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello verovert de bal door een tackle van achteren. Merello schiet op doel. Colin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Lallemand rent richting de bal. Tamacas verovert de bal door een tackle van achteren. Tamacas speelt de bal door. Revelli is nu in balbezit. Revelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Revelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Revelli passt de bal in één keer door. Zambrano speelt de bal door. Merello rent richting de bal. Merello haalt uit met een fantastische trap. Colin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Lallemand rent richting de bal. Lallemand passt de bal zonder na te denken. Mousset rent richting de bal. Medoń is nu in balbezit. Medoń geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Angloma maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tamacas verovert de bal door een tackle van achteren. Lallemand schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tamacas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Medoń zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Merello springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cossou trapt de bal weg. Bušić kopt de bal weg. Merello is nu in balbezit. Merello haalt uit met een fantastische trap. Colin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
La Tremblade FC - DF TEAM 0:2

26e minuut.
Daar is Angloma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bušić met een sublieme pass. Cossou is nu in balbezit. Revelli onderschept slim de pass. Revelli haalt uit met een fantastische trap. Colin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La Tremblade FC - DF TEAM 0:3

37e minuut.
Estévès heeft problemen om de bal te vangen. Dhur is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tamacas. Tamacas krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Klungelig pakt Revelli de bal. Cossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamacas verovert de bal door een tackle van achteren. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Tremblade FC - DF TEAM 0:4

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zambrano met de inworp. Tamacas rent richting de bal. Merello is nu in balbezit. Merello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Tremblade FC 79%, DF TEAM 21%.
La Tremblade FC - DF TEAM 0:4

50e minuut.
Guitton geeft een lange en hoge pass. Cornett kopt de bal weg. Angloma bereikt de bal nog maar net als eerste. Angloma geeft een hoge lob. Merello springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Angloma speelt de bal door. Revelli is nu in balbezit. Revelli passt de bal in één keer door. Merello rent richting de bal. Merello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Medoń heeft problemen om de bal te vangen. Tamacas is nu in balbezit. Tamacas speelt de bal door. Merello rent richting de bal. Merello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Bathenay de bal. Bušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bušić passt de bal zonder na te denken. Merello rent richting de bal. Merello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cornett met een sublieme pass. Klungelig pakt Andreu de bal. Cornett geeft de bal voor. Merello probeert de bal met de borst te controleren. Merello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Estévès onderschept slim de pass. Estévès speelt de bal door. Bušić is nu in balbezit. Tamacas rent richting de bal. Tamacas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tamacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamacas passt de bal zonder na te denken. Merello rent richting de bal. Merello draait met de bal, schiet en ... Colin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Tremblade FC - DF TEAM 0:5

86e minuut.
Zambrano geeft een hoge lob. Angloma heeft problemen om de bal te vangen. Bušić rent richting de bal. Bušić passt de bal zonder na te denken. Revelli is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guitton trapt de bal weg van het doel. Bušić kopt de bal weg. Merello heeft problemen om de bal te vangen. Merello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Revelli is nu in balbezit. Revelli probeert naar een medespeler te passen. Merello is nu in balbezit. Revelli rent richting de bal. Revelli schiet op doel. Colin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Tremblade FC 81%, DF TEAM 19%.
La Tremblade FC - DF TEAM 0:5