Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mourenx Aleksandrowka
Normal Tactiek CCA
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 54.2
matig Schieten uitmuntend
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Kwasiborski geeft een lange en hoge pass. John rent richting de bal. John draait met de bal, schiet en ... Betta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Almeida probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:1

5e minuut.
Betta geeft een lange en hoge pass. Careca rent richting de bal. Careca geeft een hoge lob. John rent richting de bal. John schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Illán geeft een lange en hoge pass. Dropsy is nu in balbezit. Dropsy probeert naar een medespeler te passen. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Dropsy kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Betta de bal onder controle te krijgen. Hanot bereikt de bal nog maar net als eerste. John onderschept slim de pass. John draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:2

15e minuut.
Careca speelt de bal door. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski passt de bal met de wreef. John heeft problemen om de bal te vangen. John schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Gérardin de bal onder controle te krijgen. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski passt de bal in één keer door. Careca heeft problemen om de bal te vangen. Careca geeft een lange en hoge pass. De Almeida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Careca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Betta de bal. John is nu in balbezit. John draait met de bal, schiet en ... De Almeida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:3

19e minuut.
Wołodyjowski probeert naar een medespeler te passen. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski passt de bal met de wreef. John is nu in balbezit. John haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:4

21e minuut.
John passt de bal met de wreef. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. John rent richting de bal. John haalt uit met een fantastische trap. De Almeida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:5

23e minuut.
Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Betta de bal. John is nu in balbezit. John haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is Betta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. John rent richting de bal. Betta bereikt de bal nog maar net als eerste. John onderschept slim de pass. John draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Mojzesowicz probeert naar een medespeler te passen. Gremlin met een sublieme pass. Illán speelt de bal door. John is nu in balbezit. John schiet op doel. De Almeida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:6

29e minuut.
Bedryj probeert de bal met de borst te controleren. Georges rent richting de bal. Georges passt de bal zonder na te denken. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bellocq probeert de bal aan de voet te houden. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski passt de bal met de wreef. John heeft problemen om de bal te vangen. John schiet op doel. De Almeida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gérardin heeft problemen om de bal te vangen. Wołodyjowski rent richting de bal. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:7

35e minuut.
Careca geeft een hoge lob. Kwasiborski kopt de bal weg. Klungelig pakt Betta de bal. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Diallo rent richting de bal. Wołodyjowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wołodyjowski speelt de bal door. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Diallo speelt de bal door. Gremlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gremlin probeert naar een medespeler te passen. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:8

39e minuut.
Careca passt de bal met de wreef. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Betta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:9

40e minuut.
Georges speelt de bal door. Klungelig pakt Massip de bal. John verovert de bal door een tackle van achteren. John schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dropsy is nu in balbezit. Wołodyjowski onderschept slim de pass. Wołodyjowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt John de bal. John draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Almeida trapt de bal weg van het doel. Careca kopt de bal weg. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Doeltrap. De Almeida met een harde bal richting middenveld. Careca kopt de bal weg. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski schiet op doel. De Almeida bokst de bal weg. Klungelig pakt Betta de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:10

45e minuut.
Illán is nu in balbezit. Illán geeft een lange en hoge pass. Betta kan de bal niet met de borst controleren. John is nu in balbezit. John schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mourenx 85%, Aleksandrowka 15%.
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:10

47e minuut.
Mojzesowicz passt de bal in één keer door. Bendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Careca speelt de bal door. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John haalt uit met een fantastische trap. De Almeida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:11

48e minuut.
Kwasiborski verovert de bal door een tackle van achteren. Careca rent richting de bal. Careca speelt de bal door. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski schiet op doel. De Almeida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:12

49e minuut.
Massip speelt de bal door. Georges met een sublieme pass. Bellocq heeft problemen om de bal te vangen. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski draait met de bal, schiet en ... De Almeida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz met een sublieme pass. Careca probeert naar een medespeler te passen. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Wołodyjowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołodyjowski met een sublieme pass. John is nu in balbezit. John schiet op doel. De Almeida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:13

53e minuut.
Georges is nu in balbezit. Georges passt de bal in één keer door. Etheve is nu in balbezit. Kwasiborski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:14

58e minuut.
Betta heeft problemen om de bal te vangen. John rent richting de bal. John geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kwasiborski de bal. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap. De Almeida bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski geeft een lange en hoge pass. Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Bellocq probeert de bal met de borst te controleren. Hanot is nu in balbezit. Kwasiborski onderschept slim de pass. Kwasiborski schiet op doel. De Almeida maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:15

65e minuut.
Gremlin geeft de bal voor. Hanot controleert de bal met de borst. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski draait met de bal, schiet en ... De Almeida maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:16

66e minuut.
Betta geeft de bal voor. Gremlin heeft problemen om de bal te vangen. Gremlin speelt de bal door. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Mojzesowicz probeert naar een medespeler te passen. Careca bereikt de bal nog maar net als eerste. Careca passt de bal in één keer door. John rent richting de bal. John schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:17

76e minuut.
Marquis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquis passt de bal in één keer door. Gremlin speelt de bal door. John rent richting de bal. John schiet op doel. De Almeida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:18

79e minuut.
Bendea geeft de bal voor. Kwasiborski kopt de bal weg. Klungelig pakt Betta de bal. John is nu in balbezit. John draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:19

80e minuut.
John verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kwasiborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. John bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski schiet op doel. De Almeida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:20

82e minuut.
Kwasiborski rent richting de bal. Hanot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:21

84e minuut.
Bellocq is nu in balbezit. Kwasiborski verovert de bal door een tackle van achteren. Wołodyjowski is nu in balbezit. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Careca probeert de bal met de borst te controleren. Careca probeert naar een medespeler te passen. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:22

88e minuut.
Gremlin probeert de bal met de borst te controleren. Gremlin probeert naar een medespeler te passen. Hanot rent richting de bal. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mourenx 88%, Aleksandrowka 12%.
FC Mourenx - Aleksandrowka 0:23