Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Club Lensois Raja Occitan
5-3-2 Tactiek norv3m
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 47.2
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Vandooren verovert de bal door een tackle van achteren. Vandooren met een sublieme pass. Redan bereikt de bal nog maar net als eerste. Redan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Leblanc de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hausser neemt de hoekschop. Redan probeert naar een medespeler te passen. Jacowski is nu in balbezit. Jacowski haalt uit met een fantastische trap. Berendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club Lensois - Raja Occitan 0:1

14e minuut.
Daar is Quittet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vial bereikt de bal nog maar net als eerste. Vial passt de bal met de wreef. Jacowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Hausser met een sublieme pass. Delattre heeft problemen om de bal te vangen. Vandooren geeft een lange en hoge pass. Redan rent richting de bal. Redan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Decroix verovert de bal door een tackle van achteren. Decroix passt de bal met de wreef. Ork speelt de bal door. Kot rent richting de bal. Kot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jacquet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandooren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacowski is nu in balbezit. Jacowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Club Lensois 79%, Raja Occitan 21%.
Sporting Club Lensois - Raja Occitan 0:1

50e minuut.
Jacquet passt de bal in één keer door. Quittet is nu in balbezit. Quittet speelt de bal door. Kot is nu in balbezit. Kot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Inworp. Quittet met de inworp. Vial is nu in balbezit. Ork verovert de bal door een tackle van achteren. Ork geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Gastiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastiger geeft een lange en hoge pass. Hausser met een sublieme pass. Redan bereikt de bal nog maar net als eerste. Redan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gastiger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redan rent richting de bal. Redan draait met de bal, schiet en ... Berendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Berendi trapt de bal weg van het doel. Aznar kopt de bal weg. Daar is Vautrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redan rent richting de bal. Redan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Kot rent richting de bal. Decroix tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delattre met een snel genomen vrije trap. Keruzoré kopt de bal weg. Schmidt probeert de bal aan de voet te houden. Granger rent richting de bal. Granger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hausser kopt de bal weg. Aznar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznar passt de bal zonder na te denken. Redan rent richting de bal. Redan haalt uit met een fantastische trap. Berendi bokst de bal weg.

73e minuut.
Vandooren passt de bal met de wreef. Vial bereikt de bal nog maar net als eerste. Quittet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quittet krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Vial bereikt de bal nog maar net als eerste. Ork begaat een overtreding. Vial is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vial met een snel genomen vrije trap. Redan rent richting de bal. Redan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Vautrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet geeft een lange en hoge pass. Redan is nu in balbezit. Redan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Club Lensois 58%, Raja Occitan 42%.
Sporting Club Lensois - Raja Occitan 0:1