Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les beaufs FC AS Morlaisienne
Normal Tactiek special541_r
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 44.9
weak Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş onderschept slim de pass. Profiş passt de bal met de wreef. Barré rent richting de bal. Barré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Cohen speelt de bal door. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş geeft een lange en hoge pass. Barré krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Régnault is nu in balbezit. Barré onderschept slim de pass. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré rent richting de bal. Barré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - AS Morlaisienne 0:1

16e minuut.
Cohen speelt de bal door. Tisserand is nu in balbezit. Tisserand passt de bal met de wreef. Artelesa rent richting de bal. Artelesa passt de bal met de wreef. Gasnier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bauer rent richting de bal. Bauer passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Laporte de bal onder controle te krijgen. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré draait met de bal, schiet en ... Gasnier bokst de bal weg.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Profiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bauer is nu in balbezit. Bauer geeft de bal voor. Barré rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les beaufs FC 84%, AS Morlaisienne 16%.
Les beaufs FC - AS Morlaisienne 0:1

48e minuut.
Bauer passt de bal met de wreef. Profiş is nu in balbezit. Profiş passt de bal met de wreef. Barré rent richting de bal. Barré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Artelesa kopt de bal weg. Daar is Massot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barré is nu in balbezit. Barré schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Guitton probeert naar een medespeler te passen. Hurtevent bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş verovert de bal door een tackle van achteren. Profiş geeft een lange en hoge pass. Barré maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Profiş controleert de bal met de borst. Profiş passt de bal met de wreef. Daar is Massot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barré rent richting de bal. Barré haalt uit met een fantastische trap. Gasnier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Profiş rent richting de bal. Profiş passt de bal in één keer door. Barré is nu in balbezit. Barré draait met de bal, schiet en ... Gasnier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - AS Morlaisienne 0:2

82e minuut.
Régnault kopt de bal weg. Cohen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Renaudin de bal onder controle te krijgen. Barré is nu in balbezit. Barré haalt uit met een fantastische trap. Gasnier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Artelesa probeert naar een medespeler te passen. Cohen rent richting de bal. Cohen geeft de bal voor. Profiş geeft de bal voor. Klungelig pakt Barré de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen met een sublieme pass. Profiş is nu in balbezit. Profiş geeft de bal voor. Barré heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les beaufs FC 75%, AS Morlaisienne 25%.
Les beaufs FC - AS Morlaisienne 0:2