Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TITI FC F.C DIAKATE
523 Tactiek attaque 1
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
30.7 gemiddelde waardering 50.9
weak Schieten outstanding
weak Passen solid
weak Verdedigen good


2e minuut.
Konate rent richting de bal. Walraeve onderschept slim de pass. Walraeve passt de bal zonder na te denken. Iváncsik geeft een lange en hoge pass. Domínguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka geeft een hoge lob. Daar is Dewaquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - F.C DIAKATE 0:1

6e minuut.
Muzyka is nu in balbezit. Muzyka passt de bal met de wreef. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Chaveau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - F.C DIAKATE 0:2

7e minuut.
Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Krzysztyński is nu in balbezit. Krzysztyński passt de bal in één keer door. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - F.C DIAKATE 0:3

11e minuut.
Daar is Esmat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maës bereikt de bal nog maar net als eerste. Esmat maakt een afschuwelijke overtreding. Esmat krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Żółkowski speelt de bal door. Krzysztyński rent richting de bal. Krzysztyński passt de bal in één keer door. Domínguez rent richting de bal. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Chaveau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yiğitarslan rent richting de bal. Yiğitarslan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - F.C DIAKATE 0:4

16e minuut.
Żółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkowski geeft de bal voor. Yiğitarslan kan de bal niet met de borst controleren. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Muzyka geeft een hoge lob. Domínguez maakt een snoekduik en kopt de bal. Chaveau bokst de bal weg.

18e minuut.
Domínguez kan de bal niet met de borst controleren. Baronchelli is nu in balbezit. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - F.C DIAKATE 0:5

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iváncsik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muzyka probeert naar een medespeler te passen. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Żółkowski geeft de bal voor. Muzyka heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - F.C DIAKATE 0:6

26e minuut.
Vandendriessche geeft een lange en hoge pass. Brynjason bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynjason met een sublieme pass. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. Chaveau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Yiğitarslan probeert naar een medespeler te passen. Żółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkowski passt de bal in één keer door. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Baronchelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka haalt uit met een fantastische trap. Chaveau probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Baronchelli rent richting de bal. Muzyka verovert de bal door een tackle van achteren. Muzyka draait met de bal, schiet en ... Giresse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - F.C DIAKATE 0:7

29e minuut.
Krzysztyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka geeft de bal voor. Domínguez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - F.C DIAKATE 0:8

30e minuut.
Klungelig pakt Ben Bouali de bal. Muzyka rent richting de bal. Krzysztyński rent richting de bal. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka draait met de bal, schiet en ... Chaveau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Yiğitarslan de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ben Bouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik speelt de bal door. Domínguez rent richting de bal. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
McManaman kopt de bal weg. Muzyka rent richting de bal. Giresse is nu in balbezit. Muzyka verovert de bal door een tackle van achteren. Muzyka schiet op doel. Chaveau bokst de bal weg.

35e minuut.
Dewaquez speelt de bal door. Baronchelli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żółkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzysztyński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Krzysztyński passt de bal zonder na te denken. Żółkowski is nu in balbezit. Żółkowski passt de bal in één keer door. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Dewaquez de bal. Yiğitarslan is nu in balbezit. Yiğitarslan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Iváncsik verovert de bal door een tackle van achteren. Iváncsik geeft een hoge lob. Yiğitarslan is nu in balbezit. Yiğitarslan schiet op doel. Chaveau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - F.C DIAKATE 0:9

40e minuut.
Ben Bouali geeft een hoge lob. Esmat kopt de bal weg. Vandendriessche heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez rent richting de bal. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Krzysztyński passt de bal zonder na te denken. Żółkowski met een sublieme pass. Domínguez kan de bal niet met de borst controleren. Domínguez schiet op doel. Coulon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITI FC 82%, F.C DIAKATE 18%.
TITI FC - F.C DIAKATE 0:9

49e minuut.
Esmat speelt de bal door. Żółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkowski passt de bal met de wreef. Domínguez rent richting de bal. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Iváncsik met een sublieme pass. Klungelig pakt Muzyka de bal. Giresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka verovert de bal door een tackle van achteren. Muzyka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Maës de bal. Żółkowski met een sublieme pass. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Żółkowski probeert naar een medespeler te passen. Krzysztyński geeft een hoge lob. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Yiğitarslan probeert de bal aan de voet te houden. Żółkowski rent richting de bal. Maës begaat een overtreding. Maës krijgt een gele kaart. Żółkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Esmat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Domínguez krijgt zijn hoofd ertegen. Chaveau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - F.C DIAKATE 0:10

59e minuut.
Krzysztyński is nu in balbezit. Ben Bouali is nu in balbezit. Krzysztyński begaat een overtreding. Krzysztyński krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Giresse kopt de bal weg. Klungelig pakt Maës de bal. Domínguez is nu in balbezit. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Chaveau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yiğitarslan rent richting de bal. Yiğitarslan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - F.C DIAKATE 0:11

64e minuut.
Krzysztyński passt de bal in één keer door. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - F.C DIAKATE 0:12

66e minuut.
Muzyka probeert naar een medespeler te passen. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez passt de bal in één keer door. Yiğitarslan is nu in balbezit. Yiğitarslan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

68e minuut.
Ben Bouali rent richting de bal. Ben Bouali geeft een hoge lob. Esmat kopt de bal weg. Yiğitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - F.C DIAKATE 0:13

71e minuut.
Żółkowski geeft een lange en hoge pass. Muzyka kopt de bal weg. Daar is Maës, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żółkowski geeft een lange en hoge pass. Domínguez springt en kopt de bal. Chaveau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Krzysztyński is nu in balbezit. Krzysztyński geeft een lange en hoge pass. Dewaquez rent richting de bal. Yiğitarslan onderschept slim de pass. Yiğitarslan haalt uit met een fantastische trap. Chaveau bokst de bal weg. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - F.C DIAKATE 0:14

80e minuut.
Krzysztyński speelt de bal door. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez schiet op doel. Chaveau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - F.C DIAKATE 0:15

82e minuut.
McManaman is nu in balbezit. Walraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walraeve geeft de bal voor. Yiğitarslan kopt de bal weg. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Yiğitarslan rent richting de bal. Yiğitarslan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Chaveau trapt de bal weg van het doel. Konate kopt de bal weg. McManaman geeft een lange en hoge pass. Domínguez rent richting de bal. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - F.C DIAKATE 0:16

88e minuut.
McManaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Esmat met een sublieme pass. Żółkowski is nu in balbezit. Krzysztyński rent richting de bal. Krzysztyński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Yiğitarslan geeft een hoge lob. Muzyka heeft problemen om de bal te vangen. Muzyka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Domínguez de bal onder controle te krijgen. Chaveau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - F.C DIAKATE 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITI FC 86%, F.C DIAKATE 14%.
TITI FC - F.C DIAKATE 0:17