Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parasite Eve Peppone FC 31
Normal Tactiek Off_3-1-3-1-2
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 47.7
matig Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Fernandès rent richting de bal. Bauer verovert de bal door een tackle van achteren. Bauer met een sublieme pass. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Allemane is nu in balbezit. Bauer onderschept slim de pass. Bauer passt de bal zonder na te denken. Kress is nu in balbezit. Kress haalt uit met een fantastische trap. Georges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Thirion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

12e minuut.
Lacoste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacoste passt de bal zonder na te denken. Kress rent richting de bal. Kress draait met de bal, schiet en ... Georges werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parasite Eve - Peppone FC 31 0:1

15e minuut.
Martel rent richting de bal. Normand is nu in balbezit. Martel met een sublieme pass. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parasite Eve - Peppone FC 31 0:2

23e minuut.
Menezes is nu in balbezit. Menezes geeft een lange en hoge pass. Martel kopt de bal weg. Klungelig pakt Kress de bal. Kress schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parasite Eve - Peppone FC 31 0:3

24e minuut.
Normand bereikt de bal nog maar net als eerste. Normand passt de bal zonder na te denken. Kress rent richting de bal. Kress draait met de bal, schiet en ... Georges probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Béguin geeft een lange en hoge pass. Debray heeft problemen om de bal te vangen. Kress rent richting de bal. Kress heeft problemen om de bal te vangen. Kress haalt uit met een fantastische trap. Georges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Normand bereikt de bal nog maar net als eerste. Normand draait met de bal, schiet en ... Georges verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Normand onderschept slim de pass. Normand speelt de bal door. Kress rent richting de bal. Kress haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parasite Eve - Peppone FC 31 0:4

35e minuut.
Saïdi onderschept slim de pass. Saïdi passt de bal in één keer door. Normand met een sublieme pass. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Thirion geeft een hoge lob. Henri is nu in balbezit. Menezes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Menezes is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Kress passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bauer de bal. Bauer geeft een lange en hoge pass. Kress rent richting de bal. Kress haalt uit met een fantastische trap. Georges bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Parasite Eve - Peppone FC 31 0:5

45e minuut.
Inworp. Bauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martel geeft een lange en hoge pass. Kress is nu in balbezit. Kress schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parasite Eve - Peppone FC 31 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parasite Eve 79%, Peppone FC 31 21%.
Parasite Eve - Peppone FC 31 0:6

46e minuut.
Martel is nu in balbezit. Normand is nu in balbezit. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress draait met de bal, schiet en ... Georges probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parasite Eve - Peppone FC 31 0:7

47e minuut.
Fernandès passt de bal met de wreef. Normand is nu in balbezit. Normand probeert naar een medespeler te passen. Kress is nu in balbezit. Kress schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kress is nu in balbezit. Kress passt de bal in één keer door. Martel heeft problemen om de bal te vangen. Kress is nu in balbezit. Kress draait met de bal, schiet en ... Georges verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Bauer passt de bal zonder na te denken. Lacoste geeft een hoge lob. Debray probeert de bal met de borst te controleren. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parasite Eve - Peppone FC 31 0:8

52e minuut.
Bérard met een sublieme pass. Allemane is nu in balbezit. Allemane passt de bal zonder na te denken. Kress is nu in balbezit. Kress haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Colson met een sublieme pass. Lesage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesage probeert naar een medespeler te passen. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Lacoste passt de bal met de wreef. Kress rent richting de bal. Debray legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kress is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kress legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Saïdi met een sublieme pass. Normand bereikt de bal nog maar net als eerste. Normand passt de bal zonder na te denken. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Normand passt de bal zonder na te denken. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel passt de bal met de wreef. Kress is nu in balbezit. Kress schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Normand geeft de bal voor. Mouton met een sublieme pass. Normand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kress is nu in balbezit. Kress schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bauer verovert de bal door een tackle van achteren. Bauer geeft een hoge lob. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Normand geeft een lange en hoge pass. Lacoste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacoste met een sublieme pass. Daar is Kress, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kress haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parasite Eve - Peppone FC 31 0:9

78e minuut.
Pasquet is nu in balbezit. Normand bereikt de bal nog maar net als eerste. Normand geeft een lange en hoge pass. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress draait met de bal, schiet en ... Georges bokst de bal weg. Debray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kress rent richting de bal. Kress haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parasite Eve - Peppone FC 31 0:10

80e minuut.
Lesage kopt de bal weg. Fernandès heeft problemen om de bal te vangen. Fernandès passt de bal zonder na te denken. Martel is nu in balbezit. Martel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Lacoste de bal onder controle te krijgen. Lacoste geeft een lange en hoge pass. Kress is nu in balbezit. Kress draait met de bal, schiet en ... Georges maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parasite Eve - Peppone FC 31 0:11

85e minuut.
Allemane speelt de bal door. Bérard heeft problemen om de bal te vangen. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress verovert de bal door een tackle van achteren. Kress draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parasite Eve - Peppone FC 31 0:12

88e minuut.
Normand verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Martel de bal. Martel met een sublieme pass. Kress rent richting de bal. Kress draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parasite Eve - Peppone FC 31 0:13

89e minuut.
Normand rent richting de bal. Martel rent richting de bal. Martel passt de bal met de wreef. Kress is nu in balbezit. Kress schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parasite Eve 80%, Peppone FC 31 20%.
Parasite Eve - Peppone FC 31 0:13