Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RO.maniac FC Bertheloge .
RO. 4.1.2.1.2 Tactiek 4-2-4-c
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 54.8
solid Schieten excellent
adequate Passen very good
excellent Verdedigen solid


22e minuut.
Zasusz met een snelle inworp. Koza geeft de bal voor. Dmowski rent richting de bal. Gijón onderschept slim de pass. Gijón draait met de bal, schiet en ... Kutasi bokst de bal weg.

29e minuut.
Manresa verovert de bal door een tackle van achteren. Manresa passt de bal in één keer door. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković haalt uit met een fantastische trap. Kutasi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RO.maniac - FC Bertheloge . 1:0

34e minuut.
Groncik probeert naar een medespeler te passen. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza speelt de bal door. Marinković rent richting de bal. Marinković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Świerszcz geeft een hoge lob. Gijón is nu in balbezit. Gijón geeft een hoge lob. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković draait met de bal, schiet en ... Kutasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO.maniac 50%, FC Bertheloge . 50%.
RO.maniac - FC Bertheloge . 1:0

50e minuut.
Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuwas begaat een overtreding. Gago raakt geblesseerd tijdens het duel. Galindo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rouault maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Soltész onderschept slim de pass. Soltész geeft een lange en hoge pass. Bony heeft problemen om de bal te vangen. Marinković rent richting de bal. Marinković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McNeil komt het veld opgelopen. Maul komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Varane probeert naar een medespeler te passen. Kuwas is nu in balbezit. Maul verovert de bal door een tackle van achteren. Maul draait met de bal, schiet en ... Groncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Scalzone passt de bal zonder na te denken. Galindo geeft een hoge lob. Maul kopt de bal weg. McNeil is nu in balbezit. McNeil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
McNeil probeert naar een medespeler te passen. Zasusz is nu in balbezit. Scalzone verovert de bal door een tackle van achteren. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Maul rent richting de bal. McNeil is nu in balbezit. Maul bereikt de bal nog maar net als eerste. Maul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RO.maniac - FC Bertheloge . 1:1

78e minuut.
McNeil is nu in balbezit. Manresa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McNeil raakt geblesseerd tijdens het duel. Varane met een snel genomen vrije trap. McNeil rent richting de bal. McNeil schiet op doel. Groncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Kutasi neemt vlug de vrije trap. Van Sam kopt de bal weg. Daar is Soltész, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maul bereikt de bal nog maar net als eerste. Maul schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO.maniac 55%, FC Bertheloge . 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RO.maniac - FC Bertheloge . 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Bony geeft een lange en hoge pass. McNeil is nu in balbezit. Met opzet legt Zasusz zijn tegenspeler op de grond. Zasusz krijgt een gele kaart.

94e minuut.
Grespan probeert naar een medespeler te passen. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza passt de bal in één keer door. Marinković rent richting de bal. Marinković draait met de bal, schiet en ... Kutasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO.maniac 52%, FC Bertheloge . 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RO.maniac - FC Bertheloge . 1:1

112e minuut.
Bony geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zasusz met de inworp. Koza is nu in balbezit. Koza geeft een lange en hoge pass. Kutasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gijón rent richting de bal. Gijón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RO.maniac - FC Bertheloge . 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO.maniac 35%, FC Bertheloge . 65%.
RO.maniac - FC Bertheloge . 2:1