Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les primates en raquettes Chiles Mexicanos
Normal Tactiek Griffe du Dragon
45% Balbezit 55%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 54.9
waardeloos Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Le Berre bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Berre geeft een hoge lob. Rusin kan de bal niet met de borst controleren. Rusin geeft een hoge lob. van Loen maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Le Berre passt de bal met de wreef. Daar is Carnus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carnus met een sublieme pass. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:1

7e minuut.
van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen passt de bal zonder na te denken. Laplace is nu in balbezit. Laplace haalt uit met een fantastische trap. Ramirez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:2

10e minuut.
van Loen is nu in balbezit. van Loen geeft een lange en hoge pass. Laplace bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace geeft een hoge lob. van Loen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:3

11e minuut.
Ferrer probeert naar een medespeler te passen. Laplace rent richting de bal. Laplace geeft de bal voor. van Loen is nu in balbezit. van Loen haalt uit met een fantastische trap. Ramirez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Żuchnik probeert naar een medespeler te passen. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen passt de bal in één keer door. Laplace is nu in balbezit. Laplace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Loskit geeft een hoge lob. Daar is Chapuis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laplace is nu in balbezit. Laplace haalt uit met een fantastische trap. Ramirez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ramirez trapt de bal weg. Le Berre geeft de bal voor. Laplace kopt de bal weg. Daar is van Loen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Loen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:4

19e minuut.
Bayle kopt de bal weg. Klungelig pakt Carnus de bal. Carnus geeft een lange en hoge pass. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laplace rent richting de bal. Laplace draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:5

21e minuut.
Laplace geeft een hoge lob. Daar is Michelet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:6

26e minuut.
Bayle geeft een hoge lob. van Loen kopt de bal weg. Laplace is nu in balbezit. Laplace haalt uit met een fantastische trap. Ramirez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Michelet geeft een hoge lob. Carnus kopt de bal weg. Żuchnik met een sublieme pass. Laplace bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Le Berre maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Platini kopt de bal weg. Klungelig pakt Roques de bal. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Rusin geeft de bal voor. Michelet heeft problemen om de bal te vangen. Laplace probeert naar een medespeler te passen. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:7

35e minuut.
Laplace schiet op doel. Chapuis probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bayle zal de hoekschop nemen. Laplace kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. van Loen kan de bal niet met de borst controleren. Ramirez speelt de bal door. Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchnik geeft de bal voor. Laplace krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Le Berre rent richting de bal. Le Berre passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Villard de bal. Laplace bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:8

38e minuut.
Bayle rent richting de bal. Bayle speelt de bal door. Daar is Laplace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laplace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:9

40e minuut.
Chapuis rent richting de bal. Chapuis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Laplace zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loskit geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ferrer is nu in balbezit. Ferrer geeft een hoge lob. Laplace kopt de bal weg. van Loen is nu in balbezit. van Loen haalt uit met een fantastische trap. Ramirez bokst de bal weg.

44e minuut.
Duchemin is nu in balbezit. Żuchnik verovert de bal door een tackle van achteren. Żuchnik speelt de bal door. Laplace geeft een hoge lob. van Loen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les primates en raquettes 82%, Chiles Mexicanos 18%.
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:10

46e minuut.
van Loen passt de bal in één keer door. Laplace rent richting de bal. Laplace passt de bal in één keer door. van Loen is nu in balbezit. van Loen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:11

50e minuut.
Loskit verovert de bal door een tackle van achteren. Loskit probeert naar een medespeler te passen. van Loen is nu in balbezit. van Loen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:12

53e minuut.
Bayle rent richting de bal. Bayle geeft een lange en hoge pass. Chapuis heeft problemen om de bal te vangen. Loskit rent richting de bal. Loskit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Batmale speelt de bal door. Duchemin is nu in balbezit. Żuchnik onderschept slim de pass. Żuchnik geeft een hoge lob. van Loen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Platini bereikt de bal nog maar net als eerste. Platini geeft een lange en hoge pass. Ferrer rent richting de bal. Ferrer geeft de bal voor. Laplace maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Ramirez trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żuchnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rusin geeft een hoge lob. Laplace probeert de bal met de borst te controleren. Ramirez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Roques kopt de bal weg. Loskit is nu in balbezit. Loskit met een sublieme pass. van Loen is nu in balbezit. van Loen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:13

60e minuut.
Żuchnik is nu in balbezit. Duchemin verovert de bal door een tackle van achteren. Laplace onderschept slim de pass. Laplace geeft de bal voor. van Loen springt en kopt de bal. Ramirez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Loskit onderschept slim de pass. Loskit met een sublieme pass. Michelet verovert de bal door een tackle van achteren. van Loen rent richting de bal. van Loen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:14

66e minuut.
van Loen passt de bal in één keer door. Bayle heeft problemen om de bal te vangen. Bayle geeft een hoge lob. van Loen rent richting de bal. van Loen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bayle rent richting de bal. Bayle speelt de bal door. Loskit speelt de bal door. van Loen rent richting de bal. van Loen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:15

69e minuut.
Klungelig pakt Toutain de bal. Duchemin bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen is nu in balbezit. van Loen schiet op doel. Ramirez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:16

70e minuut.
Klungelig pakt Duchemin de bal. Duchemin passt de bal met de wreef. van Loen rent richting de bal. van Loen draait met de bal, schiet en ... Ramirez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Żuchnik met een snelle inworp. Loskit bereikt de bal nog maar net als eerste. Loskit geeft de bal voor. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:17

75e minuut.
Chapuis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żuchnik met een snelle inworp. Loskit is nu in balbezit. Loskit geeft een hoge lob. Ramirez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Batmale rent richting de bal. Żuchnik onderschept slim de pass. Żuchnik geeft een hoge lob. van Loen is nu in balbezit. van Loen geeft een hoge lob. Ramirez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bayle zal de hoekschop nemen. van Loen is nu in balbezit. van Loen haalt uit met een fantastische trap. Ramirez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:18

80e minuut.
Le Berre bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Berre geeft een lange en hoge pass. Laplace kopt de bal weg. Loskit bereikt de bal nog maar net als eerste. Loskit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Ferrer kopt de bal weg. Bayle met een sublieme pass. van Loen is nu in balbezit. van Loen schiet op doel. Ramirez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:19

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lecornu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferrer geeft de bal voor. Laplace rent richting de bal. Laplace schiet op doel. Ramirez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Loen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:20

86e minuut.
Toutain is nu in balbezit. Laplace verovert de bal door een tackle van achteren. Laplace geeft een lange en hoge pass. van Loen rent richting de bal. van Loen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les primates en raquettes 91%, Chiles Mexicanos 9%.
Les primates en raquettes - Chiles Mexicanos 0:20