Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Can Lords
Normal Tactiek HC-3
43% Balbezit 57%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
21 gemiddelde waardering 59.7
poor Schieten incredible
hopeless Passen excellent
weak Verdedigen solid


6e minuut.
Dakowski met een sublieme pass. Daar is Gosse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gosse passt de bal in één keer door. Dubach rent richting de bal. Dubach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:1

7e minuut.
Dubach is nu in balbezit. Dubach passt de bal met de wreef. Gosse is nu in balbezit. Gosse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:2

11e minuut.
Fenouillère met de inworp. Klungelig pakt de Bock de bal. de Bock geeft een lange en hoge pass. Gosse springt en kopt de bal. Batmale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lesur kopt de bal weg. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André geeft een lange en hoge pass. Gosse rent richting de bal. Gosse draait met de bal, schiet en ... Batmale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach haalt uit met een fantastische trap. Batmale maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Bock geeft een hoge lob. Gosse is nu in balbezit. Gosse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:3

16e minuut.
Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse heeft problemen om de bal te vangen. Dubach is nu in balbezit. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Platini kopt de bal weg. de Bock geeft de bal voor. Klungelig pakt Lavergne de bal. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach schiet op doel. Batmale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Gosse is nu in balbezit. Gosse passt de bal met de wreef. Dubach is nu in balbezit. Dubach haalt uit met een fantastische trap. Batmale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:4

21e minuut.
Saillard is nu in balbezit. Gosse onderschept slim de pass. Gosse passt de bal in één keer door. Dubach is nu in balbezit. Dubach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:5

22e minuut.
Lesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach verovert de bal door een tackle van achteren. Dubach probeert naar een medespeler te passen. Gosse rent richting de bal. Gosse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gastiger kan de bal niet met de borst controleren. de Bock rent richting de bal. de Bock geeft een hoge lob. Daar is Dubach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:6

25e minuut.
de Bock speelt de bal door. Platini speelt de bal door. Dakowski is nu in balbezit. Dakowski geeft een hoge lob. Dubach springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:7

26e minuut.
Inworp. de Bock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakowski geeft de bal voor. Gosse krijgt zijn hoofd ertegen. Batmale bokst de bal weg. Dubach is nu in balbezit. Dubach schiet op doel. Batmale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:8

28e minuut.
Granger is nu in balbezit. de Bock onderschept slim de pass. de Bock speelt de bal door. Klungelig pakt Dubach de bal. Dubach draait met de bal, schiet en ... Batmale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lavergne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse verovert de bal door een tackle van achteren. Gosse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:9

32e minuut.
Platini onderschept slim de pass. Platini passt de bal zonder na te denken. Gosse is nu in balbezit. de Bock geeft een hoge lob. Dubach maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:10

34e minuut.
Lavergne rent richting de bal. Lavergne geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dakowski met de inworp. de Bock geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Gastiger trapt de bal weg. Vilariño kopt de bal weg. Dakowski rent richting de bal. Gosse rent richting de bal. Gosse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:11

37e minuut.
de Bock probeert naar een medespeler te passen. Dubach rent richting de bal. Gosse rent richting de bal. Gosse schiet op doel. Batmale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:12

42e minuut.
Dubach krijgt zijn hoofd ertegen. Batmale met een sublieme pass. Vilariño kopt de bal weg. Gosse is nu in balbezit. Gosse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:13

43e minuut.
Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño speelt de bal door. Lavergne rent richting de bal. Gosse onderschept slim de pass. Gosse haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gastiger rent richting de bal. Gastiger geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de Bock geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vilariño maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Venäläinen komt het veld opgelopen. Perko komt het veld opgelopen. Venäläinen met de inworp. Perko geeft de bal voor. Platini is nu in balbezit. Paal! Platini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Can 81%, Lords 19%.
FC Can - Lords 0:14

46e minuut.
Venäläinen passt de bal zonder na te denken. Platini rent richting de bal. Platini passt de bal in één keer door. Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Dubach is nu in balbezit. Dubach speelt de bal door. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:15

51e minuut.
Inworp. Venäläinen met de inworp. Perko is nu in balbezit. Perko geeft een hoge lob. Gosse krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Gosse is nu in balbezit. Dubach rent richting de bal. Gosse is nu in balbezit. Dubach is nu in balbezit. Dubach draait met de bal, schiet en ... Batmale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Inworp. Venäläinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perko is nu in balbezit. Perko geeft een hoge lob. Gosse maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:16

56e minuut.
Bonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Venäläinen verovert de bal door een tackle van achteren. Venäläinen passt de bal met de wreef. Gosse is nu in balbezit. Gosse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Venäläinen speelt de bal door. Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse draait met de bal, schiet en ... Batmale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:17

59e minuut.
Batmale speelt de bal door. Platini is nu in balbezit. Platini geeft een hoge lob. Dubach springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:18

60e minuut.
Dubach haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lavergne de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Venäläinen zal de hoekschop nemen. Gosse springt en kopt de bal. Batmale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Gastiger maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Bonello de bal. Vilariño geeft een hoge lob. Dubach rent richting de bal. Dubach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse rent richting de bal. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach schiet op doel. Batmale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:19

70e minuut.
Daar is Bonello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilariño geeft een lange en hoge pass. Gosse kopt de bal weg. Dubach is nu in balbezit. Dubach haalt uit met een fantastische trap. Batmale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:20

71e minuut.
Froger komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bonello heeft problemen om de bal te vangen. Saillard rent richting de bal. Froger onderschept slim de pass. Froger haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gosse de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:21

73e minuut.
Granger bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko verovert de bal door een tackle van achteren. Perko geeft een hoge lob. Froger rent richting de bal. Froger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Platini rent richting de bal. Platini passt de bal in één keer door. Venäläinen probeert naar een medespeler te passen. Gosse rent richting de bal. Gosse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:22

78e minuut.
Perko met een snelle inworp. Venäläinen is nu in balbezit. Venäläinen passt de bal in één keer door. Daar is Gosse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gosse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Perko speelt de bal door. Klungelig pakt Froger de bal. Froger draait met de bal, schiet en ... Gosse probeert de bal aan de voet te houden. Batmale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:23

82e minuut.
Perko kopt de bal weg. Froger heeft problemen om de bal te vangen. Froger passt de bal zonder na te denken. Gosse is nu in balbezit. Gosse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Perko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Venäläinen is nu in balbezit. Venäläinen geeft een lange en hoge pass. Gosse is nu in balbezit. Gosse haalt uit met een fantastische trap. Batmale bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Venäläinen speelt de bal door. Perko rent richting de bal. Perko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Froger de bal. Froger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:24

87e minuut.
Perko probeert naar een medespeler te passen. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Froger heeft problemen om de bal te vangen. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse schiet op doel. Batmale bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Lords 0:25

89e minuut.
Froger rent richting de bal. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Froger is nu in balbezit. Froger haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gastiger de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Can 93%, Lords 7%.
FC Can - Lords 0:25