Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ES Couze Pavin FC Weenjoy
Normal Tactiek new+
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 53.5
poor Schieten formidable
weak Passen excellent
poor Verdedigen average


1e minuut.
Bucourt met een sublieme pass. Karpenko rent richting de bal. Karpenko passt de bal met de wreef. Eckart is nu in balbezit. Eckart schiet op doel. Buisson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - FC Weenjoy 0:1

3e minuut.
Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganza onderschept slim de pass. Ganza passt de bal zonder na te denken. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - FC Weenjoy 0:2

7e minuut.
Maschinot onderschept slim de pass. Maschinot met een sublieme pass. Klungelig pakt Muciek de bal. Muciek geeft de bal voor. Klungelig pakt Bucourt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Uginović rent richting de bal. Uginović passt de bal zonder na te denken. Lisowicz speelt de bal door. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek geeft een hoge lob. Daar is Passi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko schiet op doel. Buisson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Muciek is nu in balbezit. Muciek passt de bal met de wreef. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Eckart rent richting de bal. Eckart passt de bal zonder na te denken. Karpenko heeft problemen om de bal te vangen. Karpenko schiet op doel. Buisson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - FC Weenjoy 0:3

18e minuut.
Uginović verovert de bal door een tackle van achteren. Uginović probeert naar een medespeler te passen. Eckart rent richting de bal. Karpenko rent richting de bal. Karpenko draait met de bal, schiet en ... Buisson bokst de bal weg. Eckart rent richting de bal. Eckart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Muciek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eckart is nu in balbezit. Eckart passt de bal met de wreef. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lisowicz met een sublieme pass. Eckart heeft problemen om de bal te vangen. Eckart speelt de bal door. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - FC Weenjoy 0:4

21e minuut.
Pinto geeft een hoge lob. Karpenko kopt de bal weg. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart haalt uit met een fantastische trap. Buisson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - FC Weenjoy 0:5

30e minuut.
Muciek rent richting de bal. Muciek geeft een lange en hoge pass. Daar is Passi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eckart rent richting de bal. Eckart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Uginović rent richting de bal. Uginović passt de bal zonder na te denken. Eckart rent richting de bal. Karpenko rent richting de bal. Karpenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mendy met een sublieme pass. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart draait met de bal, schiet en ... Buisson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - FC Weenjoy 0:6

34e minuut.
Lisowicz passt de bal zonder na te denken. Uginović is nu in balbezit. Uginović passt de bal in één keer door. Eckart rent richting de bal. Eckart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - FC Weenjoy 0:7

35e minuut.
Inworp. Uginović met de inworp. Karpenko probeert naar een medespeler te passen. Muciek is nu in balbezit. Muciek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Karpenko rent richting de bal. Eckart rent richting de bal. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart is nu in balbezit. Eckart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Uginović is nu in balbezit. Uginović passt de bal zonder na te denken. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko haalt uit met een fantastische trap. Bucourt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ES Couze Pavin 87%, FC Weenjoy 13%.
ES Couze Pavin - FC Weenjoy 0:7

46e minuut.
Lisowicz probeert naar een medespeler te passen. Muciek geeft de bal voor. Uginović probeert naar een medespeler te passen. Karpenko rent richting de bal. Karpenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ganza passt de bal met de wreef. Uginović is nu in balbezit. Uginović passt de bal met de wreef. Daar is Eckart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eckart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko schiet op doel. Klungelig pakt Legros de bal. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Muciek kopt de bal weg. Eckart heeft problemen om de bal te vangen. Eckart passt de bal met de wreef. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ganza kopt de bal weg. Muciek is nu in balbezit. Muciek passt de bal met de wreef. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - FC Weenjoy 0:8

54e minuut.
Maschinot kopt de bal weg. Ganza met een sublieme pass. Eckart rent richting de bal. Eckart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - FC Weenjoy 0:9

59e minuut.
Bucourt geeft een hoge lob. Leloup heeft problemen om de bal te vangen. Muciek probeert naar een medespeler te passen. Karpenko controleert de bal met de borst. Karpenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - FC Weenjoy 0:10

60e minuut.
Uginović speelt de bal door. Ganza probeert naar een medespeler te passen. Muciek speelt de bal door. Karpenko rent richting de bal. Karpenko draait met de bal, schiet en ... Buisson bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Uginović bereikt de bal nog maar net als eerste. Uginović probeert naar een medespeler te passen. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko haalt uit met een fantastische trap. Buisson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - FC Weenjoy 0:11

64e minuut.
Daar is Even, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Even passt de bal met de wreef. Chayrigues heeft problemen om de bal te vangen. Eckart is nu in balbezit. Eckart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lisowicz probeert naar een medespeler te passen. Muciek is nu in balbezit. Muciek speelt de bal door. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko schiet op doel. De bal raakt de paal. Uginović bereikt de bal nog maar net als eerste. Uginović geeft de bal voor. Bucourt kan de bal niet met de borst controleren. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko schiet op doel. Buisson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bucourt heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uginović zal de hoekschop nemen. Eckart krijgt zijn hoofd ertegen. Buisson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - FC Weenjoy 0:12

69e minuut.
Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz geeft een hoge lob. Karpenko kopt de bal weg. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart schiet op doel. Buisson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Legros de bal. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko schiet op doel. Eckart probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Lisowicz controleert de bal met de borst. Lisowicz passt de bal in één keer door. Karpenko is nu in balbezit. Eckart rent richting de bal. Eckart haalt uit met een fantastische trap. Buisson bokst de bal weg.

77e minuut.
Karpenko onderschept slim de pass. Aubour is nu in balbezit. Karpenko verovert de bal door een tackle van achteren. Eckart rent richting de bal. Eckart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Leloup is nu in balbezit. Muciek verovert de bal door een tackle van achteren. Muciek met een sublieme pass. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - FC Weenjoy 0:13

81e minuut.
Even passt de bal zonder na te denken. Legros probeert naar een medespeler te passen. Uginović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karpenko de bal. Karpenko draait met de bal, schiet en ... Buisson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Ganza onderschept slim de pass. Ganza probeert naar een medespeler te passen. Uginović rent richting de bal. Uginović geeft een hoge lob. Eckart springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Muciek met een snelle inworp. Eckart rent richting de bal. Eckart geeft een lange en hoge pass. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chayrigues is nu in balbezit. Muciek rent richting de bal. Muciek passt de bal in één keer door. Eckart rent richting de bal. Eckart draait met de bal, schiet en ... Buisson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Karpenko passt de bal met de wreef. Mendy heeft problemen om de bal te vangen. Lisowicz geeft een hoge lob. Eckart is nu in balbezit. Eckart haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ES Couze Pavin 87%, FC Weenjoy 13%.
ES Couze Pavin - FC Weenjoy 0:13