Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pay To win PSG FC GARINCHA
Normal Tactiek Semi gg ph
45% Balbezit 55%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 48.2
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen average


3e minuut.
Brunet kopt de bal weg. Halik bereikt de bal nog maar net als eerste. Halik geeft een lange en hoge pass. Payet kopt de bal weg. Joyaut geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Rénier is nu in balbezit. Rénier schiet op doel. Gress bokst de bal weg.

4e minuut.
Mendy verovert de bal door een tackle van achteren. Rénier rent richting de bal. Rénier draait met de bal, schiet en ... Gress maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Payet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pay To win PSG - FC GARINCHA 0:1

8e minuut.
Telli onderschept slim de pass. Telli passt de bal met de wreef. Brunet is nu in balbezit. Rénier onderschept slim de pass. Rénier schiet op doel. Gress kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Halik heeft problemen om de bal te vangen. Rénier is nu in balbezit. Rénier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pay To win PSG - FC GARINCHA 0:2

13e minuut.
Launay rent richting de bal. Telli onderschept slim de pass. Telli speelt de bal door. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pay To win PSG - FC GARINCHA 0:3

17e minuut.
Oertel verovert de bal door een tackle van achteren. Oertel passt de bal met de wreef. Halik rent richting de bal. Halik geeft een lange en hoge pass. Mendy krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier haalt uit met een fantastische trap. Gress werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pay To win PSG - FC GARINCHA 0:4

18e minuut.
Rami passt de bal met de wreef. Ducrocq is nu in balbezit. Ducrocq passt de bal zonder na te denken. Mendy rent richting de bal. Mendy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pay To win PSG - FC GARINCHA 0:5

25e minuut.
Klungelig pakt Launay de bal. Halik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rami de bal. Rénier is nu in balbezit. Rénier schiet op doel. Gress kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendy schiet op doel. Gress maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pay To win PSG - FC GARINCHA 0:6

33e minuut.
Gress met een harde bal richting middenveld. Halik is nu in balbezit. Halik geeft een lange en hoge pass. Daar is Rénier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rénier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Buitenspel voor Rénier. Goede buitenspelval van de verdediging. Brunet maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Halik kopt de bal weg. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier haalt uit met een fantastische trap. Gress bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pay To win PSG - FC GARINCHA 0:7

40e minuut.
Rénier met een sublieme pass. Halik kan de bal niet met de borst controleren. Halik probeert naar een medespeler te passen. Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendy haalt uit met een fantastische trap. Gress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pay To win PSG - FC GARINCHA 0:8

44e minuut.
Rami kopt de bal weg. Daar is Sittmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telli speelt de bal door. Mendy rent richting de bal. Mendy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Passatore komt het veld opgelopen. Chova komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pay To win PSG 84%, FC GARINCHA 16%.
Pay To win PSG - FC GARINCHA 0:8

47e minuut.
Gress met een harde bal richting middenveld. Telli probeert de bal met de borst te controleren. Telli speelt de bal door. Rénier is nu in balbezit. Rénier draait met de bal, schiet en ... Gress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendy schiet op doel. Gress kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pay To win PSG - FC GARINCHA 0:9

49e minuut.
Rénier is nu in balbezit. Rami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier rent richting de bal. Mendy rent richting de bal. Mendy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Chova is nu in balbezit. Chova passt de bal in één keer door. Rénier is nu in balbezit. Rénier draait met de bal, schiet en ... Gress probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pay To win PSG - FC GARINCHA 0:10

58e minuut.
Sottiault is nu in balbezit. Mendy is nu in balbezit. Klungelig pakt Telli de bal. Mendy is nu in balbezit. Mendy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rami geeft de bal voor. Contreras rent richting de bal. Chova probeert naar een medespeler te passen. Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Ducrocq passt de bal in één keer door. Inworp. Rami met de inworp. Ducrocq kan de bal niet met de borst controleren. Telli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rénier rent richting de bal. Rénier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pay To win PSG - FC GARINCHA 0:11

68e minuut.
Rami passt de bal in één keer door. Chova rent richting de bal. Chova passt de bal zonder na te denken. Rénier is nu in balbezit. Rénier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sottiault geeft de bal voor. Inworp. Rami met de inworp. Telli probeert de bal met de borst te controleren. Telli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gress met een harde bal richting middenveld. Telli geeft de bal voor. Chova is nu in balbezit. Chova geeft de bal voor. Rénier springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Klungelig pakt Rénier de bal. Rami rent richting de bal. Rami passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mendy de bal. Mendy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Passatore geeft een hoge lob. Chova is nu in balbezit. Chova probeert naar een medespeler te passen. Rami is nu in balbezit. Rami draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pay To win PSG 84%, FC GARINCHA 16%.
Pay To win PSG - FC GARINCHA 0:11