Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kvara United AS Tamalou
Normal Tactiek RC S
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 39.6
average Schieten adequate
poor Passen average
weak Verdedigen solid


5e minuut.
Farvacques met een harde bal richting middenveld. Tellechéa kopt de bal weg. Roche is nu in balbezit. Pink is nu in balbezit. Pink draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Jenicot probeert naar een medespeler te passen. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak passt de bal met de wreef. Roche rent richting de bal. Roche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - AS Tamalou 0:1

20e minuut.
Burkhardt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tellechéa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pink rent richting de bal. Pink haalt uit met een fantastische trap. Farvacques werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Roche geeft een hoge lob. Kaplan rent richting de bal. Kaplan passt de bal met de wreef. Daar is Pink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - AS Tamalou 0:2

28e minuut.
Pink rent richting de bal. Pink schiet op doel. Farvacques probeert naar een medespeler te passen. Kaplan kopt de bal weg. Pink speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kaplan kopt de bal weg. Klungelig pakt Pink de bal. Pink speelt de bal door. Roche is nu in balbezit. Roche schiet op doel. Farvacques verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kvara United 67%, AS Tamalou 33%.
Kvara United - AS Tamalou 0:2

59e minuut.
Kaplan speelt de bal door. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaelbel. Hawryszczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hawryszczak wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Benoît geeft de bal voor. Frątczak is nu in balbezit. Frątczak passt de bal met de wreef. Roche rent richting de bal. Roche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - AS Tamalou 0:3

71e minuut.
Sitek verovert de bal door een tackle van achteren. Sitek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mahut de bal. Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pink kopt de bal weg. Farvacques speelt de bal door. Hawryszczak kopt de bal weg. Pink rent richting de bal. Pink haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak onderschept slim de pass. Hawryszczak met een sublieme pass. Pink bereikt de bal nog maar net als eerste. Pink schiet op doel. Farvacques bokst de bal weg.

85e minuut.
Kaplan onderschept slim de pass. Kaplan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pink de bal. Pink schiet op doel. Farvacques werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak passt de bal met de wreef. Mahut rent richting de bal. Tellechéa verovert de bal door een tackle van achteren. Tellechéa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - AS Tamalou 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kvara United 78%, AS Tamalou 22%.
Kvara United - AS Tamalou 0:4