Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stade bordelais Olympique Tartrai
Normal Tactiek 42Md2Mo1Ai2B
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.4 gemiddelde waardering 58.5
unsatisfactory Schieten formidable
hopeless Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


8e minuut.
Meister passt de bal in één keer door. Péri bereikt de bal nog maar net als eerste. Péri passt de bal met de wreef. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni schiet op doel. Terrien bokst de bal weg.

9e minuut.
Grillon is nu in balbezit. Grillon passt de bal met de wreef. Meister probeert naar een medespeler te passen. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Péri de bal. Péri schiet op doel. Terrien probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:1

11e minuut.
Galland kopt de bal weg. Bernard rent richting de bal. Bernard passt de bal in één keer door. Vercruysse is nu in balbezit. Vercruysse geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Meister rent richting de bal. Meister passt de bal met de wreef. Péri bereikt de bal nog maar net als eerste. Péri schiet op doel. Terrien maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:2

13e minuut.
Heitz geeft een lange en hoge pass. Massip bereikt de bal nog maar net als eerste. Massip probeert naar een medespeler te passen. Péri bereikt de bal nog maar net als eerste. Péri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:3

15e minuut.
Fleury met een sublieme pass. Gindrat is nu in balbezit. Péri verovert de bal door een tackle van achteren. Péri draait met de bal, schiet en ... Terrien maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:4

16e minuut.
Massip passt de bal zonder na te denken. Vercruysse is nu in balbezit. Bernard probeert naar een medespeler te passen. Péri is nu in balbezit. Péri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Massip geeft een hoge lob. Péri springt en kopt de bal. Terrien probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Meister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meister geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galland de bal. Péri is nu in balbezit. Péri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:5

23e minuut.
Bernard rent richting de bal. Bernard passt de bal zonder na te denken. Massip speelt de bal door. Péri bereikt de bal nog maar net als eerste. Péri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Meister geeft de bal voor. Viguier heeft problemen om de bal te vangen. Bernard rent richting de bal. Bernard geeft een lange en hoge pass. Péri krijgt zijn hoofd ertegen. Terrien probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:6

27e minuut.
Viguier rent richting de bal. Meister verovert de bal door een tackle van achteren. Meister speelt de bal door. Péri rent richting de bal. Péri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:7

27e minuut.
Tempet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lemarie de bal. Tempet bereikt de bal nog maar net als eerste. Péri onderschept slim de pass. Péri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:8

34e minuut.
Vercruysse met een sublieme pass. Klungelig pakt Péri de bal. Péri passt de bal zonder na te denken. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:9

35e minuut.
Ranzoni speelt de bal door. Meister heeft problemen om de bal te vangen. Meister probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ranzoni de bal. Ranzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:10

37e minuut.
Terrien met een harde bal richting middenveld. Massip kopt de bal weg. Daar is Gindrat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Péri bereikt de bal nog maar net als eerste. Péri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Heitz probeert naar een medespeler te passen. Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister passt de bal in één keer door. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Péri rent richting de bal. Péri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Massip is nu in balbezit. Massip passt de bal met de wreef. Meister geeft de bal voor. Klungelig pakt Ranzoni de bal. Ranzoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Meister kopt de bal weg. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni passt de bal zonder na te denken. Péri is nu in balbezit. Péri haalt uit met een fantastische trap. Terrien bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meister neemt de hoekschop. Péri krijgt zijn hoofd ertegen. Terrien werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vercruysse probeert naar een medespeler te passen. Ranzoni speelt de bal door. Daar is Péri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Péri schiet op doel. Terrien probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stade bordelais 79%, Olympique Tartrai 21%.
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:11

47e minuut.
Vercruysse passt de bal zonder na te denken. Bernard probeert naar een medespeler te passen. Gindrat speelt de bal door. Péri rent richting de bal. Péri haalt uit met een fantastische trap. Terrien probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:12

49e minuut.
Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister passt de bal in één keer door. Vercruysse bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercruysse geeft de bal voor. Péri maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Fleury is nu in balbezit. Vercruysse is nu in balbezit. Vercruysse passt de bal in één keer door. Péri is nu in balbezit. Péri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Massip bereikt de bal nog maar net als eerste. Massip geeft een hoge lob. Galland heeft problemen om de bal te vangen. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:13

58e minuut.
Massip met een snelle inworp. Vercruysse is nu in balbezit. Vercruysse geeft een hoge lob. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:14

60e minuut.
Meister geeft een lange en hoge pass. Vercruysse kopt de bal weg. Galland heeft problemen om de bal te vangen. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:15

80e minuut.
Vercruysse heeft problemen om de bal te vangen. Vercruysse speelt de bal door. Péri is nu in balbezit. Péri haalt uit met een fantastische trap. Terrien werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:16

81e minuut.
Heitz probeert naar een medespeler te passen. Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister passt de bal met de wreef. Péri is nu in balbezit. Péri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:17

84e minuut.
Mouret bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister onderschept slim de pass. Meister probeert naar een medespeler te passen. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni draait met de bal, schiet en ... Terrien probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Mouret met een sublieme pass. Inworp. Bernard met een snelle inworp. Meister geeft de bal voor. Péri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:18

89e minuut.
Viguier is nu in balbezit. Meister verovert de bal door een tackle van achteren. Meister speelt de bal door. Péri is nu in balbezit. Péri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Massip met een sublieme pass. Meister heeft problemen om de bal te vangen. Meister speelt de bal door. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stade bordelais 82%, Olympique Tartrai 18%.
Stade bordelais - Olympique Tartrai 0:18