Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los יהוהos del sol Les biquettes olympiennes
hihihi Tactiek Full Att
52% Balbezit 48%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 68
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 67.5
redelijk Schieten uitmuntend
matig Passen wonderbaarlijk
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Erikçi speelt de bal door. Lépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lépine passt de bal zonder na te denken. Scrittore bereikt de bal nog maar net als eerste. Scrittore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Erikçi is nu in balbezit. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikçi probeert naar een medespeler te passen. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:1

5e minuut.
Lourenco passt de bal met de wreef. Toulalan rent richting de bal. Erikçi verovert de bal door een tackle van achteren. Erikçi geeft een lange en hoge pass. Franklin kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cosson passt de bal in één keer door. Gnatkowski met een sublieme pass. Franklin heeft problemen om de bal te vangen. Scrittore geeft de bal voor. Larin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:2

11e minuut.
Larin kopt de bal weg. Erikçi probeert naar een medespeler te passen. Franklin is nu in balbezit. Franklin draait met de bal, schiet en ... Gauthier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:3

13e minuut.
Lépine speelt de bal door. Erikçi heeft problemen om de bal te vangen. Erikçi geeft een lange en hoge pass. Larin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:4

16e minuut.
Larin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikçi geeft de bal voor. Franklin krijgt zijn hoofd ertegen. Gauthier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:5

17e minuut.
Tekel probeert naar een medespeler te passen. Scrittore speelt de bal door. Erikçi heeft problemen om de bal te vangen. Erikçi schiet op doel. Larin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Franklin heeft problemen om de bal te vangen. Franklin passt de bal in één keer door. Erikçi heeft problemen om de bal te vangen. Erikçi geeft een lange en hoge pass. Larin maakt een snoekduik en kopt de bal. Gauthier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Larin rent richting de bal. Larin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:6

21e minuut.
Lépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lépine passt de bal met de wreef. Larin rent richting de bal. Larin draait met de bal, schiet en ... Gauthier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:7

22e minuut.
Yahiaoui probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Erikçi neemt de hoekschop. Larin krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Boyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauthier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
N`Gotty geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lépine met een snelle inworp. Erikçi geeft de bal voor. Daar is Yahiaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Boyer kopt de bal weg. Larin is nu in balbezit. Tissier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Larin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lépine neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:8

24e minuut.
Toulalan is nu in balbezit. Toulalan passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Erikçi neemt de hoekschop. Boyer kopt de bal weg. Gauthier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Larin passt de bal zonder na te denken. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin passt de bal met de wreef. Gnatkowski geeft een lange en hoge pass. Larin maakt een snoekduik en kopt de bal. Gauthier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Franklin is nu in balbezit. Franklin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:9

28e minuut.
Larin is nu in balbezit. Franklin probeert naar een medespeler te passen. Erikçi rent richting de bal. Erikçi haalt uit met een fantastische trap. Gauthier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gauthier met een sublieme pass. Tissier kopt de bal weg. Gnatkowski geeft de bal voor. Larin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Franklin is nu in balbezit. Franklin draait met de bal, schiet en ... Gauthier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:10

33e minuut.
Yahiaoui trapt de bal weg van het doel. Scrittore geeft de bal voor. Larin is nu in balbezit. Larin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gauthier met een harde bal richting middenveld. Lépine speelt de bal door. Klungelig pakt Larin de bal. Erikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikçi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin schiet op doel. Gauthier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Grossmann met een sublieme pass. Franklin heeft problemen om de bal te vangen. Franklin geeft de bal voor. Larin probeert de bal met de borst te controleren. Larin schiet op doel. Gauthier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:11

37e minuut.
Larin rent richting de bal. Tissier speelt de bal door. Larin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gnatkowski geeft de bal voor. Franklin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gauthier met een harde bal richting middenveld. Scrittore bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lourenco. Lourenco krijgt een gele kaart. Scrittore raakt geblesseerd tijdens het duel. Klungelig pakt Lourenco de bal. Tekel met een snel genomen vrije trap. Franklin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lépine passt de bal zonder na te denken. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin geeft de bal voor. Larin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:12

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erikçi met de inworp. Larin rent richting de bal. Larin geeft een lange en hoge pass. Franklin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tekel is nu in balbezit. Tekel met een sublieme pass. Erikçi rent richting de bal. Larin heeft problemen om de bal te vangen. Larin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gauthier trapt de bal weg van het doel. Gnatkowski is nu in balbezit. Gnatkowski geeft een lange en hoge pass. Larin maakt een snoekduik en kopt de bal. Gauthier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:13

43e minuut.
Inworp. Lépine met de inworp. Erikçi met een sublieme pass. Daar is Tekel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekel geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Erikçi passt de bal in één keer door. Lépine met een sublieme pass. Larin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larin passt de bal in één keer door. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los יהוהos del sol 88%, Les biquettes olympiennes 12%.
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:14

46e minuut.
Tissier verovert de bal door een tackle van achteren. Lépine verovert de bal door een tackle van achteren. Lépine speelt de bal door. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Tekel kopt de bal weg. Erikçi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lépine is nu in balbezit. Lépine geeft de bal voor. Franklin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Franklin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larin rent richting de bal. Franklin is nu in balbezit. Franklin haalt uit met een fantastische trap. Gauthier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:15

50e minuut.
Tissier verovert de bal door een tackle van achteren. Tissier met een sublieme pass. Inworp. Erikçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scrittore geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Larin rent richting de bal. Larin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:16

53e minuut.
Yahiaoui rent richting de bal. Yahiaoui geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lépine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erikçi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Scrittore speelt de bal door. Erikçi probeert naar een medespeler te passen. Larin is nu in balbezit. Larin schiet op doel. Gauthier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:17

55e minuut.
Tusseau is nu in balbezit. Tusseau passt de bal met de wreef. N`Gotty is nu in balbezit. Larin verovert de bal door een tackle van achteren. Larin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:18

57e minuut.
Erikçi geeft een lange en hoge pass. Daar is Boyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Gotty rent richting de bal. Larin onderschept slim de pass. Larin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tekel probeert naar een medespeler te passen. Lépine speelt de bal door. Daar is Franklin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larin is nu in balbezit. Larin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:19

59e minuut.
Cosson passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lépine met een snelle inworp. Erikçi rent richting de bal. Erikçi geeft een hoge lob. Gauthier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Larin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:20

59e minuut.
Cariou speelt de bal door. Tusseau rent richting de bal. Tusseau passt de bal met de wreef. Larin rent richting de bal. Larin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:21

62e minuut.
Tissier is nu in balbezit. Lépine verovert de bal door een tackle van achteren. Lépine speelt de bal door. Larin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larin schiet op doel. Gauthier bokst de bal weg. Franklin rent richting de bal. Franklin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:22

64e minuut.
Erikçi met een sublieme pass. Daar is Larin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erikçi met een sublieme pass. Klungelig pakt Larin de bal. Larin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Franklin rent richting de bal. Franklin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:23

68e minuut.
Lépine heeft problemen om de bal te vangen. Lépine geeft de bal voor. Larin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larin haalt uit met een fantastische trap. Gauthier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:24

70e minuut.
Yahiaoui kopt de bal weg. Klungelig pakt N`Gotty de bal. Larin is nu in balbezit. Larin draait met de bal, schiet en ... Gauthier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:25

70e minuut.
Conte komt het veld opgelopen. Bonnard komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Yahiaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahiaoui geeft een hoge lob. Gnatkowski kopt de bal weg. Lépine geeft een hoge lob. Franklin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Boyer geeft een hoge lob. Tekel is nu in balbezit. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte geeft een hoge lob. Franklin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:26

78e minuut.
Lépine passt de bal met de wreef. Daar is Erikçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erikçi met een sublieme pass. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tissier speelt de bal door. Lourenco heeft problemen om de bal te vangen. Tekel maakt een afschuwelijke overtreding. Tekel krijgt een gele kaart. Lourenco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
Conte probeert naar een medespeler te passen. Lépine rent richting de bal. Lépine passt de bal met de wreef. Franklin rent richting de bal. Franklin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:27

82e minuut.
Daar is Bonnard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Gotty rent richting de bal. Franklin rent richting de bal. Erikçi rent richting de bal. Erikçi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:28

84e minuut.
Toulalan probeert naar een medespeler te passen. Lépine geeft een lange en hoge pass. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin schiet op doel. De bal raakt de paal. Erikçi heeft problemen om de bal te vangen. Erikçi geeft de bal voor. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vanzolini geeft een lange en hoge pass. Franklin heeft problemen om de bal te vangen. Franklin passt de bal in één keer door. Gnatkowski geeft een hoge lob. Bonnard springt en kopt de bal. Gauthier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Lépine speelt de bal door. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin passt de bal in één keer door. Bonnard rent richting de bal. Bonnard haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los יהוהos del sol 91%, Les biquettes olympiennes 9%.
los יהוהos del sol - Les biquettes olympiennes 0:28