Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les chèvres dojna
bibi Tactiek 3-5-2 rops
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
37.5 gemiddelde waardering 56.4
matig Schieten formidabel
redelijk Passen solide
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Hervé speelt de bal door. Lebel is nu in balbezit. Lebel geeft een lange en hoge pass. Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les chèvres - dojna 0:1

20e minuut.
Buzea geeft de bal voor. Hoydonckx heeft problemen om de bal te vangen. Hoydonckx passt de bal in één keer door. Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rivoira rent richting de bal. Fulgenzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rivoira raakt geblesseerd tijdens het duel. Anđus zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bérard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les chèvres - dojna 0:2

35e minuut.
Hoydonckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoydonckx met een sublieme pass. Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus draait met de bal, schiet en ... Macquart probeert de bal aan de voet te houden. Bérard bokst de bal weg.

37e minuut.
Viel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebel verovert de bal door een tackle van achteren. Lebel passt de bal met de wreef. Gibert is nu in balbezit. Gibert geeft de bal voor. Bérard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Klungelig pakt Hoydonckx de bal. Hoydonckx speelt de bal door. Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus draait met de bal, schiet en ... Bérard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les chèvres - dojna 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les chèvres 65%, dojna 35%.
les chèvres - dojna 0:3

51e minuut.
Fulgenzi passt de bal in één keer door. Tardif is nu in balbezit. Micov begaat een overtreding. Micov krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Chmielecki geeft een hoge lob. Anđus kopt de bal weg. Hornyacsek heeft problemen om de bal te vangen. Rivoira rent richting de bal. Rivoira draait met de bal, schiet en ... Bérard bokst de bal weg. Paal! Rivoira is nu in balbezit. Rivoira schiet op doel. Bérard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les chèvres - dojna 0:4

61e minuut.
Cypřiš geeft een hoge lob. Hoydonckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoydonckx probeert naar een medespeler te passen. Anđus is nu in balbezit. Anđus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
les chèvres - dojna 0:5

65e minuut.
Macquart onderschept slim de pass. Hoydonckx is nu in balbezit. Hoydonckx probeert naar een medespeler te passen. Anđus is nu in balbezit. Anđus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Micov verovert de bal door een tackle van achteren. Micov probeert naar een medespeler te passen. Gibert met een sublieme pass. Anđus is nu in balbezit. Anđus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Micov speelt de bal door. Hoydonckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoydonckx geeft een hoge lob. Rivoira rent richting de bal. Rivoira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Balanta passt de bal met de wreef. Tardif rent richting de bal. Micov begaat een overtreding. Micov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

88e minuut.
Baljak passt de bal zonder na te denken. Hoydonckx rent richting de bal. Hoydonckx speelt de bal door. Anđus rent richting de bal. Anđus draait met de bal, schiet en ... Bérard bokst de bal weg. Rivoira controleert de bal met de borst. Rivoira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
les chèvres - dojna 0:6

90e minuut.
Inworp. Balanta met een snelle inworp. Gibert geeft een hoge lob. Hoydonckx geeft een lange en hoge pass. Rivoira springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les chèvres - dojna 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les chèvres 66%, dojna 34%.
les chèvres - dojna 0:7