Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vannes OC hyperion fc
Normal Tactiek NEW 2020 AILIER
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 57
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 53.4
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Klungelig pakt Butulescu de bal. Butulescu geeft een lange en hoge pass. Kościecha rent richting de bal. Kościecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:1

3e minuut.
Pollet geeft de bal voor. Déhu kopt de bal weg. Wiltord kan de bal niet met de borst controleren. Pouget is nu in balbezit. Pouget schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Caille kopt de bal weg. Daar is Douis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vâlcu is nu in balbezit. Daar is Vâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vâlcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:2

9e minuut.
Wenowaty probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bíró de bal. Bíró passt de bal met de wreef. Daar is Pouget, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pouget schiet op doel. Ouvray bokst de bal weg. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:3

11e minuut.
Berthelot rent richting de bal. Wenowaty onderschept slim de pass. Wenowaty passt de bal zonder na te denken. Pouget is nu in balbezit. Pouget haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha is nu in balbezit. Kościecha passt de bal met de wreef. Vâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:4

13e minuut.
Douis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu onderschept slim de pass. Vâlcu passt de bal zonder na te denken. Pouget is nu in balbezit. Pouget draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Kościecha de bal. Kościecha geeft de bal voor. Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:5

16e minuut.
Kościecha verovert de bal door een tackle van achteren. Kościecha speelt de bal door. Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget haalt uit met een fantastische trap. Ouvray probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Wenowaty rent richting de bal. Wenowaty passt de bal zonder na te denken. Daar is Pouget, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pouget schiet op doel. Ouvray probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:6

22e minuut.
Wenowaty probeert de bal met de borst te controleren. Pouget rent richting de bal. Pouget passt de bal met de wreef. Kościecha geeft een hoge lob. Vâlcu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:7

25e minuut.
Wenowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenowaty probeert naar een medespeler te passen. Pouget rent richting de bal. Pouget haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Caille de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:8

26e minuut.
Klungelig pakt Wiltord de bal. Kościecha rent richting de bal. Kościecha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pouget de bal. Pouget haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Pouget de bal. Pouget passt de bal zonder na te denken. Kościecha geeft de bal voor. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:9

30e minuut.
Bíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró probeert naar een medespeler te passen. Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:10

33e minuut.
Caille bereikt de bal nog maar net als eerste. Caille geeft een hoge lob. Kościecha probeert naar een medespeler te passen. Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ouvray trapt de bal weg van het doel. Wiltord bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenowaty verovert de bal door een tackle van achteren. Wenowaty geeft de bal voor. Pouget maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ouvray trapt de bal weg van het doel. Wenowaty rent richting de bal. Wenowaty geeft een hoge lob. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... Ouvray bokst de bal weg. Pouget rent richting de bal. Pouget draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Ouvray trapt de bal weg. Čelik kopt de bal weg. Pouget is nu in balbezit. Pouget draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Kościecha geeft de bal voor. Daar is Caille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kościecha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vâlcu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Čelik geeft een hoge lob. Pollet met een sublieme pass. Vâlcu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pouget is nu in balbezit. Pouget haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Čelik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bíró is nu in balbezit. Bíró geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rahis de bal onder controle te krijgen. Pouget springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Pollet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bíró neemt de hoekschop. Vâlcu springt en kopt de bal. Ouvray probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:11

44e minuut.
Berthelot bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenowaty verovert de bal door een tackle van achteren. Wenowaty probeert naar een medespeler te passen. Kościecha is nu in balbezit. Kościecha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vannes OC 85%, hyperion fc 15%.
Vannes OC - hyperion fc 0:11

46e minuut.
Pouget is nu in balbezit. Berthelot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget verovert de bal door een tackle van achteren. Pouget met een sublieme pass. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:12

50e minuut.
Rahis speelt de bal door. Bíró speelt de bal door. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Čelik passt de bal zonder na te denken. Pouget heeft problemen om de bal te vangen. Pouget probeert naar een medespeler te passen. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ouvray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Pouget heeft problemen om de bal te vangen. Pouget passt de bal met de wreef. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:13

55e minuut.
Berton probeert naar een medespeler te passen. Tremoulinas heeft problemen om de bal te vangen. Pouget verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pouget de bal. Pouget haalt uit met een fantastische trap. Ouvray bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:14

57e minuut.
Bíró met een sublieme pass. Wenowaty rent richting de bal. Wenowaty speelt de bal door. Kościecha geeft de bal voor. Pouget springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Pollet de bal onder controle te krijgen. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu passt de bal met de wreef. Pouget is nu in balbezit. Pouget haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ouvray trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čelik met de inworp. Bíró geeft een lange en hoge pass. Pouget maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Berthelot heeft problemen om de bal te vangen. Berthelot probeert naar een medespeler te passen. Pouget is nu in balbezit. Pouget schiet op doel. Ouvray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:15

67e minuut.
Wenowaty geeft een lange en hoge pass. Caille heeft problemen om de bal te vangen. Pouget is nu in balbezit. Pouget haalt uit met een fantastische trap. Ouvray maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:16

69e minuut.
Daar is Pollet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Čelik met een snelle inworp. Bíró geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pouget is nu in balbezit. Pouget draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bíró heeft problemen om de bal te vangen. Bíró geeft de bal voor. Caille heeft problemen om de bal te vangen. Pouget is nu in balbezit. Pouget draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Douis de bal. Bíró speelt de bal door. Kościecha rent richting de bal. Kościecha schiet op doel. Ouvray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:17

73e minuut.
Butulescu probeert naar een medespeler te passen. Wenowaty is nu in balbezit. Wenowaty speelt de bal door. Pouget is nu in balbezit. Pouget schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kaldenhoff kopt de bal weg. Bíró probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pouget de bal. Pouget haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:18

75e minuut.
Berthelot is nu in balbezit. Bíró rent richting de bal. Bíró speelt de bal door. Klungelig pakt Vâlcu de bal. Vâlcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kościecha is nu in balbezit. Caille bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha verovert de bal door een tackle van achteren. Kościecha schiet op doel. Ouvray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:19

78e minuut.
Čelik is nu in balbezit. Čelik geeft de bal voor. Wiltord heeft problemen om de bal te vangen. Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ouvray met een harde bal richting middenveld. Bíró controleert de bal met de borst. Bíró speelt de bal door. Pouget is nu in balbezit. Pouget draait met de bal, schiet en ... Ouvray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Klungelig pakt Caille de bal. Kościecha geeft een lange en hoge pass. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu geeft de bal voor. Pouget maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Kaldenhoff is nu in balbezit. Kaldenhoff geeft een hoge lob. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu schiet op doel. Ouvray maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:20

85e minuut.
Bíró probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wenowaty de bal. Wenowaty passt de bal in één keer door. Pouget rent richting de bal. Pouget draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:21

87e minuut.
Pouget onderschept slim de pass. Pouget passt de bal met de wreef. Daar is Vâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vâlcu schiet op doel. Ouvray maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vannes OC - hyperion fc 0:22

90e minuut.
Bíró geeft een hoge lob. Ouvray met een sublieme pass. Wenowaty kopt de bal weg. Pouget rent richting de bal. Pouget draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vannes OC 89%, hyperion fc 11%.
Vannes OC - hyperion fc 0:22