Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les bidochons amorphes Les ARAVIS
Normal Tactiek Da
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 44.8
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Richter passt de bal in één keer door. Dard is nu in balbezit. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter haalt uit met een fantastische trap. Gallice probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bongiorni is nu in balbezit. Jouve onderschept slim de pass. Jouve probeert naar een medespeler te passen. Charbonnier rent richting de bal. Charbonnier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Nistorescu passt de bal met de wreef. Charbonnier is nu in balbezit. Bongiorni is nu in balbezit. Bongiorni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons amorphes - Les ARAVIS 0:1

7e minuut.
Auguste probeert naar een medespeler te passen. Marie heeft problemen om de bal te vangen. Charbonnier verovert de bal door een tackle van achteren. Charbonnier draait met de bal, schiet en ... Gallice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bongiorni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongiorni draait met de bal, schiet en ... Gallice bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons amorphes - Les ARAVIS 0:2

10e minuut.
Bour passt de bal zonder na te denken. Charbonnier rent richting de bal. Charbonnier passt de bal zonder na te denken. Bongiorni rent richting de bal. Bongiorni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gallice bokst de bal weg.

16e minuut.
Bour rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dard. Bour is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nistorescu met een snel genomen vrije trap. Bongiorni springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Jouve de bal onder controle te krijgen. Richter is nu in balbezit. Richter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Gallice speelt de bal door. Nistorescu kopt de bal weg. Charbonnier is nu in balbezit. Bongiorni rent richting de bal. Bongiorni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jouve heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Bour geeft een lange en hoge pass. Richter rent richting de bal. Richter passt de bal zonder na te denken. Daar is Charbonnier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charbonnier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Charbonnier met een sublieme pass. Richter rent richting de bal. Richter passt de bal met de wreef. Bongiorni rent richting de bal. Bongiorni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons amorphes - Les ARAVIS 0:3

43e minuut.
Bongiorni bereikt de bal nog maar net als eerste. Charbonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongiorni met een sublieme pass. Richter is nu in balbezit. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons amorphes - Les ARAVIS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les bidochons amorphes 81%, Les ARAVIS 19%.
Les bidochons amorphes - Les ARAVIS 0:4

46e minuut.
Teller komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Klungelig pakt Brisson de bal. Lagarde verovert de bal door een tackle van achteren. Bongiorni heeft problemen om de bal te vangen. Bongiorni schiet op doel. Gallice maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons amorphes - Les ARAVIS 0:5

51e minuut.
Nistorescu met een sublieme pass. Charbonnier is nu in balbezit. Charbonnier passt de bal met de wreef. Bongiorni rent richting de bal. Bongiorni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons amorphes - Les ARAVIS 0:6

55e minuut.
Charbonnier is nu in balbezit. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongiorni is nu in balbezit. Bongiorni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons amorphes - Les ARAVIS 0:7

58e minuut.
Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bour geeft een hoge lob. Daar is Bongiorni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bongiorni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons amorphes - Les ARAVIS 0:8

67e minuut.
Bour speelt de bal door. Lagarde rent richting de bal. Lagarde geeft een lange en hoge pass. Bongiorni rent richting de bal. Bongiorni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lagarde geeft een hoge lob. Richter is nu in balbezit. Mauger bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lagarde is nu in balbezit. Bongiorni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongiorni met een sublieme pass. Klungelig pakt Charbonnier de bal. Charbonnier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ben Arfa rent richting de bal. Nistorescu onderschept slim de pass. Nistorescu probeert naar een medespeler te passen. Charbonnier is nu in balbezit. Charbonnier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lagarde kopt de bal weg. Bongiorni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongiorni passt de bal met de wreef. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons amorphes - Les ARAVIS 0:9

80e minuut.
Bogers geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Charbonnier de bal. Charbonnier passt de bal zonder na te denken. Bongiorni rent richting de bal. Bongiorni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jouve rent richting de bal. Jouve geeft een lange en hoge pass. Dard rent richting de bal. Charbonnier verovert de bal door een tackle van achteren. Charbonnier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nistorescu onderschept slim de pass. Nistorescu passt de bal zonder na te denken. Charbonnier is nu in balbezit. Richter is nu in balbezit. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons amorphes - Les ARAVIS 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les bidochons amorphes 73%, Les ARAVIS 27%.
Les bidochons amorphes - Les ARAVIS 0:10