Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les barjots en slip New.Team
Normal Tactiek 5-3-2 Très Haut
41% Balbezit 59%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
17.1 gemiddelde waardering 48.3
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Chmielniak geeft de bal voor. Danielczyk kopt de bal weg. Brouard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lypiridis verovert de bal door een tackle van achteren. Lypiridis schiet op doel. Gallois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lypiridis is nu in balbezit. Lypiridis haalt uit met een fantastische trap. Gallois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les barjots en slip - New.Team 0:1

3e minuut.
Chmielniak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lange de bal. Conan rent richting de bal. Dias onderschept slim de pass. Dias geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Brouard met een sublieme pass. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange passt de bal zonder na te denken. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Weinstock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lange tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weinstock raakt geblesseerd tijdens het duel. Dias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lypiridis heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Gallois met een sublieme pass. Conan kopt de bal weg. Chmielniak geeft een hoge lob. Lypiridis is nu in balbezit. Lypiridis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rubio met een harde bal richting middenveld. Danielczyk kopt de bal weg. Dias probeert naar een medespeler te passen. Rubio is nu in balbezit. Weinstock verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Les barjots en slip - New.Team 0:2

12e minuut.
Weinstock onderschept slim de pass. Lypiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange rent richting de bal. Lypiridis verovert de bal door een tackle van achteren. Lypiridis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Weinstock bereikt de bal nog maar net als eerste. Weinstock geeft een lange en hoge pass. Djorkaeff heeft problemen om de bal te vangen. Lypiridis rent richting de bal. Lypiridis geeft de bal voor. Gallois bokst de bal weg. Brouard heeft problemen om de bal te vangen. Lypiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lypiridis schiet op doel. Gallois maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Daar is Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dias geeft de bal voor. Klungelig pakt Brouard de bal. Lypiridis kopt de bal weg. Gallois probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rubio heeft problemen om de bal te vangen. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak passt de bal in één keer door. Weinstock bereikt de bal nog maar net als eerste. Weinstock passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Chmielniak met de inworp. Dard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dard passt de bal in één keer door. Daar is Lypiridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lypiridis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Christanval is nu in balbezit. Lambrechts verovert de bal door een tackle van achteren. Lambrechts geeft een hoge lob. Weinstock is nu in balbezit. Weinstock passt de bal met de wreef. Gallois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Dard is nu in balbezit. Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Dias passt de bal in één keer door. Weinstock rent richting de bal. Weinstock haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Łożyński probeert de bal met de borst te controleren. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak geeft een hoge lob. Lypiridis rent richting de bal. Lypiridis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Conan is nu in balbezit. Danielczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Christanval bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Danielczyk geeft een hoge lob. Gallois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Gallois met een harde bal richting middenveld. Danielczyk kopt de bal weg. Daar is Lypiridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lypiridis schiet op doel. Gallois probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les barjots en slip - New.Team 0:3

38e minuut.
Chmielniak kopt de bal weg. Lange heeft problemen om de bal te vangen. Weinstock rent richting de bal. Weinstock haalt uit met een fantastische trap. Lange probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chmielniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lypiridis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dias onderschept slim de pass. Dias met een sublieme pass. Weinstock bereikt de bal nog maar net als eerste. Weinstock haalt uit met een fantastische trap. Gallois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les barjots en slip - New.Team 0:4

44e minuut.
Dias onderschept slim de pass. Danielczyk is nu in balbezit. Danielczyk geeft een lange en hoge pass. Lypiridis is nu in balbezit. Lypiridis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les barjots en slip - New.Team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les barjots en slip 89%, New.Team 11%.
Les barjots en slip - New.Team 0:5

50e minuut.
Deon probeert naar een medespeler te passen. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak passt de bal zonder na te denken. Weinstock is nu in balbezit. Weinstock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dias passt de bal zonder na te denken. Dalbon is nu in balbezit. Dalbon geeft een lange en hoge pass. Lypiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lypiridis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les barjots en slip - New.Team 0:6

58e minuut.
Inworp. Danielczyk met een snelle inworp. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias geeft een hoge lob. Gallois probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les barjots en slip - New.Team 0:7

62e minuut.
Danielczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lypiridis is nu in balbezit. Lypiridis heeft problemen om de bal te vangen. Lypiridis haalt uit met een fantastische trap. Gallois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les barjots en slip - New.Team 0:8

64e minuut.
Dias is nu in balbezit. Dias passt de bal met de wreef. Lypiridis is nu in balbezit. Lypiridis schiet op doel. Gallois probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les barjots en slip - New.Team 0:9

66e minuut.
Dias geeft een lange en hoge pass. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff geeft de bal voor. Deon kopt de bal weg. Danielczyk geeft de bal voor. Gallois bokst de bal weg. Lypiridis is nu in balbezit. Lypiridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les barjots en slip - New.Team 0:10

68e minuut.
Lypiridis schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Gallois met een harde bal richting middenveld. Chmielniak kopt de bal weg. Chmielniak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dalbon verovert de bal door een tackle van achteren. Dalbon geeft een hoge lob. Lypiridis kopt de bal weg. Lypiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lypiridis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Dias is nu in balbezit. Dias probeert naar een medespeler te passen. Weinstock rent richting de bal. Weinstock draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dias is nu in balbezit. Dias speelt de bal door. Lypiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lypiridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les barjots en slip - New.Team 0:11

73e minuut.
Lypiridis onderschept slim de pass. Dias is nu in balbezit. Dias met een sublieme pass. Weinstock bereikt de bal nog maar net als eerste. Weinstock haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Deon met een sublieme pass. Daar is Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dias geeft de bal voor. Danielczyk is nu in balbezit. Danielczyk geeft een lange en hoge pass. Gallois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Dias onderschept slim de pass. Danielczyk probeert naar een medespeler te passen. Lypiridis rent richting de bal. Lypiridis schiet op doel. Gallois probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les barjots en slip - New.Team 0:12

88e minuut.
Prost controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Łożyński neemt vlug de vrije trap. Lypiridis is nu in balbezit. Lypiridis haalt uit met een fantastische trap. Gallois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les barjots en slip - New.Team 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les barjots en slip 90%, New.Team 10%.
Les barjots en slip - New.Team 0:13