Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sieteinmalafede2 FC Trozoul
Normal Tactiek new & 7
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 49
poor Schieten excellent
average Passen adequate
poor Verdedigen good


3e minuut.
Dupuis is nu in balbezit. Dupuis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cristiano met de inworp. Portier onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cristiano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klanstrup komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Gaultier onderschept slim de pass. Gaultier geeft een lange en hoge pass. Zlatev kopt de bal weg. Urenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda haalt uit met een fantastische trap. Binet bokst de bal weg.

11e minuut.
Salles geeft een lange en hoge pass. Ludo kopt de bal weg. Klungelig pakt Auffret de bal. Zlatev rent richting de bal. Zlatev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gaultier speelt de bal door. Zlatev is nu in balbezit. Portier is nu in balbezit. Zlatev onderschept slim de pass. Zlatev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zlatev rent richting de bal. Gaultier met een sublieme pass. Urenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Dupuis de bal. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - FC Trozoul 0:1

19e minuut.
Urenda rent richting de bal. Salles begaat een overtreding. Urenda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klanstrup zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zlatev springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Dupuis de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Auffret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludo onderschept slim de pass. Ludo speelt de bal door. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Boucard is nu in balbezit. Gaultier verovert de bal door een tackle van achteren. Gaultier met een sublieme pass. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - FC Trozoul 0:2

28e minuut.
Gaultier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaultier passt de bal in één keer door. Urenda probeert naar een medespeler te passen. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev draait met de bal, schiet en ... Binet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Garin rent richting de bal. Ludo verovert de bal door een tackle van achteren. Ludo met een sublieme pass. Gaultier rent richting de bal. Gaultier geeft een lange en hoge pass. Binet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Auffret bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatev speelt de bal door. Urenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Urenda rent richting de bal. Urenda geeft de bal voor. Klungelig pakt Auffret de bal. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Urenda probeert de bal met de borst te controleren. Gaultier rent richting de bal. Urenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda schiet op doel. Binet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - FC Trozoul 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sieteinmalafede2 77%, FC Trozoul 23%.
sieteinmalafede2 - FC Trozoul 0:3

46e minuut.
Salles met een sublieme pass. Gaultier is nu in balbezit. Gaultier passt de bal zonder na te denken. Zlatev rent richting de bal. Zlatev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klanstrup met een sublieme pass. Daar is Zlatev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zlatev passt de bal zonder na te denken. Urenda is nu in balbezit. Urenda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gaultier probeert naar een medespeler te passen. Urenda rent richting de bal. Gaultier geeft een lange en hoge pass. Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - FC Trozoul 0:4

59e minuut.
Auffret met een sublieme pass. Inworp. Gaultier met een snelle inworp. Ludo heeft problemen om de bal te vangen. Ludo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gaultier passt de bal met de wreef. Urenda heeft problemen om de bal te vangen. Urenda passt de bal zonder na te denken. Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Rousselle met een snelle inworp. Klanstrup met een sublieme pass. Zlatev rent richting de bal. Zlatev draait met de bal, schiet en ... Binet bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - FC Trozoul 0:5

70e minuut.
Ludo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grün komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Caro is nu in balbezit. Urenda onderschept slim de pass. Urenda probeert naar een medespeler te passen. Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - FC Trozoul 0:6

72e minuut.
Grün met een snelle inworp. Gaultier geeft een lange en hoge pass. Dupuis rent richting de bal. Zlatev verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Binet trapt de bal weg. Grün controleert de bal met de borst. Grün passt de bal met de wreef. Urenda rent richting de bal. Urenda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Klanstrup kopt de bal weg. Zlatev kan de bal niet met de borst controleren. Zlatev passt de bal met de wreef. Urenda is nu in balbezit. Urenda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Binet trapt de bal weg van het doel. Daar is Grün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grün kopt de bal weg. Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gaultier is nu in balbezit. Gaultier probeert naar een medespeler te passen. Urenda met een sublieme pass. Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Grün kopt de bal weg. Zlatev rent richting de bal. Zlatev passt de bal in één keer door. Urenda is nu in balbezit. Urenda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - FC Trozoul 0:7

90e minuut.
Portier heeft problemen om de bal te vangen. Klanstrup is nu in balbezit. Klanstrup geeft de bal voor. Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - FC Trozoul 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sieteinmalafede2 71%, FC Trozoul 29%.
sieteinmalafede2 - FC Trozoul 0:8