Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cosa nostra lyon Atletico de Marseille
442 Tactiek DESMOND
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 60
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 51
zwak Schieten briljant
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Jakovinović probeert naar een medespeler te passen. Binički bereikt de bal nog maar net als eerste. Binički geeft een hoge lob. Belodedici rent richting de bal. Belodedici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:1

4e minuut.
Trouve probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lizarazu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedici verovert de bal door een tackle van achteren. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cinpoeru passt de bal zonder na te denken. Collet met een sublieme pass. Belodedici speelt de bal door. Klungelig pakt Wihatmoko de bal. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sauvage trapt de bal weg. Jakovinović is nu in balbezit. Jakovinović passt de bal in één keer door. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cinpoeru kopt de bal weg. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici geeft de bal voor. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici probeert naar een medespeler te passen. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:2

10e minuut.
Collet rent richting de bal. Collet speelt de bal door. Jakovinović speelt de bal door. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Jakovinović met een sublieme pass. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko speelt de bal door. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:3

14e minuut.
Trouve passt de bal zonder na te denken. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot speelt de bal door. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Belodedici is nu in balbezit. Belodedici probeert naar een medespeler te passen. Jakovinović heeft problemen om de bal te vangen. Jakovinović geeft de bal voor. Wihatmoko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:4

17e minuut.
Belodedici verovert de bal door een tackle van achteren. Collet is nu in balbezit. Collet passt de bal in één keer door. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Jakovinović met een sublieme pass. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko passt de bal zonder na te denken. Belodedici rent richting de bal. Belodedici schiet op doel. Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kastendeuch speelt de bal door. Jakovinović geeft de bal voor. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici schiet op doel. Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:5

23e minuut.
Wihatmoko passt de bal zonder na te denken. Belodedici rent richting de bal. Belodedici met een sublieme pass. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jakovinović passt de bal zonder na te denken. Collet geeft een lange en hoge pass. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko schiet op doel. Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:6

25e minuut.
Belodedici onderschept slim de pass. Belodedici passt de bal in één keer door. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko schiet op doel. Kastendeuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:7

27e minuut.
Collet rent richting de bal. Collet passt de bal in één keer door. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap. Sauvage probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kastendeuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Binički is nu in balbezit. Binički geeft een hoge lob. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Kastendeuch trapt de bal weg. Collet controleert de bal met de borst. Collet geeft een hoge lob. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:8

33e minuut.
Cinpoeru passt de bal met de wreef. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici geeft een hoge lob. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko schiet op doel. Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sauvage is nu in balbezit. Belodedici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belodedici krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici passt de bal zonder na te denken. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko schiet op doel. Kastendeuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:9

35e minuut.
Wihatmoko probeert naar een medespeler te passen. Belodedici is nu in balbezit. Collet rent richting de bal. Collet schiet op doel. Kastendeuch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:10

37e minuut.
Collet geeft de bal voor. Klungelig pakt Sauvage de bal. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:11

38e minuut.
Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Jean rent richting de bal. Collet geeft een lange en hoge pass. Wihatmoko maakt een snoekduik en kopt de bal. Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:12

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jakovinović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:13

44e minuut.
Wihatmoko kopt de bal weg. Collet is nu in balbezit. Collet speelt de bal door. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sauvage rent richting de bal. Sauvage geeft een lange en hoge pass. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru geeft de bal voor. Belodedici springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosa nostra lyon 89%, Atletico de Marseille 11%.
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:13

46e minuut.
Belodedici heeft problemen om de bal te vangen. Cadiou rent richting de bal. Belodedici onderschept slim de pass. Collet geeft een hoge lob. Wihatmoko maakt een snoekduik en kopt de bal. Kastendeuch bokst de bal weg.

48e minuut.
Zubizarreta geeft een hoge lob. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafitte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wihatmoko raakt geblesseerd tijdens het duel. Collet komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Binički passt de bal met de wreef. Jean is nu in balbezit. Cinpoeru speelt de bal door. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Collet geeft een hoge lob. Wihatmoko met een sublieme pass. Daar is Belodedici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedici draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:14

51e minuut.
Perès is nu in balbezit. Belodedici verovert de bal door een tackle van achteren. Belodedici speelt de bal door. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Cinpoeru geeft een hoge lob. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet passt de bal zonder na te denken. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Belodedici rent richting de bal. Belodedici speelt de bal door. Collet met een sublieme pass. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:15

55e minuut.
Trouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Trouve passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Talbot de bal onder controle te krijgen. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:16

58e minuut.
Collet heeft problemen om de bal te vangen. Jean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Collet raakt geblesseerd tijdens het duel. Jakovinović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jean heeft problemen om de bal te vangen. Belodedici rent richting de bal. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:17

59e minuut.
Cinpoeru geeft de bal voor. Belodedici rent richting de bal. Belodedici probeert naar een medespeler te passen. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko schiet op doel. Kastendeuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Jakovinović geeft een lange en hoge pass. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici speelt de bal door. Wihatmoko kan de bal niet met de borst controleren. Wihatmoko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:18

64e minuut.
Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wihatmoko de bal. Wihatmoko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sauvage de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:19

66e minuut.
Collet geeft een lange en hoge pass. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko geeft een hoge lob. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:20

67e minuut.
Talbot passt de bal met de wreef. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bungert maakt een afschuwelijke overtreding. Bungert is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

68e minuut.
Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici geeft de bal voor. Jean met een sublieme pass. Wihatmoko heeft problemen om de bal te vangen. Wihatmoko schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:21

70e minuut.
Belodedici passt de bal in één keer door. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauvage legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wihatmoko raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wihatmoko neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wihatmoko rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cinpoeru zal de hoekschop nemen. Wihatmoko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kastendeuch met een harde bal richting middenveld. Cinpoeru controleert de bal met de borst. Cinpoeru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Jakovinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovinović met een sublieme pass. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko schiet op doel. Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:22

73e minuut.
Trouve speelt de bal door. Perès bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici met een sublieme pass. Klungelig pakt Wihatmoko de bal. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet passt de bal met de wreef. Belodedici probeert naar een medespeler te passen. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:23

77e minuut.
Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet geeft een hoge lob. Wihatmoko kopt de bal weg. Belodedici rent richting de bal. Belodedici schiet op doel. Kastendeuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Udreanu is nu in balbezit. Udreanu geeft een lange en hoge pass. Belodedici kopt de bal weg. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:24

79e minuut.
Raoul is nu in balbezit. Inworp. Collet met een snelle inworp. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:25

82e minuut.
Daar is Udreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udreanu geeft een lange en hoge pass. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:26

83e minuut.
Perès met een sublieme pass. Trouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:27

87e minuut.
Cinpoeru speelt de bal door. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko met een sublieme pass. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:28

89e minuut.
Zubizarreta verovert de bal door een tackle van achteren. Zubizarreta geeft de bal voor. Belodedici rent richting de bal. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:29

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosa nostra lyon 84%, Atletico de Marseille 16%.
Cosa nostra lyon - Atletico de Marseille 0:29