Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamilton FC Chbens Squirrels
Defend Tactiek LogMold3
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.2 gemiddelde waardering 50.9
matig Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Vanucci geeft de bal voor. Chiron met een sublieme pass. Christophe is nu in balbezit. Christophe draait met de bal, schiet en ... Romano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Chbens Squirrels 0:1

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Perret de bal onder controle te krijgen. Keller rent richting de bal. Keller passt de bal in één keer door. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Leconte rent richting de bal. Chiron verovert de bal door een tackle van achteren. Christophe heeft problemen om de bal te vangen. Chiron rent richting de bal. Chiron schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Girault is nu in balbezit. Girault met een sublieme pass. Christophe rent richting de bal. Christophe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Fulgenzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Gonzalez de bal. Vanucci rent richting de bal. Vanucci geeft een hoge lob. Christophe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Chbens Squirrels 0:2

31e minuut.
Chiron haalt uit met een fantastische trap. Gonzalez heeft problemen om de bal te vangen. Girault met een sublieme pass. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jeannin heeft problemen om de bal te vangen. Chiron rent richting de bal. Chiron draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vanucci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chiron krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jeannin rent richting de bal. Jeannin geeft een hoge lob. Fulgenzi is nu in balbezit. Fulgenzi probeert naar een medespeler te passen. Keller geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Fulgenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Vanucci is nu in balbezit. Vanucci probeert naar een medespeler te passen. Chiron rent richting de bal. Chiron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Chbens Squirrels 0:3

39e minuut.
Vanucci rent richting de bal. Vanucci passt de bal met de wreef. Chiron heeft problemen om de bal te vangen. Christophe is nu in balbezit. Christophe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Chbens Squirrels 0:4

41e minuut.
Carrier speelt de bal door. Vanucci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Emon de bal. Christophe onderschept slim de pass. Christophe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vanucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanucci probeert naar een medespeler te passen. Chiron rent richting de bal. Chiron haalt uit met een fantastische trap. Jeannin probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Chbens Squirrels 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamilton FC 88%, Chbens Squirrels 12%.
Hamilton FC - Chbens Squirrels 0:5

54e minuut.
Christophe geeft een lange en hoge pass. Leconte speelt de bal door. Vanucci geeft een hoge lob. Klungelig pakt Christophe de bal. Christophe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chiron haalt uit met een fantastische trap. Perret probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vanucci geeft een lange en hoge pass. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vasseur kopt de bal weg. Carrier heeft problemen om de bal te vangen. Carrier geeft een lange en hoge pass. Chiron is nu in balbezit. Chiron haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Chbens Squirrels 0:6

64e minuut.
Girault is nu in balbezit. Girault passt de bal met de wreef. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiron is nu in balbezit. Chiron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Emon de bal. Girault onderschept slim de pass. Girault passt de bal zonder na te denken. Chiron rent richting de bal. Chiron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Chbens Squirrels 0:7

68e minuut.
Jeannin onderschept slim de pass. Fulgenzi onderschept slim de pass. Fulgenzi probeert naar een medespeler te passen. Chiron bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiron haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Girault zal de hoekschop nemen. Keruzoré kopt de bal weg. Chiron bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiron schiet op doel. Jeannin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Fulgenzi onderschept slim de pass. Girault rent richting de bal. Girault passt de bal in één keer door. Chiron is nu in balbezit. Chiron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Chiron is nu in balbezit. Chiron geeft een lange en hoge pass. Dambach rent richting de bal. Christophe verovert de bal door een tackle van achteren. Christophe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamilton FC 85%, Chbens Squirrels 15%.
Hamilton FC - Chbens Squirrels 0:7