Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc marine La Galinette
m Tactiek C523
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 50.2
average Schieten very good
average Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Normand heeft problemen om de bal te vangen. Normand passt de bal met de wreef. Carvalho heeft problemen om de bal te vangen. Joubert onderschept slim de pass. Joubert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Imbert passt de bal in één keer door. Salhi speelt de bal door. Legras probeert naar een medespeler te passen. Joubert rent richting de bal. Joubert schiet op doel. Sartorius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pajarón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajarón schiet op doel. Sartorius bokst de bal weg.

7e minuut.
Rousseaux geeft de bal voor. Inworp. Imbert met de inworp. Pajarón heeft problemen om de bal te vangen. Pajarón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Joubert passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Legras de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karembeu. Legras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salhi wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Salhi geeft een lange en hoge pass. Pajarón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajarón met een sublieme pass. Joubert rent richting de bal. Joubert schiet op doel. Sartorius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Väärälä heeft problemen om de bal te vangen. Legras rent richting de bal. Legras draait met de bal, schiet en ... Väärälä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc marine - La Galinette 0:1

14e minuut.
Joubert onderschept slim de pass. Joubert passt de bal zonder na te denken. Legras rent richting de bal. Legras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc marine - La Galinette 0:2

20e minuut.
Santiago is nu in balbezit. Joubert verovert de bal door een tackle van achteren. Väärälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajarón verovert de bal door een tackle van achteren. Pajarón haalt uit met een fantastische trap. Sartorius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
van de Kasteele passt de bal in één keer door. Imbert probeert naar een medespeler te passen. Legras rent richting de bal. Daar is Joubert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joubert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Santiago geeft een hoge lob. Salhi speelt de bal door. Imbert probeert naar een medespeler te passen. Joubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Joubert schiet op doel. Sartorius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Legras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc marine - La Galinette 0:3

42e minuut.
Legras is nu in balbezit. Legras probeert naar een medespeler te passen. Joubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Joubert schiet op doel. Sartorius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc marine - La Galinette 0:4

44e minuut.
Santiago geeft een hoge lob. Salhi met een sublieme pass. Klungelig pakt Legras de bal. Legras haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Väärälä de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc marine 81%, La Galinette 19%.
fc marine - La Galinette 0:4

47e minuut.
Girardin passt de bal zonder na te denken. Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salhi. Salhi krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Salhi passt de bal met de wreef. Legras bereikt de bal nog maar net als eerste. Legras speelt de bal door. Joubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Joubert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Karembeu is nu in balbezit. Salhi verovert de bal door een tackle van achteren. Salhi geeft een hoge lob. Pajarón rent richting de bal. Pajarón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Joubert is nu in balbezit. Joubert schiet op doel. Sartorius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc marine 69%, La Galinette 31%.
fc marine - La Galinette 0:4