Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MARISTES FC Baloomao FC
Normal Tactiek Bleu 42Ail3
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 64
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 57.9
zwak Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Klungelig pakt Bellet de bal. Rouge rent richting de bal. Rouge met een sublieme pass. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

1e minuut.
Doeltrap. Serra trapt de bal weg. Mathis kopt de bal weg. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Mathis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouge passt de bal in één keer door. Shoshan rent richting de bal. Shoshan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:1

4e minuut.
Inworp. Tosi met een snelle inworp. Ardon met een sublieme pass. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rouge is nu in balbezit. Rouge met een sublieme pass. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon schiet op doel. Serra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:2

6e minuut.
Rouge onderschept slim de pass. Ardon probeert naar een medespeler te passen. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:3

9e minuut.
Leboucher probeert naar een medespeler te passen. Lasota rent richting de bal. Lasota met een sublieme pass. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Shoshan is nu in balbezit. Gras bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan onderschept slim de pass. Ardon rent richting de bal. Ardon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:4

11e minuut.
Charlet passt de bal in één keer door. Bellet heeft problemen om de bal te vangen. Ardon rent richting de bal. Ardon schiet op doel. Serra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:5

12e minuut.
Klungelig pakt Ardon de bal. Tosi rent richting de bal. Tosi geeft een hoge lob. Shoshan kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Fontaine rent richting de bal. Fontaine geeft een hoge lob. Tusseau kopt de bal weg. Klungelig pakt Ardon de bal. Ardon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tosi zal de hoekschop nemen. Ardon heeft problemen om de bal te vangen. Ardon schiet op doel. Serra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mathis geeft een hoge lob. Ardon springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:6

19e minuut.
Tosi met een sublieme pass. Klungelig pakt Ardon de bal. Tosi is nu in balbezit. Tosi geeft een lange en hoge pass. Shoshan krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Shoshan rent richting de bal. Serra bokst de bal weg. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:7

21e minuut.
Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan passt de bal zonder na te denken. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon haalt uit met een fantastische trap. Serra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:8

23e minuut.
Klungelig pakt Gras de bal. Mathis is nu in balbezit. Mathis passt de bal in één keer door. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:9

24e minuut.
Shoshan is nu in balbezit. Rouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouge passt de bal in één keer door. Ardon rent richting de bal. Ardon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:10

27e minuut.
Daar is Shoshan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shoshan met een sublieme pass. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mathis rent richting de bal. Mathis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Shoshan de bal. Shoshan draait met de bal, schiet en ... Serra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:11

36e minuut.
Mathis passt de bal zonder na te denken. Tosi speelt de bal door. Ardon met een sublieme pass. Shoshan rent richting de bal. Shoshan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ardon rent richting de bal. Ardon draait met de bal, schiet en ... Serra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gautier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shoshan rent richting de bal. Shoshan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:12

38e minuut.
Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi passt de bal zonder na te denken. Dutheil is nu in balbezit. Ardon verovert de bal door een tackle van achteren. Ardon draait met de bal, schiet en ... Serra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tosi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ardon krijgt zijn hoofd ertegen. Serra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:13

39e minuut.
Charlet is nu in balbezit. Charlet passt de bal in één keer door. Ardon probeert naar een medespeler te passen. Rouge rent richting de bal. Rouge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ardon draait met de bal, schiet en ... Fontaine probeert de bal aan de voet te houden. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan schiet op doel. Serra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:14

42e minuut.
Charlet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fontaine de bal. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon schiet op doel. Serra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:15

43e minuut.
Daar is Charlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouge onderschept slim de pass. Rouge met een sublieme pass. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tosi zal de hoekschop nemen. Daar is Ardon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardon schiet op doel. Gautier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARISTES FC 85%, Baloomao FC 15%.
MARISTES FC - Baloomao FC 0:16

48e minuut.
Bellet kopt de bal weg. Leboucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Leboucher geeft de bal voor. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan draait met de bal, schiet en ... Serra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:17

51e minuut.
Tosi met de inworp. Rouge is nu in balbezit. Rouge geeft een lange en hoge pass. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rouge is nu in balbezit. Rouge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:18

52e minuut.
Berg heeft problemen om de bal te vangen. Berg speelt de bal door. Tusseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon onderschept slim de pass. Ardon speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shoshan rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tosi zal de hoekschop nemen. Allègre kopt de bal weg. Serra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Ardon de bal onder controle te krijgen. Rouge speelt de bal door. Shoshan rent richting de bal. Shoshan schiet op doel. Serra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:19

61e minuut.
Shoshan speelt de bal door. Daar is Fontaine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tosi neemt de hoekschop. Ardon krijgt zijn hoofd ertegen. Serra bokst de bal weg.

61e minuut.
Tosi met de inworp. Rouge rent richting de bal. Rouge passt de bal zonder na te denken. Ardon is nu in balbezit. Ardon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:20

64e minuut.
Tosi met een sublieme pass. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Allègre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shoshan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Shoshan neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Shoshan controleert de bal met de borst. Shoshan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:21

67e minuut.
Rouge geeft een hoge lob. Fontaine is nu in balbezit. Fontaine passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ardon de bal. Ardon schiet op doel. Serra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shoshan rent richting de bal. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Tosi met een snelle inworp. Rouge rent richting de bal. Rouge geeft de bal voor. Ardon heeft problemen om de bal te vangen. Ardon haalt uit met een fantastische trap. Serra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tosi zal de hoekschop nemen. Serra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ardon rent richting de bal. Ardon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Shoshan kan de bal niet met de borst controleren. Ardon rent richting de bal. Klungelig pakt Rouge de bal. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. Serra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Gras geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lasota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mathis geeft een lange en hoge pass. Ardon springt en kopt de bal. Serra bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ardon is nu in balbezit. Shoshan rent richting de bal. Ardon rent richting de bal. Shoshan rent richting de bal. Shoshan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Rouge rent richting de bal. Rouge passt de bal zonder na te denken. Shoshan rent richting de bal. Shoshan draait met de bal, schiet en ... Serra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:22

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Serra niet meer kan verder spelen. Maire komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Lasota is nu in balbezit. Lasota passt de bal met de wreef. Mathis rent richting de bal. Mathis geeft een hoge lob. Shoshan maakt een snoekduik en kopt de bal. Maire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Inworp. Tosi met de inworp. Rouge speelt de bal door. Lasota rent richting de bal. Lasota probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Allègre trapt de bal weg. Mathis kopt de bal weg. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tosi probeert naar een medespeler te passen. Rouge is nu in balbezit. Rouge geeft de bal voor. Klungelig pakt Ardon de bal. Ardon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:23

81e minuut.
Berg is nu in balbezit. Berg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bellet de bal. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Berg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raimbault komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ardon is nu in balbezit. Ardon passt de bal met de wreef. Allègre heeft problemen om de bal te vangen. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Shoshan geeft een lange en hoge pass. Fontaine verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tosi neemt de hoekschop. Shoshan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Baloomao FC 0:24

87e minuut.
Rouge passt de bal in één keer door. Ardon rent richting de bal. Rouge is nu in balbezit. Ardon rent richting de bal. Ardon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tosi probeert naar een medespeler te passen. Ardon probeert naar een medespeler te passen. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan draait met de bal, schiet en ... Maire werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouge passt de bal met de wreef. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan schiet op doel. Fontaine probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARISTES FC 86%, Baloomao FC 14%.
MARISTES FC - Baloomao FC 0:24