Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCNM US Euville
Normal Tactiek 3 5 2 DT
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 55.5
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Klungelig pakt Laigle de bal. Laigle passt de bal in één keer door. Barbot is nu in balbezit. Sautron is nu in balbezit. Sautron haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Dumoulin geeft een hoge lob. Lerond is nu in balbezit. Lerond passt de bal zonder na te denken. Sautron is nu in balbezit. Sautron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - US Euville 0:1

12e minuut.
Barbot is nu in balbezit. Barbot passt de bal in één keer door. Sautron rent richting de bal. Sautron schiet op doel. Loison werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - US Euville 0:2

14e minuut.
Magnier probeert naar een medespeler te passen. Dumoulin probeert naar een medespeler te passen. Barbot met een sublieme pass. Sautron rent richting de bal. Sautron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - US Euville 0:3

18e minuut.
Lamia passt de bal zonder na te denken. Jeannot is nu in balbezit. Lamia verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sautron de bal. Sautron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - US Euville 0:4

19e minuut.
Jeannot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lerond bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerond probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sautron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sautron draait met de bal, schiet en ... Loison kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Lamia onderschept slim de pass. Lamia geeft de bal voor. Sautron is nu in balbezit. Sautron draait met de bal, schiet en ... Loison probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - US Euville 0:5

24e minuut.
Sautron bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Sautron onderschept slim de pass. Sautron schiet op doel. Loison maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - US Euville 0:6

26e minuut.
Laigle geeft een hoge lob. Daar is Alves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sautron rent richting de bal. Sautron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - US Euville 0:7

29e minuut.
Sabou onderschept slim de pass. Sabou probeert naar een medespeler te passen. Barbot controleert de bal met de borst. Sautron rent richting de bal. Sautron schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Lamia is nu in balbezit. Lamia geeft een lange en hoge pass. Lecourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Sautron onderschept slim de pass. Sautron draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Loison bokst de bal weg.

39e minuut.
Sautron rent richting de bal. Barbot is nu in balbezit. Sautron is nu in balbezit. Sautron haalt uit met een fantastische trap. Loison maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lamia is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lamia rent richting de bal. Lamia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - US Euville 0:8

41e minuut.
Laigle heeft problemen om de bal te vangen. Laigle met een sublieme pass. Budzynski speelt de bal door. Barbot rent richting de bal. Barbot probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Lecourt met een harde bal richting middenveld. Laigle kopt de bal weg. Sautron is nu in balbezit. Sautron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prodálek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNM 75%, US Euville 25%.
FCNM - US Euville 0:8

50e minuut.
Prodálek is nu in balbezit. Prodálek passt de bal met de wreef. Lamia rent richting de bal. Sautron rent richting de bal. Sautron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Barbot speelt de bal door. Lerond heeft problemen om de bal te vangen. Lerond met een sublieme pass. Sautron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sautron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - US Euville 0:9

58e minuut.
Lerond rent richting de bal. Lerond speelt de bal door. Sabou rent richting de bal. Lerond is nu in balbezit. Lerond geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lerond kopt de bal weg. Sautron bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves is nu in balbezit. Sautron onderschept slim de pass. Sautron haalt uit met een fantastische trap. Loison verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Barbot met een sublieme pass. Prodálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodálek geeft een lange en hoge pass. Sautron rent richting de bal. Sautron draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Prodálek speelt de bal door. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot passt de bal zonder na te denken. Sautron rent richting de bal. Sautron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - US Euville 0:10

66e minuut.
Prodálek speelt de bal door. Sautron is nu in balbezit. Lamia rent richting de bal. Lamia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - US Euville 0:11

66e minuut.
Lamia is nu in balbezit. Lamia passt de bal in één keer door. Dumoulin speelt de bal door. Sautron rent richting de bal. Sautron haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - US Euville 0:12

70e minuut.
Prodálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodálek passt de bal zonder na te denken. Daar is Barbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sautron is nu in balbezit. Sautron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - US Euville 0:13

70e minuut.
Piechoczek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sautron met een sublieme pass. Barbot speelt de bal door. Piechoczek is nu in balbezit. Piechoczek geeft een hoge lob. Sautron maakt een snoekduik en kopt de bal. Loison verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Lamia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Legrand de bal. Sautron rent richting de bal. Sautron draait met de bal, schiet en ... Loison werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - US Euville 0:14

74e minuut.
Thiebaut is nu in balbezit. Sabou verovert de bal door een tackle van achteren. Sabou met een sublieme pass. Sautron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sautron draait met de bal, schiet en ... Loison verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Loison trapt de bal weg. Piechoczek kopt de bal weg. Sautron is nu in balbezit. Sautron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - US Euville 0:15

77e minuut.
Loison speelt de bal door. Piechoczek met een sublieme pass. Prodálek met een sublieme pass. Sautron is nu in balbezit. Sautron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - US Euville 0:16

78e minuut.
Thiebaut probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Legrand de bal. Sautron onderschept slim de pass. Sautron schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lecourt de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Prodálek controleert de bal met de borst. Lamia is nu in balbezit. Lamia met een sublieme pass. Sautron rent richting de bal. Sautron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - US Euville 0:17

85e minuut.
Barbot is nu in balbezit. Barbot probeert naar een medespeler te passen. Sautron is nu in balbezit. Sautron haalt uit met een fantastische trap. Loison werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - US Euville 0:18

86e minuut.
Klungelig pakt Lamia de bal. Prodálek rent richting de bal. Prodálek passt de bal zonder na te denken. Sautron rent richting de bal. Sautron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNM 89%, US Euville 11%.
FCNM - US Euville 0:18