Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isere FC JU
Normal Tactiek wc-4-3-1-2-L4-3
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 51.5
average Schieten excellent
poor Passen solid
hopeless Verdedigen solid


3e minuut.
Pabst rent richting de bal. Pabst geeft een hoge lob. Fizedean rent richting de bal. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Isere FC - JU 0:1

4e minuut.
Flores passt de bal zonder na te denken. Gaspard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fizedean. Fizedean krijgt een gele kaart. Gaspard raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

5e minuut.
Pabst verovert de bal door een tackle van achteren. Pabst met een sublieme pass. Flores speelt de bal door. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Urwyler is nu in balbezit. Urwyler met een sublieme pass. Mounier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pabst passt de bal in één keer door. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Fizedean springt en kopt de bal. Lecerf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isere FC - JU 0:2

11e minuut.
Piot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piot geeft de bal voor. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean schiet op doel. Lecerf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isere FC - JU 0:3

11e minuut.
Camerini met een sublieme pass. Klungelig pakt Chardon de bal. Fizedean verovert de bal door een tackle van achteren. Fizedean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Isere FC - JU 0:4

14e minuut.
Henao probeert naar een medespeler te passen. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean schiet op doel. Bouton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lecerf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isere FC - JU 0:5

15e minuut.
Piot onderschept slim de pass. Piot passt de bal in één keer door. Fizedean rent richting de bal. Fizedean schiet op doel. Lecerf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Urwyler probeert naar een medespeler te passen. Piot is nu in balbezit. Piot passt de bal met de wreef. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean haalt uit met een fantastische trap. Lecerf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Portales is nu in balbezit. Portales geeft een lange en hoge pass. Fizedean kopt de bal weg. Piot is nu in balbezit. Piot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Lecerf met een harde bal richting middenveld. Urwyler probeert naar een medespeler te passen. Henao bereikt de bal nog maar net als eerste. Henao geeft een hoge lob. Lecerf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pabst met een sublieme pass. Piot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piot passt de bal zonder na te denken. Daar is Fizedean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Isere FC - JU 0:6

37e minuut.
Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean passt de bal met de wreef. Piot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Isere FC - JU 0:7

45e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bouton de bal. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isere FC 79%, JU 21%.
Isere FC - JU 0:7

48e minuut.
Millot is nu in balbezit. Millot passt de bal zonder na te denken. Urwyler met een sublieme pass. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henao met de inworp. Urwyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Urwyler geeft een lange en hoge pass. Piot krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gaspard is nu in balbezit. Gaspard geeft een hoge lob. Inworp. Henao met de inworp. Urwyler geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Klungelig pakt Flores de bal. Flores met een sublieme pass. Piot is nu in balbezit. Piot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Haldimann rent richting de bal. Haldimann geeft een hoge lob. Piot rent richting de bal. Fizedean rent richting de bal. Fizedean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Isere FC - JU 0:8

62e minuut.
Urwyler is nu in balbezit. Urwyler passt de bal in één keer door. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean haalt uit met een fantastische trap. Lecerf maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Isere FC - JU 0:9

71e minuut.
Doeltrap. Lecerf met een harde bal richting middenveld. Gaspard kopt de bal weg. Piot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Flores kopt de bal weg. Piot is nu in balbezit. Mounier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fizedean neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lecerf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores passt de bal zonder na te denken. Fizedean is nu in balbezit. Piot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Fizedean rent richting de bal. Fizedean passt de bal met de wreef. Piot rent richting de bal. Piot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fizedean geeft een lange en hoge pass. Daar is Mounier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Flores geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fizedean krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Portales kopt de bal weg. Piot rent richting de bal. Baumann onderschept slim de pass. Flores onderschept slim de pass. Flores geeft de bal voor. Lecerf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Isere FC - JU 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isere FC 84%, JU 16%.
Isere FC - JU 0:10