Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc kertzfeld Nara Team United
Normal Tactiek Le Boss
36% Balbezit 64%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 60
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.4 gemiddelde waardering 56.9
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen uitstekend
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Lamotte speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemar met een snelle inworp. Deloffre geeft een lange en hoge pass. Sonor maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pasquier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:1

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rey met de inworp. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. Pasquier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:2

5e minuut.
Pasquier geeft de bal voor. Lemar kopt de bal weg. Deloffre rent richting de bal. Deloffre geeft een hoge lob. Dobrinescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bourbon speelt de bal door. Sonor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamotte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lamotte naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sonor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sonor neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lebel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pasquier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:3

7e minuut.
Lemar passt de bal met de wreef. Rey is nu in balbezit. Rey passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sonor de bal. Sonor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pasquier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:4

9e minuut.
Samuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu onderschept slim de pass. Dobrinescu geeft de bal voor. Sonor is nu in balbezit. Sonor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Samuel de bal onder controle te krijgen. Dobrinescu probeert naar een medespeler te passen. Sonor rent richting de bal. Sonor schiet op doel. Pasquier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:5

13e minuut.
Deloffre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deloffre geeft de bal voor. Dobrinescu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sonor bereikt de bal nog maar net als eerste. Vialmonteil begaat een overtreding. Sonor raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lemar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dobrinescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dobrinescu kopt de bal weg. Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor onderschept slim de pass. Sonor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:6

18e minuut.
Sonor heeft problemen om de bal te vangen. Sonor speelt de bal door. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... Pasquier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Samuel kan de bal niet met de borst controleren. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. Raymond probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:7

22e minuut.
Rey is nu in balbezit. Rey passt de bal met de wreef. Sonor rent richting de bal. Sonor haalt uit met een fantastische trap. Pasquier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:8

28e minuut.
Rey probeert naar een medespeler te passen. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu speelt de bal door. Sonor is nu in balbezit. Sonor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:9

29e minuut.
Jeannol met een sublieme pass. Ollivier is nu in balbezit. Dobrinescu onderschept slim de pass. Dobrinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:10

29e minuut.
Jeannol probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ollivier de bal. Sonor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:11

32e minuut.
Lévy probeert naar een medespeler te passen. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey geeft een hoge lob. Dobrinescu springt en kopt de bal. Pasquier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:12

36e minuut.
Lemar rent richting de bal. Lemar probeert naar een medespeler te passen. Sonor is nu in balbezit. Sonor haalt uit met een fantastische trap. Pasquier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:13

37e minuut.
Lévy met een sublieme pass. Deloffre probeert de bal met de borst te controleren. Deloffre geeft een hoge lob. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Potoczak is nu in balbezit. Potoczak geeft een hoge lob. Sonor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor draait met de bal, schiet en ... Pasquier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:14

42e minuut.
Lebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor onderschept slim de pass. Sonor met een sublieme pass. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sonor rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Buszka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemar geeft de bal voor. Sonor is nu in balbezit. Sonor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kertzfeld 88%, Nara Team United 12%.
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:14

46e minuut.
Rey passt de bal in één keer door. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu passt de bal in één keer door. Sonor rent richting de bal. Sonor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:15

48e minuut.
Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu passt de bal zonder na te denken. Raymond onderschept slim de pass. Sonor rent richting de bal. Sonor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Vialmonteil is nu in balbezit. Sonor rent richting de bal. Sonor met een sublieme pass. Klungelig pakt Dobrinescu de bal. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... Pasquier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Raymond geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lemar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deloffre geeft een hoge lob. Sonor krijgt zijn hoofd ertegen. Pasquier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Klungelig pakt Sonor de bal. Sonor speelt de bal door. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. Pasquier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:16

56e minuut.
Deloffre passt de bal zonder na te denken. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sonor de bal. Sonor schiet op doel. De bal raakt de paal. Sonor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pasquier met een sublieme pass. Buszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Buszka geeft een hoge lob. Sonor is nu in balbezit. Sonor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Samuel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Deloffre passt de bal met de wreef. Rey rent richting de bal. Rey met een sublieme pass. Sonor rent richting de bal. Sonor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lemar neemt de hoekschop. Sonor is nu in balbezit. Sonor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:17

62e minuut.
Deloffre probeert naar een medespeler te passen. Potoczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoczak geeft een lange en hoge pass. Sonor rent richting de bal. Sonor draait met de bal, schiet en ... Pasquier bokst de bal weg. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:18

65e minuut.
Lévy probeert naar een medespeler te passen. Dobrinescu is nu in balbezit. Sonor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:19

65e minuut.
Jeannol heeft problemen om de bal te vangen. Jeannol passt de bal zonder na te denken. Lebel kan de bal niet met de borst controleren. Sonor rent richting de bal. Sonor geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:20

67e minuut.
Jeannol is nu in balbezit. Sonor verovert de bal door een tackle van achteren. Lebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor onderschept slim de pass. Sonor geeft een hoge lob. Pasquier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:21

69e minuut.
Weiskopf rent richting de bal. Potoczak verovert de bal door een tackle van achteren. Rey speelt de bal door. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Potoczak is nu in balbezit. Potoczak geeft een lange en hoge pass. Dobrinescu is nu in balbezit. Sonor is nu in balbezit. Sonor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:22

74e minuut.
Lemar is nu in balbezit. Lemar passt de bal zonder na te denken. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... Pasquier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:23

74e minuut.
Jeannol met een sublieme pass. Ollivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor is nu in balbezit. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:24

76e minuut.
Sonor verovert de bal door een tackle van achteren. Lebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor onderschept slim de pass. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:25

77e minuut.
Jeannol heeft problemen om de bal te vangen. Sonor onderschept slim de pass. Klungelig pakt Dobrinescu de bal. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... Pasquier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:26

79e minuut.
Deloffre geeft de bal voor. Pasquier speelt de bal door. Lemar kopt de bal weg. Sonor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Dobrinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrinescu schiet op doel. De bal raakt de paal. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Deloffre is nu in balbezit. Deloffre probeert naar een medespeler te passen. Rey is nu in balbezit. Rey geeft de bal voor. Sonor maakt een snoekduik en kopt de bal. Pasquier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Deloffre heeft problemen om de bal te vangen. Deloffre passt de bal zonder na te denken. Rey geeft een lange en hoge pass. Sonor rent richting de bal. Sonor draait met de bal, schiet en ... Pasquier bokst de bal weg. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:27

84e minuut.
Ollivier passt de bal zonder na te denken. Lebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu is nu in balbezit. Sonor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:28

88e minuut.
Lemar met een sublieme pass. Sonor rent richting de bal. Sonor passt de bal in één keer door. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:29

90e minuut.
Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey passt de bal in één keer door. Sonor is nu in balbezit. Sonor draait met de bal, schiet en ... Pasquier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:30

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kertzfeld 92%, Nara Team United 8%.
Fc kertzfeld - Nara Team United 0:30