Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Weinbourg FC FC Merluchon
Normal Tactiek 442 bofbof
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 55.2
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Leleu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nydal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea geeft een lange en hoge pass. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec haalt uit met een fantastische trap. Dejean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:1

7e minuut.
Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec passt de bal zonder na te denken. Tadej is nu in balbezit. Tadej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:2

9e minuut.
Ţirtea met een snelle inworp. Viñuela is nu in balbezit. Viñuela passt de bal zonder na te denken. Bratianu rent richting de bal. Bratianu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Nydal passt de bal zonder na te denken. Leleu rent richting de bal. Tadej onderschept slim de pass. Ouédec rent richting de bal. Ouédec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec schiet op doel. Dejean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilles rent richting de bal. Met opzet legt Ouédec zijn tegenspeler op de grond. Ouédec krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Nydal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lefrançois de bal. Leleu is nu in balbezit. Ouédec verovert de bal door een tackle van achteren. Ouédec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Lamia geeft de bal voor. Ţirtea met een sublieme pass. Bratianu heeft problemen om de bal te vangen. Bratianu haalt uit met een fantastische trap. Lefrançois probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lefrançois geeft de bal voor. Viñuela is nu in balbezit. Viñuela speelt de bal door. Ouédec kan de bal niet met de borst controleren. Ouédec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Lefrançois de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:3

18e minuut.
Ţirtea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţirtea geeft de bal voor. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:4

20e minuut.
Daar is Tadej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadej passt de bal in één keer door. Leleu verovert de bal door een tackle van achteren. Ouédec rent richting de bal. Ouédec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:5

23e minuut.
Viñuela speelt de bal door. Daar is Bratianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratianu passt de bal in één keer door. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:6

25e minuut.
Tătar geeft een hoge lob. Ouédec kopt de bal weg. Lamia is nu in balbezit. Bratianu verovert de bal door een tackle van achteren. Bratianu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nydal neemt de hoekschop. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu draait met de bal, schiet en ... Dejean probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Guyon heeft problemen om de bal te vangen. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:7

28e minuut.
Bratianu passt de bal met de wreef. Nydal is nu in balbezit. Nydal speelt de bal door. Tadej is nu in balbezit. Tadej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:8

33e minuut.
Foulon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec verovert de bal door een tackle van achteren. Gilles rent richting de bal. Ouédec onderschept slim de pass. Ouédec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Viñuela geeft de bal voor. Bratianu rent richting de bal. Bratianu passt de bal in één keer door. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:9

36e minuut.
Voyeux heeft problemen om de bal te vangen. Tadej rent richting de bal. Tadej speelt de bal door. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ţirtea met een sublieme pass. Ouédec rent richting de bal. Leleu is nu in balbezit. Ouédec verovert de bal door een tackle van achteren. Ouédec draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:10

39e minuut.
Nydal speelt de bal door. Bratianu rent richting de bal. Bratianu passt de bal met de wreef. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:11

45e minuut.
Bratianu rent richting de bal. Bratianu geeft de bal voor. Tadej probeert de bal aan de voet te houden. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weinbourg FC 86%, FC Merluchon 14%.
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:12

47e minuut.
Dejean met een sublieme pass. Klungelig pakt Baudet de bal. Viñuela speelt de bal door. Ouédec rent richting de bal. Ouédec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Viñuela passt de bal met de wreef. Nydal geeft een lange en hoge pass. Ouédec rent richting de bal. Ouédec haalt uit met een fantastische trap. Dejean probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:13

51e minuut.
Tadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadej speelt de bal door. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:14

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţirtea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viñuela probeert naar een medespeler te passen. Ţirtea heeft problemen om de bal te vangen. Ţirtea geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Viñuela passt de bal zonder na te denken. Ţirtea rent richting de bal. Ţirtea geeft een hoge lob. Ouédec rent richting de bal. Ouédec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:15

56e minuut.
Tadej is nu in balbezit. Tadej passt de bal zonder na te denken. Bratianu probeert naar een medespeler te passen. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec haalt uit met een fantastische trap. Dejean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:16

57e minuut.
Voyeux met een sublieme pass. Baudet heeft problemen om de bal te vangen. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec haalt uit met een fantastische trap. Dejean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:17

59e minuut.
Ristović is nu in balbezit. Ristović geeft een hoge lob. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu geeft de bal voor. Ouédec springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:18

60e minuut.
Ouédec passt de bal in één keer door. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyon rent richting de bal. Bratianu verovert de bal door een tackle van achteren. Bratianu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ouédec rent richting de bal. Gilles verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Nydal zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nydal naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Ţirtea rent richting de bal. Ţirtea geeft een lange en hoge pass. Lefrançois rent richting de bal. Bratianu verovert de bal door een tackle van achteren. Bratianu schiet op doel. Dejean bokst de bal weg.

64e minuut.
Ţirtea kopt de bal weg. Bratianu is nu in balbezit. Lefrançois probeert naar een medespeler te passen. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Tadej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec passt de bal zonder na te denken. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Bratianu rent richting de bal. Tadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu rent richting de bal. Tadej is nu in balbezit. Tadej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dejean met een harde bal richting middenveld. Viñuela kopt de bal weg. Tadej speelt de bal door. Ouédec rent richting de bal. Ouédec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:19

74e minuut.
Daar is Foulon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadej passt de bal in één keer door. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ţirtea rent richting de bal. Ţirtea met een sublieme pass. Tadej rent richting de bal. Tadej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:20

83e minuut.
Guyon speelt de bal door. Tătar geeft een hoge lob. Bratianu probeert de bal met de borst te controleren. Bratianu draait met de bal, schiet en ... Dejean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:21

85e minuut.
Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu passt de bal zonder na te denken. Ouédec rent richting de bal. Ouédec schiet op doel. Dejean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:22

89e minuut.
Ţirtea speelt de bal door. Tadej rent richting de bal. Tadej geeft een lange en hoge pass. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Lamia de bal. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weinbourg FC 85%, FC Merluchon 15%.
Weinbourg FC - FC Merluchon 0:23