Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ArcadiaSporting AS-kapablé
Normal Tactiek 5-2-3
40% Balbezit 60%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 56.1
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen excellent
hopeless Verdedigen adequate


1e minuut.
Verbrugge met een snelle inworp. Couécou is nu in balbezit. Couécou passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Savidan de bal. Savidan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Grange trapt de bal weg. Andrin kopt de bal weg. Tisserand heeft problemen om de bal te vangen. Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan passt de bal in één keer door. Andrin is nu in balbezit. Savidan rent richting de bal. Savidan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Couécou passt de bal met de wreef. Daar is Sénéchal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tisserand is nu in balbezit. Savidan verovert de bal door een tackle van achteren. Savidan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Andrin is nu in balbezit. Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrin is nu in balbezit. Savidan rent richting de bal. Savidan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Couécou met een snelle inworp. Verbrugge geeft de bal voor. Andrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArcadiaSporting - AS-kapablé 0:1

19e minuut.
Verbrugge verovert de bal door een tackle van achteren. Verbrugge passt de bal zonder na te denken. Lecoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan onderschept slim de pass. Savidan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ArcadiaSporting - AS-kapablé 0:2

20e minuut.
Foix passt de bal in één keer door. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrin onderschept slim de pass. Savidan rent richting de bal. Savidan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Kmiotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verbrugge met een sublieme pass. Daar is Savidan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sénéchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sénéchal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Joyaut is nu in balbezit. Couécou verovert de bal door een tackle van achteren. Couécou speelt de bal door. Andrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Couécou probeert naar een medespeler te passen. Savidan rent richting de bal. Savidan passt de bal in één keer door. Sénéchal is nu in balbezit. Sénéchal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Blanchaert verovert de bal door een tackle van achteren. Blanchaert passt de bal zonder na te denken. Couécou speelt de bal door. Savidan rent richting de bal. Savidan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ArcadiaSporting - AS-kapablé 0:3

39e minuut.
Andrin geeft de bal voor. Klungelig pakt Tisserand de bal. Lecoq rent richting de bal. Savidan onderschept slim de pass. Savidan schiet op doel. Grange probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan passt de bal met de wreef. Andrin controleert de bal met de borst. Andrin haalt uit met een fantastische trap. Grange werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArcadiaSporting - AS-kapablé 0:4

45e minuut.
Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan rent richting de bal. Andrin is nu in balbezit. Andrin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArcadiaSporting 85%, AS-kapablé 15%.
ArcadiaSporting - AS-kapablé 0:4

46e minuut.
Verbrugge passt de bal in één keer door. Andrin is nu in balbezit. Andrin passt de bal in één keer door. Savidan rent richting de bal. Savidan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Vaast geeft een lange en hoge pass. Inworp. Verbrugge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrin rent richting de bal. Andrin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArcadiaSporting - AS-kapablé 0:5

51e minuut.
Andrin geeft een lange en hoge pass. Sénéchal is nu in balbezit. Sénéchal geeft de bal voor. Andrin rent richting de bal. Andrin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Couécou kan de bal niet met de borst controleren. Couécou passt de bal met de wreef. Verbrugge is nu in balbezit. Verbrugge geeft de bal voor. Savidan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Andrin is nu in balbezit. Andrin passt de bal met de wreef. Savidan is nu in balbezit. Savidan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ArcadiaSporting - AS-kapablé 0:6

59e minuut.
Verbrugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrugge passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Andrin de bal. Vaast is nu in balbezit. Andrin verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vaast geeft een lange en hoge pass. Couécou speelt de bal door. Daar is Sénéchal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savidan rent richting de bal. Savidan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Verbrugge heeft problemen om de bal te vangen. Verbrugge geeft de bal voor. Michelin heeft problemen om de bal te vangen. Savidan rent richting de bal. Savidan draait met de bal, schiet en ... Grange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ArcadiaSporting - AS-kapablé 0:7

71e minuut.
Couécou probeert naar een medespeler te passen. Andrin rent richting de bal. Andrin met een sublieme pass. Savidan rent richting de bal. Savidan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tisserand met een harde bal richting middenveld. Joyaut heeft problemen om de bal te vangen. Couécou probeert naar een medespeler te passen. Sénéchal is nu in balbezit. Sénéchal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Couécou passt de bal met de wreef. Verbrugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrugge speelt de bal door. Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vaast kopt de bal weg. Andrin is nu in balbezit. Dumont schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dumont krijgt een gele kaart. Andrin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Verbrugge zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Savidan springt en kopt de bal. Grange probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Sénéchal de bal. Sénéchal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan passt de bal zonder na te denken. Couécou probeert naar een medespeler te passen. Sénéchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sénéchal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArcadiaSporting - AS-kapablé 0:8

79e minuut.
Andrin passt de bal met de wreef. Poortvliet geeft een lange en hoge pass. Michelin kopt de bal weg. Savidan heeft problemen om de bal te vangen. Savidan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArcadiaSporting - AS-kapablé 0:9

81e minuut.
Couécou is nu in balbezit. Sénéchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Couécou speelt de bal door. Verbrugge is nu in balbezit. Verbrugge geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sénéchal is nu in balbezit. Couécou bereikt de bal nog maar net als eerste. Couécou passt de bal met de wreef. Savidan is nu in balbezit. Savidan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArcadiaSporting - AS-kapablé 0:10

87e minuut.
Savidan passt de bal in één keer door. Sénéchal is nu in balbezit. Sénéchal geeft een hoge lob. Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArcadiaSporting 93%, AS-kapablé 7%.
ArcadiaSporting - AS-kapablé 0:10