Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Hammers Girondins de Madrid C.F.
Normal Tactiek 352t
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 49.7
waardeloos Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Laval met een sublieme pass. Doyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyen met een sublieme pass. Batmale rent richting de bal. Batmale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Arnaud rent richting de bal. Arnaud passt de bal met de wreef. Batmale rent richting de bal. Germain bereikt de bal nog maar net als eerste. Germain haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Candela passt de bal in één keer door. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Germain de bal. Germain draait met de bal, schiet en ... Wisnieski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Candela is nu in balbezit. Candela geeft een lange en hoge pass. Germain bereikt de bal nog maar net als eerste. Germain haalt uit met een fantastische trap. Wisnieski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Germain met een sublieme pass. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Germain de bal. Germain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hammers - Girondins de Madrid C.F. 0:1

17e minuut.
Laval rent richting de bal. Leclerc onderschept slim de pass. Leclerc geeft een hoge lob. Germain bereikt de bal nog maar net als eerste. Germain draait met de bal, schiet en ... Wisnieski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Batmale de bal. Germain is nu in balbezit. Germain draait met de bal, schiet en ... Wisnieski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Candela rent richting de bal. Candela geeft de bal voor. Batmale krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela met een sublieme pass. Daar is Schaeffer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaeffer geeft een hoge lob. Germain maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hammers - Girondins de Madrid C.F. 0:2

26e minuut.
Arnaud rent richting de bal. Arnaud geeft de bal voor. Germain heeft problemen om de bal te vangen. Germain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hammers - Girondins de Madrid C.F. 0:3

29e minuut.
Germain kopt de bal weg. Daar is Batmale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillemin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guillemin krijgt een gele kaart. Batmale raakt geblesseerd tijdens het duel. Germain neemt de penalty, wat een uithaal! Wisnieski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hammers - Girondins de Madrid C.F. 0:4

29e minuut.
Germain bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmale is nu in balbezit. Germain is nu in balbezit. Batmale rent richting de bal. Batmale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Arnaud is nu in balbezit. Arnaud passt de bal zonder na te denken. Basset is nu in balbezit. Germain onderschept slim de pass. Germain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Michelet kopt de bal weg. Doyen heeft problemen om de bal te vangen. Batmale is nu in balbezit. Batmale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pradel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer onderschept slim de pass. Schaeffer met een sublieme pass. Germain heeft problemen om de bal te vangen. Germain schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Michelet met een sublieme pass. Basset rent richting de bal. Candela onderschept slim de pass. Candela geeft een lange en hoge pass. Batmale krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hammers - Girondins de Madrid C.F. 0:5

40e minuut.
Basset rent richting de bal. Batmale is nu in balbezit. Germain is nu in balbezit. Germain draait met de bal, schiet en ... Batmale probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Schaeffer geeft een lange en hoge pass. Germain bereikt de bal nog maar net als eerste. Fort legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fort krijgt een gele kaart. Germain is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Batmale kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hammers - Girondins de Madrid C.F. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hammers 87%, Girondins de Madrid C.F. 13%.
The Hammers - Girondins de Madrid C.F. 0:6

48e minuut.
Doeltrap. Fort trapt de bal weg. Schaeffer kopt de bal weg. Candela geeft de bal voor. Batmale springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Schaeffer verovert de bal door een tackle van achteren. Schaeffer met een sublieme pass. Klungelig pakt Candela de bal. Candela geeft een hoge lob. Batmale krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Arnaud kopt de bal weg. Michelet is nu in balbezit. Michelet met een sublieme pass. Arnaud geeft de bal voor. Germain is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Candela is nu in balbezit. Candela passt de bal in één keer door. Germain rent richting de bal. Germain geeft een lange en hoge pass. Batmale springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Germain haalt uit met een fantastische trap. Fort probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer geeft een hoge lob. Batmale maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Michelet geeft een lange en hoge pass. Germain controleert de bal met de borst. Fort is nu in balbezit. Germain onderschept slim de pass. Germain draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Hammers - Girondins de Madrid C.F. 0:7

63e minuut.
Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud geeft de bal voor. Batmale kopt de bal weg. Germain bereikt de bal nog maar net als eerste. Germain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hammers - Girondins de Madrid C.F. 0:8

65e minuut.
Wisnieski trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schaeffer met de inworp. Candela probeert naar een medespeler te passen. Schaeffer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Laval passt de bal met de wreef. Germain is nu in balbezit. Germain passt de bal met de wreef. Batmale is nu in balbezit. Batmale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hammers - Girondins de Madrid C.F. 0:9

71e minuut.
Germain rent richting de bal. Germain probeert naar een medespeler te passen. Batmale bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmale draait met de bal, schiet en ... Wisnieski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hammers - Girondins de Madrid C.F. 0:10

79e minuut.
Leclerc kopt de bal weg. Candela rent richting de bal. Candela passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Germain de bal. Germain haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Batmale rent richting de bal. Batmale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Hammers - Girondins de Madrid C.F. 0:11

88e minuut.
Michelet geeft de bal voor. Klungelig pakt Fort de bal. Germain rent richting de bal. Batmale is nu in balbezit. Batmale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hammers - Girondins de Madrid C.F. 0:12

89e minuut.
Laval probeert naar een medespeler te passen. Doyen heeft problemen om de bal te vangen. Doyen speelt de bal door. Germain bereikt de bal nog maar net als eerste. Germain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hammers 77%, Girondins de Madrid C.F. 23%.
The Hammers - Girondins de Madrid C.F. 0:12