Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NashCorps FC Montluçon
424 Tactiek Mi Galette
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 58.7
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro speelt de bal door. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska draait met de bal, schiet en ... Gérardin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Mavuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik verovert de bal door een tackle van achteren. Kożusznik speelt de bal door. Daar is Pelizzaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Grondin onderschept slim de pass. Grondin speelt de bal door. Kożusznik met een sublieme pass. Klungelig pakt Pelizzaro de bal. Pelizzaro schiet op doel. Gérardin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Guinet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakarić is nu in balbezit. Zakarić geeft een hoge lob. Pelizzaro krijgt zijn hoofd ertegen. Gérardin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:1

8e minuut.
Varane probeert de bal aan de voet te houden. Trzaska kopt de bal weg. Daar is Nicolaï, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. Gérardin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Zakarić geeft de bal voor. Varane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:2

14e minuut.
Kożusznik speelt de bal door. Pelizzaro heeft problemen om de bal te vangen. Pelizzaro passt de bal met de wreef. Trzaska rent richting de bal. Trzaska schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:3

15e minuut.
Zakarić rent richting de bal. Zakarić passt de bal zonder na te denken. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... Gérardin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:4

19e minuut.
Zakarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakarić geeft de bal voor. Klungelig pakt Pelizzaro de bal. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zakarić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Trzaska rent richting de bal. Pelizzaro is nu in balbezit. Robillard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pelizzaro raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trzaska neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pelizzaro speelt de bal door. Zakarić rent richting de bal. Zakarić passt de bal met de wreef. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:5

29e minuut.
Grondin met een sublieme pass. Guinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinet met een sublieme pass. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. Gérardin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:6

32e minuut.
Robillard geeft een lange en hoge pass. Duclos kopt de bal weg. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro schiet op doel. Nicolaï probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:7

32e minuut.
Trzaska verovert de bal door een tackle van achteren. Trzaska passt de bal zonder na te denken. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:8

35e minuut.
Daar is Lamy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salinas is nu in balbezit. Salinas geeft een hoge lob. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. Gérardin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Guinet kopt de bal weg. Trzaska rent richting de bal. Trzaska passt de bal zonder na te denken. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nicolaï speelt de bal door. Kożusznik heeft problemen om de bal te vangen. Kożusznik met een sublieme pass. Klungelig pakt Zakarić de bal. Zakarić geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:9

43e minuut.
Guinet rent richting de bal. Guinet passt de bal met de wreef. Daar is Zakarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakarić geeft een lange en hoge pass. Pelizzaro krijgt zijn hoofd ertegen. Gérardin bokst de bal weg.

44e minuut.
Słomczyński kopt de bal weg. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik passt de bal in één keer door. Trzaska is nu in balbezit. Trzaska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NashCorps 85%, FC Montluçon 15%.
NashCorps - FC Montluçon 0:10

46e minuut.
Trzaska kopt de bal weg. Kożusznik met een sublieme pass. Trzaska is nu in balbezit. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Nicolaï onderschept slim de pass. Zakarić verovert de bal door een tackle van achteren. Zakarić speelt de bal door. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:11

52e minuut.
Trzaska is nu in balbezit. Guinet is nu in balbezit. Guinet geeft de bal voor. Trzaska probeert de bal met de borst te controleren. Trzaska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Trzaska draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pelizzaro de bal onder controle te krijgen. Guinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinet geeft een lange en hoge pass. Pelizzaro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:12

55e minuut.
Guinet geeft een lange en hoge pass. Pelizzaro kopt de bal weg. Kożusznik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lamy probeert de bal met de borst te controleren. Zakarić speelt de bal door. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska rent richting de bal. Trzaska draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Kożusznik probeert naar een medespeler te passen. Trzaska is nu in balbezit. Zakarić geeft de bal voor. Pelizzaro krijgt zijn hoofd ertegen. Gérardin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:13

63e minuut.
Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik passt de bal in één keer door. Trzaska rent richting de bal. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. Gérardin bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gérardin met een harde bal richting middenveld. Kożusznik kopt de bal weg. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. Gérardin bokst de bal weg.

69e minuut.
Zakarić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Robillard de bal. Trzaska is nu in balbezit. Trzaska schiet op doel. Gérardin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:14

71e minuut.
Guinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuva geeft de bal voor. Kożusznik kopt de bal weg. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guinet met een snelle inworp. Zakarić is nu in balbezit. Zakarić geeft de bal voor. Pelizzaro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:15

74e minuut.
Guinet rent richting de bal. Guinet probeert naar een medespeler te passen. Zakarić probeert naar een medespeler te passen. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kożusznik geeft de bal voor. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska verovert de bal door een tackle van achteren. Trzaska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:16

79e minuut.
Guinet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trzaska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzaska probeert naar een medespeler te passen. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Trzaska is nu in balbezit. Trzaska passt de bal met de wreef. Nicolaï is nu in balbezit. Pelizzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:17

80e minuut.
Daar is Fijałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pelizzaro de bal. Pelizzaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik passt de bal in één keer door. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:18

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guinet met de inworp. Zakarić geeft de bal voor. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:19

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gérardin trapt de bal weg. Cheuva rent richting de bal. Zakarić rent richting de bal. Zakarić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gérardin trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guinet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakarić geeft een lange en hoge pass. Pelizzaro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - FC Montluçon 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NashCorps 88%, FC Montluçon 12%.
NashCorps - FC Montluçon 0:20