Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Plérin ★ Peaky Blinders ★
Normal Tactiek 433-SBP
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 55
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 50.6
slecht Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Sergiejew geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bruat de bal. Lukeš rent richting de bal. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Doeltrap. Legendre met een harde bal richting middenveld. Pagani kopt de bal weg. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:1

3e minuut.
Kokinelis passt de bal in één keer door. Pagani is nu in balbezit. Pagani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Frota de bal. Frota draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pagani rent richting de bal. Pagani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:2

4e minuut.
Kokinelis is nu in balbezit. Pagani is nu in balbezit. Pagani passt de bal zonder na te denken. Frota rent richting de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Daar is Frota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukeš is nu in balbezit. Lukeš met een sublieme pass. Pagani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:3

8e minuut.
Frota kopt de bal weg. Lukeš is nu in balbezit. Marteau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marteau krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Sergiejew kopt de bal weg. Lamminger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamminger passt de bal met de wreef. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap. Legendre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sergiejew geeft de bal voor. Legendre speelt de bal door. Kokinelis kopt de bal weg. Pagani rent richting de bal. Pagani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kokinelis is nu in balbezit. Kokinelis passt de bal met de wreef. Pagani is nu in balbezit. Pagani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frota rent richting de bal. Frota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:4

15e minuut.
Zimmermann is nu in balbezit. Frota onderschept slim de pass. Pagani is nu in balbezit. Pagani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:5

15e minuut.
Lépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lépine passt de bal in één keer door. Zimmermann heeft problemen om de bal te vangen. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:6

16e minuut.
Yahiaoui rent richting de bal. Yahiaoui passt de bal met de wreef. Daar is Zimmermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frota rent richting de bal. Frota schiet op doel. Legendre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bruat de bal. Lukeš is nu in balbezit. Lukeš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:7

18e minuut.
Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu geeft de bal voor. Frota kopt de bal weg. Pagani heeft problemen om de bal te vangen. Pagani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:8

21e minuut.
Morisset met een sublieme pass. Marteau geeft een hoge lob. Kokinelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokinelis geeft de bal voor. Lukeš kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Legendre probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sergiejew met een snelle inworp. Kokinelis is nu in balbezit. Kokinelis geeft een lange en hoge pass. Legendre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:9

23e minuut.
Frota probeert naar een medespeler te passen. Pagani bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagani rent richting de bal. Pagani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kokinelis probeert naar een medespeler te passen. Pagani heeft problemen om de bal te vangen. Pagani speelt de bal door. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota haalt uit met een fantastische trap. Legendre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Lukeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagani is nu in balbezit. Lukeš is nu in balbezit. Pagani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagani schiet op doel. Legendre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Sergiejew is nu in balbezit. Lépine verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamminger. Lamminger krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Pagani rent richting de bal. Frota speelt de bal door. Pagani bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:10

35e minuut.
Lépine speelt de bal door. Prat is nu in balbezit. Prat passt de bal zonder na te denken. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:11

36e minuut.
Yahiaoui speelt de bal door. Daar is Lépine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frota verovert de bal door een tackle van achteren. Frota haalt uit met een fantastische trap. Legendre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lépine is nu in balbezit. Kokinelis onderschept slim de pass. Kokinelis geeft de bal voor. Frota krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:12

42e minuut.
Frota is nu in balbezit. Frota passt de bal met de wreef. Pagani rent richting de bal. Pagani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:13

43e minuut.
Bruat kopt de bal weg. Pagani is nu in balbezit. Pagani passt de bal zonder na te denken. Frota is nu in balbezit. Frota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plérin 87%, ★ Peaky Blinders ★ 13%.
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:14

46e minuut.
Lukeš speelt de bal door. Pagani rent richting de bal. Kokinelis speelt de bal door. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lukeš heeft problemen om de bal te vangen. Pagani rent richting de bal. Pagani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Morisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew verovert de bal door een tackle van achteren. Sergiejew met een sublieme pass. Daar is Frota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kokinelis speelt de bal door. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew met een sublieme pass. Kokinelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokinelis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kokinelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokinelis passt de bal in één keer door. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota draait met de bal, schiet en ... Legendre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:15

55e minuut.
Bruat geeft een hoge lob. Lamminger is nu in balbezit. Lamminger geeft een hoge lob. Frota rent richting de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:16

57e minuut.
Rault is nu in balbezit. Lamminger onderschept slim de pass. Lamminger speelt de bal door. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:17

58e minuut.
Pagani rent richting de bal. Kokinelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokinelis speelt de bal door. Pagani rent richting de bal. Pagani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Lamminger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamminger onderschept slim de pass. Lamminger geeft de bal voor. Pagani maakt een snoekduik en kopt de bal. Legendre bokst de bal weg. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:18

63e minuut.
Frota speelt de bal door. Lukeš heeft problemen om de bal te vangen. Lukeš passt de bal zonder na te denken. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kokinelis met een sublieme pass. Lukeš is nu in balbezit. Marteau rent richting de bal. Sergiejew onderschept slim de pass. Sergiejew geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Marteau kopt de bal weg. Morisset heeft problemen om de bal te vangen. Morisset met een sublieme pass. Frota is nu in balbezit. Frota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:19

67e minuut.
Pagani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kokinelis de bal. Kokinelis speelt de bal door. Frota is nu in balbezit. Frota schiet op doel. Legendre bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:20

69e minuut.
Frota met een sublieme pass. Legendre probeert naar een medespeler te passen. Kokinelis kopt de bal weg. Pagani is nu in balbezit. Pagani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:21

72e minuut.
Boiangiu geeft de bal voor. Pagani rent richting de bal. Pagani passt de bal zonder na te denken. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:22

74e minuut.
Lamminger is nu in balbezit. Lamminger passt de bal zonder na te denken. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagani onderschept slim de pass. Pagani haalt uit met een fantastische trap. Legendre bokst de bal weg. Frota rent richting de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lukeš rent richting de bal. Lukeš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kokinelis onderschept slim de pass. Lamminger met een sublieme pass. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukeš rent richting de bal. Lukeš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bruat trapt de bal weg. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Legendre trapt de bal weg van het doel. Lamminger heeft problemen om de bal te vangen. Kokinelis geeft een hoge lob. Frota maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:23

85e minuut.
Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Frota de bal. Frota schiet op doel. Bruat probeert de bal aan de voet te houden. Legendre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pagani rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:24

88e minuut.
Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagani rent richting de bal. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagani is nu in balbezit. Pagani haalt uit met een fantastische trap. Legendre bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:25

89e minuut.
Kokinelis passt de bal in één keer door. Marteau met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sergiejew zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokinelis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plérin 82%, ★ Peaky Blinders ★ 18%.
FC Plérin - ★ Peaky Blinders ★ 0:25