Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les zèbres en pantoufles LES PEINTRES
Normal Tactiek Carré blanc
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 48.1
matig Schieten briljant
slecht Passen goed
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Clair passt de bal zonder na te denken. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bugajski zijn tegenspeler op de grond. Bugajski krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Soczyński geeft een lange en hoge pass. Landreau is nu in balbezit. Myszkiewicz geeft een hoge lob. Landreau probeert de bal aan de voet te houden. Mattos krijgt zijn hoofd ertegen. Boucher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński speelt de bal door. Mattos rent richting de bal. Mattos haalt uit met een fantastische trap. Boucher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:1

12e minuut.
Daar is Gros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mattos rent richting de bal. Mattos speelt de bal door. Klungelig pakt Bugajski de bal. Bugajski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski draait met de bal, schiet en ... Boucher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:2

14e minuut.
Scotti geeft de bal voor. Pastor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clair is nu in balbezit. Thuillier onderschept slim de pass. Thuillier passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski rent richting de bal. Mattos rent richting de bal. Bugajski rent richting de bal. Bugajski draait met de bal, schiet en ... Boucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:3

17e minuut.
Besnard geeft een lange en hoge pass. Inworp. Loison met de inworp. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Casoni rent richting de bal. Loison onderschept slim de pass. Loison geeft de bal voor. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:4

22e minuut.
Loison heeft problemen om de bal te vangen. Loison probeert naar een medespeler te passen. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos schiet op doel. Boucher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:5

24e minuut.
Mattos onderschept slim de pass. Mattos passt de bal in één keer door. Bugajski rent richting de bal. Bugajski haalt uit met een fantastische trap. Boucher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:6

29e minuut.
Soczyński rent richting de bal. Soczyński passt de bal met de wreef. Mattos speelt de bal door. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:7

31e minuut.
Cardiet probeert naar een medespeler te passen. Mattos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Besnard. Mattos raakt geblesseerd tijdens het duel. Soczyński wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:8

32e minuut.
Berry geeft een hoge lob. Klungelig pakt Myszkiewicz de bal. Myszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Bugajski kan de bal niet met de borst controleren. Bugajski draait met de bal, schiet en ... Boucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mattos rent richting de bal. Mattos schiet op doel. Boucher probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Boucher trapt de bal weg van het doel. Loison rent richting de bal. Loison probeert naar een medespeler te passen. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:9

37e minuut.
Soczyński onderschept slim de pass. Soczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bugajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugajski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:10

38e minuut.
Thuillier probeert naar een medespeler te passen. Aleksaderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksaderski geeft een hoge lob. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Mattos springt en kopt de bal. Besnard controleert de bal met de borst. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos is nu in balbezit. Mattos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Soczyński geeft een lange en hoge pass. Bugajski is nu in balbezit. Mattos rent richting de bal. Bugajski rent richting de bal. Bugajski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Soczyński geeft een hoge lob. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos geeft een hoge lob. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Inworp. Aleksaderski met een snelle inworp. Loison rent richting de bal. Loison geeft een lange en hoge pass. Mattos krijgt zijn hoofd ertegen. Boucher bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les zèbres en pantoufles 89%, LES PEINTRES 11%.
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:11

51e minuut.
Besnard is nu in balbezit. Besnard passt de bal in één keer door. Daar is Scotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugajski rent richting de bal. Bugajski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Thuillier kopt de bal weg. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński speelt de bal door. Bugajski probeert de bal met de borst te controleren. Bugajski schiet op doel. Boucher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Loison rent richting de bal. Casoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loison is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Loison met een snel genomen vrije trap. Mattos springt en kopt de bal. Boucher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:12

62e minuut.
Mattos schiet op doel. Berry geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soczyński met de inworp. Loison geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Besnard is nu in balbezit. Besnard passt de bal in één keer door. Scotti heeft problemen om de bal te vangen. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:13

66e minuut.
Soczyński is nu in balbezit. Soczyński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Besnard de bal. Mattos rent richting de bal. Mattos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Boucher trapt de bal weg van het doel. Aleksaderski rent richting de bal. Aleksaderski geeft een hoge lob. Mattos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:14

75e minuut.
Soczyński met de inworp. Casoni rent richting de bal. Loison verovert de bal door een tackle van achteren. Loison geeft een lange en hoge pass. Mattos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bugajski rent richting de bal. Bugajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:15

77e minuut.
Bugajski rent richting de bal. Bugajski geeft de bal voor. Landreau probeert naar een medespeler te passen. Loison geeft de bal voor. Mattos krijgt zijn hoofd ertegen. Boucher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:16

79e minuut.
Myszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Myszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Bugajski speelt de bal door. Mattos is nu in balbezit. Mattos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:17

80e minuut.
Klungelig pakt Casoni de bal. Casoni probeert naar een medespeler te passen. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski draait met de bal, schiet en ... Boucher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos schiet op doel. Boucher bokst de bal weg. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:18

83e minuut.
Gros is nu in balbezit. Gros passt de bal zonder na te denken. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński rent richting de bal. Soczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Soczyński passt de bal met de wreef. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski passt de bal in één keer door. Mattos is nu in balbezit. Mattos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:19

86e minuut.
Thuillier speelt de bal door. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński passt de bal zonder na te denken. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Berry de bal. Mattos rent richting de bal. Mattos draait met de bal, schiet en ... Boucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les zèbres en pantoufles 81%, LES PEINTRES 19%.
Les zèbres en pantoufles - LES PEINTRES 0:19