Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les mules robotiques DrogbaTeam
Normal Tactiek 3ATT_Base
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 54.4
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Biancheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancheri probeert naar een medespeler te passen. Trzonek speelt de bal door. Cybulski rent richting de bal. Cybulski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Motte verovert de bal door een tackle van achteren. Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussart passt de bal zonder na te denken. Trzonek rent richting de bal. Trzonek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Biancheri geeft een lange en hoge pass. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek passt de bal zonder na te denken. Cybulski heeft problemen om de bal te vangen. Cybulski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Perger geeft een hoge lob. Bertoli kopt de bal weg. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - DrogbaTeam 0:1

7e minuut.
Bertoli geeft de bal voor. Mézy is nu in balbezit. Cybulski onderschept slim de pass. Cybulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - DrogbaTeam 0:2

9e minuut.
Dussart passt de bal met de wreef. Cybulski rent richting de bal. Cybulski passt de bal in één keer door. Bertoli heeft problemen om de bal te vangen. Bertoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - DrogbaTeam 0:3

10e minuut.
Motte onderschept slim de pass. Dussart geeft een lange en hoge pass. Bertoli kopt de bal weg. Cybulski rent richting de bal. Cybulski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - DrogbaTeam 0:4

17e minuut.
Lahaye met een sublieme pass. Biancheri is nu in balbezit. Biancheri geeft een hoge lob. Bertoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - DrogbaTeam 0:5

21e minuut.
Dussart rent richting de bal. Dussart passt de bal zonder na te denken. Trzonek probeert naar een medespeler te passen. Cybulski rent richting de bal. Cybulski haalt uit met een fantastische trap. Letellier bokst de bal weg.

22e minuut.
Dussart kopt de bal weg. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Legras bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancheri is nu in balbezit. Biancheri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bertoli heeft problemen om de bal te vangen. Rohr is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertoli. Bertoli krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Puglise geeft een hoge lob. Inworp. Godin met de inworp. Dahmani rent richting de bal. Dahmani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Duclos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cybulski is nu in balbezit. Bertoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski is nu in balbezit. Cybulski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dussart is nu in balbezit. Dussart geeft de bal voor. Cybulski springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Duclos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Trzonek met een sublieme pass. Cybulski kan de bal niet met de borst controleren. Lebon rent richting de bal. Trzonek rent richting de bal. Trzonek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - DrogbaTeam 0:6

36e minuut.
Duclos speelt de bal door. Dussart is nu in balbezit. Lebon probeert naar een medespeler te passen. Bertoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Rohr rent richting de bal. Cybulski onderschept slim de pass. Cybulski speelt de bal door. Trzonek geeft de bal voor. Daar is Duclos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dussart neemt de hoekschop. Cybulski maakt een snoekduik en kopt de bal. Letellier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - DrogbaTeam 0:7

44e minuut.
Mézy geeft de bal voor. Dussart rent richting de bal. Dussart passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Trzonek de bal. Trzonek schiet op doel. Letellier bokst de bal weg.

45e minuut.
Perger rent richting de bal. Perger geeft de bal voor. Cybulski is nu in balbezit. Cybulski haalt uit met een fantastische trap. Letellier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - DrogbaTeam 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les mules robotiques 83%, DrogbaTeam 17%.
Les mules robotiques - DrogbaTeam 0:8

47e minuut.
Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski probeert naar een medespeler te passen. Mézy rent richting de bal. Trzonek onderschept slim de pass. Trzonek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bertoli speelt de bal door. Cybulski rent richting de bal. Cybulski haalt uit met een fantastische trap. Letellier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Dussart kopt de bal weg. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Legras is nu in balbezit. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bertoli rent richting de bal. Bertoli geeft de bal voor. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek schiet op doel. Letellier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - DrogbaTeam 0:9

56e minuut.
Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek met een sublieme pass. Klungelig pakt Bertoli de bal. Bertoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - DrogbaTeam 0:10

62e minuut.
Depaepe geeft de bal voor. Bertoli kopt de bal weg. Cybulski is nu in balbezit. Cybulski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - DrogbaTeam 0:11

70e minuut.
Mézy rent richting de bal. Mézy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cybulski de bal. Cybulski schiet op doel. Letellier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bertoli heeft problemen om de bal te vangen. Bertoli speelt de bal door. Cybulski is nu in balbezit. Cybulski schiet op doel. Letellier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Puglise kopt de bal weg. Depaepe geeft de bal voor. Trzonek is nu in balbezit. Trzonek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bertoli de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Letellier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - DrogbaTeam 0:12

79e minuut.
Rohr rent richting de bal. Puglise onderschept slim de pass. Puglise passt de bal met de wreef. Bertoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli schiet op doel. Letellier bokst de bal weg. Trzonek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - DrogbaTeam 0:13

81e minuut.
Biancheri heeft problemen om de bal te vangen. Biancheri geeft een lange en hoge pass. Bertoli met een sublieme pass. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek haalt uit met een fantastische trap. Letellier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussart geeft de bal voor. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski haalt uit met een fantastische trap. Letellier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - DrogbaTeam 0:14

85e minuut.
Letellier trapt de bal weg van het doel. Biancheri kopt de bal weg. Klungelig pakt Rohr de bal. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - DrogbaTeam 0:15

90e minuut.
Daar is Puglise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puglise geeft een hoge lob. Bertoli kopt de bal weg. Daar is Cybulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cybulski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les mules robotiques 80%, DrogbaTeam 20%.
Les mules robotiques - DrogbaTeam 0:15