Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forcarey Panal CF
fonxete Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
21 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 22.3
good Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


11e minuut.
González Soriano heeft problemen om de bal te vangen. Robertson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van González Soriano. González Soriano krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Barajas trapt de bal weg. Bassetti probeert naar een medespeler te passen. Casillas Fernández probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Román rent richting de bal. Román draait met de bal, schiet en ... Barajas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Román passt de bal in één keer door. Díaz Blanco rent richting de bal. Chałas verovert de bal door een tackle van achteren. Butuşan rent richting de bal. Butuşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Panal CF 1:0

38e minuut.
Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Vilariño met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bassetti zal de hoekschop nemen. Chałas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Panal CF 2:0

42e minuut.
Robertson geeft een lange en hoge pass. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño rent richting de bal. Chałas onderschept slim de pass. Chałas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Casillas Fernández is nu in balbezit. Butuşan onderschept slim de pass. Butuşan geeft een lange en hoge pass. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Panal CF 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 24%, Panal CF 76%.
Forcarey - Panal CF 3:0

49e minuut.
Rej passt de bal in één keer door. Bassetti rent richting de bal. Bassetti passt de bal zonder na te denken. Chałas is nu in balbezit. Chałas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Panal CF 4:0

55e minuut.
Rej rent richting de bal. Rej passt de bal met de wreef. Idiákez geeft een lange en hoge pass. Román rent richting de bal. Román draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Panal CF 5:0

63e minuut.
Butuşan geeft de bal voor. Daar is González Soriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rej kopt de bal weg. Román rent richting de bal. Román draait met de bal, schiet en ... Barajas bokst de bal weg.

65e minuut.
Czaplewski geeft een hoge lob. Chałas heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Blanco rent richting de bal. Chałas verovert de bal door een tackle van achteren. Chałas schiet op doel. Barajas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson geeft een lange en hoge pass. Díaz Blanco speelt de bal door. Chałas is nu in balbezit. Chałas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Robertson de bal. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan geeft de bal voor. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Panal CF 6:0

75e minuut.
Doeltrap. Barajas trapt de bal weg van het doel. Díaz Blanco controleert de bal met de borst. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas haalt uit met een fantastische trap. Barajas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Sequeiros verovert de bal door een tackle van achteren. Sequeiros passt de bal in één keer door. Román rent richting de bal. Román draait met de bal, schiet en ... Barajas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Panal CF 7:0

90e minuut.
Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson geeft een lange en hoge pass. Sequeiros heeft problemen om de bal te vangen. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson geeft de bal voor. Barajas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 25%, Panal CF 75%.
Forcarey - Panal CF 7:0