Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D. Zalamea los gilitos
terra4 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 53.2
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Klungelig pakt Skalski de bal. Skalski met een sublieme pass. Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Cuéllar Sacristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar Sacristán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Ristea is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Zalamea - los gilitos 0:1

12e minuut.
Daar is Cuéllar Sacristán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taiguara rent richting de bal. García Gómez onderschept slim de pass. Cuéllar Sacristán onderschept slim de pass. Cuéllar Sacristán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cuéllar Sacristán rent richting de bal. Cuéllar Sacristán passt de bal zonder na te denken. Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski geeft een hoge lob. Bajić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daia rent richting de bal. Daia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bajić de bal. Bajić schiet op doel. Isierte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Zalamea - los gilitos 0:2

39e minuut.
Klungelig pakt Cuéllar Sacristán de bal. Cuéllar Sacristán probeert naar een medespeler te passen. Wyrzykowski rent richting de bal. Wyrzykowski geeft de bal voor. Bajić krijgt zijn hoofd ertegen. Isierte bokst de bal weg.

41e minuut.
Burzi rent richting de bal. Burzi passt de bal zonder na te denken. Hagiu rent richting de bal. Amantegui onderschept slim de pass. Amantegui haalt uit met een fantastische trap. Kolsuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amantegui rent richting de bal. Amantegui schiet op doel. Kolsuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Zalamea 57%, los gilitos 43%.
C.D. Zalamea - los gilitos 0:2

54e minuut.
Kramár geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyrzykowski met een snelle inworp. Cuéllar Sacristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar Sacristán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Palomares rent richting de bal. Palomares passt de bal in één keer door. Ouédec is nu in balbezit. Burzi onderschept slim de pass. Burzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Wyrzykowski geeft de bal voor. Isierte speelt de bal door. Ubis Carandi met een sublieme pass. Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Zalamea - los gilitos 0:3

75e minuut.
Figueiras is nu in balbezit. Cuéllar Sacristán verovert de bal door een tackle van achteren. Cuéllar Sacristán geeft een lange en hoge pass. Bajić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daia geeft de bal voor. Ubis Carandi kopt de bal weg. Sánchez Moraga heeft problemen om de bal te vangen. Bajić is nu in balbezit. Bajić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Daia rent richting de bal. Daia geeft een hoge lob. Daar is Palomares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuéllar Sacristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar Sacristán schiet op doel. Isierte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Zalamea 58%, los gilitos 42%.
C.D. Zalamea - los gilitos 0:3