Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Springfield Atoms Planta 14
Frente Bokerón Tactiek Esto ye Asturies
40% Balbezit 60%
47% Spel op eigen helft 53%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
25.4 gemiddelde waardering 47.5
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen goed
matig Verdedigen redelijk


8e minuut.
Inworp. Bracchitta met een snelle inworp. Rebollo Soto heeft problemen om de bal te vangen. Rebollo Soto geeft de bal voor. González Lejárraga maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruttens bokst de bal weg.

14e minuut.
Aganzo Méndez kopt de bal weg. Llorente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González Lejárraga rent richting de bal. González Lejárraga draait met de bal, schiet en ... Ruttens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Bracchitta speelt de bal door. Rebollo Soto rent richting de bal. Daar is Rebollo Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebollo Soto geeft een hoge lob. González Lejárraga krijgt zijn hoofd ertegen. Ruttens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Roa passt de bal met de wreef. Denia geeft een hoge lob. González Lejárraga rent richting de bal. González Lejárraga draait met de bal, schiet en ... Ruttens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - Planta 14 0:1

28e minuut.
Bracchitta speelt de bal door. Rebollo Soto heeft problemen om de bal te vangen. Rebollo Soto geeft de bal voor. González Lejárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. González Lejárraga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - Planta 14 0:2

36e minuut.
Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa probeert naar een medespeler te passen. Mohedo is nu in balbezit. González Lejárraga verovert de bal door een tackle van achteren. González Lejárraga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa verovert de bal door een tackle van achteren. Roa geeft een hoge lob. González Lejárraga is nu in balbezit. González Lejárraga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Springfield Atoms 51%, Planta 14 49%.
Springfield Atoms - Planta 14 0:2

46e minuut.
Sáez García komt het veld opgelopen. Agirretxe Arruti komt het veld opgelopen. Espín komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Petřík probeert naar een medespeler te passen. Babacan speelt de bal door. Roa met een sublieme pass. Rebollo Soto rent richting de bal. Rebollo Soto haalt uit met een fantastische trap. Ruttens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. González Lejárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. González Lejárraga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - Planta 14 0:3

65e minuut.
Sjøgren geeft een hoge lob. Daar is Roa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roa kopt de bal weg. Klungelig pakt González Lejárraga de bal. González Lejárraga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Roa passt de bal zonder na te denken. Rebollo Soto rent richting de bal. Rebollo Soto probeert naar een medespeler te passen. González Lejárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. González Lejárraga schiet op doel. Ruttens bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rebollo Soto zal de hoekschop nemen. González Lejárraga maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruttens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bracchitta met een sublieme pass. Díaz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebollo Soto onderschept slim de pass. Rebollo Soto geeft de bal voor. González Lejárraga krijgt zijn hoofd ertegen. Ruttens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sáez García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - Planta 14 0:4

84e minuut.
González Lejárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. González Lejárraga passt de bal zonder na te denken. Rebollo Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebollo Soto geeft de bal voor. González Lejárraga krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Ruttens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Sáez García geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bareniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roa controleert de bal met de borst. Roa geeft een hoge lob. Ruttens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Springfield Atoms 43%, Planta 14 57%.
Springfield Atoms - Planta 14 0:4