Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DBus Charly F.C.
3-4-3 Tactiek MEDIOS 2 DEL
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
49.7 gemiddelde waardering 51.3
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Chew passt de bal in één keer door. Naaris is nu in balbezit. Makarchuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Naaris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vico legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Negro probeert wanhopig de bal te grijpen. Vico rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muñoz Molina neemt de hoekschop. Vico heeft problemen om de bal te vangen. Vico schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Graupera met een sublieme pass. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz geeft de bal voor. Naaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaris draait met de bal, schiet en ... Negro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Mangas is nu in balbezit. Mangas speelt de bal door. Loncomán rent richting de bal. Jipa verovert de bal door een tackle van achteren. Jipa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Chew met een sublieme pass. Naaris rent richting de bal. August legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! August krijgt een gele kaart. Naaris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vico neemt zijn aanloop. Negro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Vico is nu in balbezit. Vico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Charly F.C. 0:1

22e minuut.
Sotomayor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Del Toro komt het veld opgelopen. Muñoz Molina met de inworp. Vico rent richting de bal. Vico haalt uit met een fantastische trap. Negro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Charly F.C. 0:2

39e minuut.
Del Toro is nu in balbezit. Chew is nu in balbezit. Chew passt de bal zonder na te denken. Naaris is nu in balbezit. Naaris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Justl verovert de bal door een tackle van achteren. Justl geeft de bal voor. Vico is nu in balbezit. Vico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Charly F.C. 0:3

45e minuut.
Loncomán met een sublieme pass. Chew is nu in balbezit. Chew probeert naar een medespeler te passen. Daar is Naaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naaris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBus 66%, Charly F.C. 34%.
DBus - Charly F.C. 0:3

46e minuut.
Rosel komt het veld opgelopen. MacOwen komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Jimenez Ortiz onderschept slim de pass. Jimenez Ortiz geeft de bal voor. Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico schiet op doel. MacOwen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Charly F.C. 0:4

60e minuut.
Makarchuk met een snelle inworp. Klungelig pakt Del Toro de bal. Del Toro speelt de bal door. Naaris heeft problemen om de bal te vangen. Naaris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Naaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaris haalt uit met een fantastische trap. MacOwen bokst de bal weg.

64e minuut.
Del Toro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt August de bal. August geeft een lange en hoge pass. Louzon is nu in balbezit. Louzon geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Naaris stond buitenspel. Makarchuk neemt vlug de vrije trap. Loncomán geeft een hoge lob. Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Loncomán geeft een lange en hoge pass. Del Toro is nu in balbezit. Del Toro passt de bal met de wreef. Naaris rent richting de bal. Naaris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Justl bereikt de bal nog maar net als eerste. Justl geeft een hoge lob. Makarchuk speelt de bal door. Naaris rent richting de bal. Naaris draait met de bal, schiet en ... MacOwen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBus 72%, Charly F.C. 28%.
DBus - Charly F.C. 0:4