Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mancos Team Albuixech C.F.
mediapuntita Tactiek 433
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
35.3 gemiddelde waardering 41.6
average Schieten very good
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Daar is Urbaneja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pañeda rent richting de bal. Nedyalkov rent richting de bal. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja schiet op doel. Baquero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carmona Méndez heeft problemen om de bal te vangen. Carmona Méndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Albuixech C.F. 0:1

6e minuut.
Quiñones geeft een lange en hoge pass. Liberatore rent richting de bal. Carmona Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona Méndez draait met de bal, schiet en ... Baquero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
González López bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles onderschept slim de pass. Aviles geeft een lange en hoge pass. Sebastián Nadal Martorell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastián Nadal Martorell geeft de bal voor. Baquero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Pérez Burrull geeft de bal voor. Sebastián Nadal Martorell kopt de bal weg. Carmona Méndez is nu in balbezit. Carmona Méndez haalt uit met een fantastische trap. Baquero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Albuixech C.F. 0:2

32e minuut.
Aviles met een sublieme pass. Pañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona Méndez rent richting de bal. Pañeda rent richting de bal. Pañeda draait met de bal, schiet en ... Baquero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Carmona Méndez geeft de bal voor. Kallestad probeert de bal aan de voet te houden. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap. Baquero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Albuixech C.F. 0:3

39e minuut.
Aviles geeft een hoge lob. Pañeda kopt de bal weg. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap. Baquero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Albuixech C.F. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mancos Team 60%, Albuixech C.F. 40%.
Mancos Team - Albuixech C.F. 0:4

46e minuut.
Pérez Alvite geeft de bal voor. Inworp. Punal met de inworp. Garea is nu in balbezit. Garea schiet op doel. Paterson bokst de bal weg.

49e minuut.
Sebastián Nadal Martorell is nu in balbezit. Sebastián Nadal Martorell passt de bal in één keer door. Carmona Méndez is nu in balbezit. Carmona Méndez draait met de bal, schiet en ... Baquero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Albuixech C.F. 0:5

58e minuut.
Pérez Alvite geeft een hoge lob. Inworp. Punal met een snelle inworp. Garea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Aviles kopt de bal weg. Daar is Craviotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craviotto passt de bal met de wreef. Pañeda rent richting de bal. Pañeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Baquero met een harde bal richting middenveld. Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles geeft de bal voor. Carmona Méndez rent richting de bal. Carmona Méndez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Aviles heeft problemen om de bal te vangen. Aviles geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Liberatore de bal. Carmona Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona Méndez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Albuixech C.F. 0:6

80e minuut.
Kallestad probeert naar een medespeler te passen. Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miranda krijgt een gele kaart.

81e minuut.
González López rent richting de bal. Aviles verovert de bal door een tackle van achteren. Aviles geeft de bal voor. Carmona Méndez rent richting de bal. Carmona Méndez haalt uit met een fantastische trap. Baquero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Sebastián Nadal Martorell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastián Nadal Martorell passt de bal zonder na te denken. Carmona Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona Méndez schiet op doel. Baquero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Albuixech C.F. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mancos Team 45%, Albuixech C.F. 55%.
Mancos Team - Albuixech C.F. 0:7