Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ese_Enigma monster_of_the_id
541451 Tactiek principal
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 49.1
weak Schieten formidable
poor Passen solid
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Fonte speelt de bal door. Gómez Company bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sotomayor. Sotomayor krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Rosal kopt de bal weg. Klungelig pakt Rozvoda de bal. Bayón is nu in balbezit. Klungelig pakt Bayón de bal. Bayón haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga bokst de bal weg. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal draait met de bal, schiet en ... Arrillaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - monster_of_the_id 0:1

16e minuut.
Pérez Riverol bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte verovert de bal door een tackle van achteren. Fonte geeft de bal voor. Bayón rent richting de bal. Bayón schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Amolador geeft een lange en hoge pass. Bayón kopt de bal weg. Rosal is nu in balbezit. Rosal haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Rosal is nu in balbezit. Rosal schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - monster_of_the_id 0:2

19e minuut.
Gómez Company zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fonte met een sublieme pass. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - monster_of_the_id 0:3

21e minuut.
Fonte rent richting de bal. Fonte passt de bal in één keer door. Gómez Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor geeft de bal voor. Gómez Company rent richting de bal. Gómez Company geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - monster_of_the_id 0:4

35e minuut.
Gómez Company kopt de bal weg. Petruchinas probeert naar een medespeler te passen. Bayón is nu in balbezit. Bayón haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - monster_of_the_id 0:5

37e minuut.
Daar is Bayón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Osa probeert naar een medespeler te passen. Adalıoğlu rent richting de bal. Rosal onderschept slim de pass. Rosal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - monster_of_the_id 0:6

42e minuut.
Petruchinas rent richting de bal. Petruchinas met een sublieme pass. Bayón is nu in balbezit. Bayón schiet op doel. Rozvoda probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ese_Enigma 71%, monster_of_the_id 29%.
Ese_Enigma - monster_of_the_id 0:6

46e minuut.
Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor speelt de bal door. Rosal rent richting de bal. Rosal haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - monster_of_the_id 0:7

47e minuut.
MacNair probeert naar een medespeler te passen. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal is nu in balbezit. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rosal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gómez Company de bal. Rosal rent richting de bal. Rosal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - monster_of_the_id 0:8

61e minuut.
Petruchinas met een sublieme pass. Gómez Company is nu in balbezit. Gómez Company passt de bal in één keer door. Rosal is nu in balbezit. Rosal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Maurillo is nu in balbezit. Maurillo geeft een hoge lob. Rosal rent richting de bal. Rosal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - monster_of_the_id 0:9

70e minuut.
Fortunát rent richting de bal. Fortunát passt de bal met de wreef. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal schiet op doel. Arrillaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - monster_of_the_id 0:10

71e minuut.
Bayón is nu in balbezit. Petruchinas is nu in balbezit. Adalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón onderschept slim de pass. Bayón haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rosal zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - monster_of_the_id 0:11

78e minuut.
Rosal rent richting de bal. Sotomayor onderschept slim de pass. Rosal rent richting de bal. Rosal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - monster_of_the_id 0:12

82e minuut.
Gómez Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Company geeft een hoge lob. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón schiet op doel. Arrillaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rosal krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - monster_of_the_id 0:13

83e minuut.
de la Osa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quiñoa komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Mientus met een sublieme pass. Gómez Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Company geeft een hoge lob. Bayón is nu in balbezit. Bayón draait met de bal, schiet en ... Arrillaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosal is nu in balbezit. Rosal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - monster_of_the_id 0:14

89e minuut.
Bayón verovert de bal door een tackle van achteren. Bayón passt de bal zonder na te denken. Rosal rent richting de bal. Rosal haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - monster_of_the_id 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ese_Enigma 72%, monster_of_the_id 28%.
Ese_Enigma - monster_of_the_id 0:15