Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vino Manchego Karales
532 Tactiek 442_def_2023
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 40.7
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


12e minuut.
Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś passt de bal in één keer door. Daar is Zhiqun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhiqun geeft een lange en hoge pass. Ziemiański maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Płaczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Yazlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Constante passt de bal met de wreef. Zhiqun rent richting de bal. Zhiqun met een sublieme pass. Karwan is nu in balbezit. Karwan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vino Manchego 43%, Karales 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vino Manchego - Karales 0:0

47e minuut.
Gia Thiện rent richting de bal. Bugalski rent richting de bal. Gia Thiện onderschept slim de pass. Gia Thiện schiet op doel. de Lorenzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - Karales 0:1

71e minuut.
Constante passt de bal met de wreef. Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colaizzo. Colaizzo krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Karwan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuraś zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ziemiański heeft problemen om de bal te vangen. Yazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Płaczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cal verovert de bal door een tackle van achteren. de la Cal geeft een hoge lob. Kopciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Klungelig pakt Macek de bal. Macek passt de bal zonder na te denken. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yazlan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vino Manchego 43%, Karales 57%.
Vino Manchego - Karales 0:1