Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RaYiTo! AC Magnum
442 Tactiek 442XX
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 15.8
solide Schieten zwak
goed Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Daar is Zámečník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zámečník passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Birnicu de bal. Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RaYiTo! - AC Magnum 1:0

6e minuut.
Denac bereikt de bal nog maar net als eerste. Denac geeft de bal voor. Birnicu rent richting de bal. Birnicu schiet op doel. Albarracín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson met een sublieme pass. Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak haalt uit met een fantastische trap. Albarracín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RaYiTo! - AC Magnum 2:0

15e minuut.
Lusarreta rent richting de bal. Spínola verovert de bal door een tackle van achteren. Spínola met een sublieme pass. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu schiet op doel. Albarracín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RaYiTo! - AC Magnum 3:0

18e minuut.
Pleśniak is nu in balbezit. Pleśniak probeert naar een medespeler te passen. Zámečník met een sublieme pass. Birnicu rent richting de bal. Birnicu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson geeft een lange en hoge pass. Zámečník kopt de bal weg. Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RaYiTo! - AC Magnum 4:0

29e minuut.
Goñalons probeert naar een medespeler te passen. Daar is Spínola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spínola geeft een hoge lob. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Birnicu rent richting de bal. Birnicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RaYiTo! - AC Magnum 5:0

31e minuut.
Birnicu rent richting de bal. Zámečník is nu in balbezit. Birnicu rent richting de bal. Zámečník is nu in balbezit. Zámečník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zámečník probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak schiet op doel. Albarracín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RaYiTo! - AC Magnum 6:0

34e minuut.
Carratalá geeft een lange en hoge pass. Inworp. Viktorsson met een snelle inworp. Zámečník rent richting de bal. Zámečník geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RaYiTo! - AC Magnum 7:0

36e minuut.
Inworp. Lusarreta met de inworp. Bodipo Díaz rent richting de bal. Bodipo Díaz draait met de bal, schiet en ... Denac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roden geeft de bal voor. Carratalá is nu in balbezit. Pleśniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pleśniak krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Torán is nu in balbezit. Spínola onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goñalons. Spínola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Spínola neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Carratalá kopt de bal weg. Zámečník bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu schiet op doel. Albarracín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RaYiTo! - AC Magnum 8:0

44e minuut.
Carratalá rent richting de bal. Carratalá speelt de bal door. Martínez Gutiérrez is nu in balbezit. Bodipo Díaz onderschept slim de pass. Bodipo Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaYiTo! 43%, AC Magnum 57%.
RaYiTo! - AC Magnum 8:0

49e minuut.
Dragomir rent richting de bal. Spínola bereikt de bal nog maar net als eerste. Torán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torán krijgt een gele kaart. Spínola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dragomir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Birnicu rent richting de bal. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RaYiTo! - AC Magnum 9:0

51e minuut.
Albarracín met een harde bal richting middenveld. Zámečník kopt de bal weg. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu schiet op doel. Albarracín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Goñalons geeft een lange en hoge pass. Inworp. Spínola met de inworp. Zámečník bereikt de bal nog maar net als eerste. Zámečník geeft de bal voor. Albarracín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Uña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak onderschept slim de pass. Pleśniak passt de bal in één keer door. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RaYiTo! - AC Magnum 10:0

83e minuut.
Klungelig pakt Torán de bal. Spínola onderschept slim de pass. Spínola geeft een hoge lob. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Goñalons de bal. Birnicu rent richting de bal. Bengoetxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengoetxea geeft een hoge lob. Birnicu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bengoetxea trapt de bal weg. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson geeft een lange en hoge pass. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RaYiTo! - AC Magnum 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaYiTo! 40%, AC Magnum 60%.
RaYiTo! - AC Magnum 11:0