Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Devils Diamantes Locos
Ofensiva-4-3-3 Tactiek PORT MORESBY
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.2 gemiddelde waardering 57.6
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Tostes bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhárik is nu in balbezit. Juhárik geeft een hoge lob. Tostes rent richting de bal. Tostes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Somma passt de bal in één keer door. Okoń geeft een hoge lob. Juhárik is nu in balbezit. Juhárik schiet op doel. Nunes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Devils - Diamantes Locos 0:1

8e minuut.
Săvoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Tostes verovert de bal door een tackle van achteren. Tostes passt de bal zonder na te denken. Juhárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhárik draait met de bal, schiet en ... Nunes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Lubosz rent richting de bal. Castro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lubosz raakt geblesseerd tijdens het duel. Lubosz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Devils - Diamantes Locos 1:1

12e minuut.
Estebaranz is nu in balbezit. Tostes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostes met een sublieme pass. Juhárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhárik haalt uit met een fantastische trap. Nunes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Ghiţulescu geeft een lange en hoge pass. Estebaranz kopt de bal weg. Juhárik rent richting de bal. Juhárik draait met de bal, schiet en ... Nunes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Devils - Diamantes Locos 1:2

15e minuut.
Adames onderschept slim de pass. Adames geeft de bal voor. Lubosz is nu in balbezit. Lubosz schiet op doel. Zakaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Devils - Diamantes Locos 2:2

28e minuut.
Tostes kopt de bal weg. Juhárik rent richting de bal. Met opzet legt Chayrigues zijn tegenspeler op de grond. Juhárik moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Juhárik kan niet meer verder spelen. Bison komt het veld opgelopen. Falzon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Estebaranz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Devils - Diamantes Locos 2:3

32e minuut.
Falzon met een sublieme pass. Bison is nu in balbezit. Bison probeert naar een medespeler te passen. Estebaranz is nu in balbezit. Estebaranz draait met de bal, schiet en ... Nunes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Ghiţulescu is nu in balbezit. Ghiţulescu geeft een hoge lob. Chayrigues heeft problemen om de bal te vangen. Bison bereikt de bal nog maar net als eerste. Bison schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Thys rent richting de bal. Estebaranz onderschept slim de pass. Estebaranz haalt uit met een fantastische trap. Nunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Devils 57%, Diamantes Locos 43%.
Blue Devils - Diamantes Locos 2:3

53e minuut.
Thys geeft een hoge lob. Falzon kopt de bal weg. Adames probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ghiţulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiţulescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Somma is nu in balbezit. Lubosz rent richting de bal. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubosz onderschept slim de pass. Lubosz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Somma passt de bal met de wreef. Lubosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro begaat een overtreding. Castro krijgt een gele kaart. Lubosz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Somma met een snel genomen vrije trap. Lubosz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pleavă geeft de bal voor. Bison is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tostes neemt de hoekschop. Bison maakt een snoekduik en kopt de bal. Nunes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Devils 52%, Diamantes Locos 48%.
Blue Devils - Diamantes Locos 2:3