Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escolanets C. F. Hardplay
352 Tactiek hard1
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 40.4
poor Schieten good
poor Passen adequate
average Verdedigen solid


4e minuut.
Miraut is nu in balbezit. Goulão rent richting de bal. Goulão passt de bal zonder na te denken. Duró is nu in balbezit. Duró schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Miraut heeft problemen om de bal te vangen. Goulão probeert naar een medespeler te passen. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró draait met de bal, schiet en ... Costanilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - Hardplay 0:1

10e minuut.
Santolaya bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owono Montalbán met de inworp. Goulão bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulão geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cerdán rent richting de bal. Cerdán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szibalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goulão geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cerdán verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szibalski neemt de hoekschop. Duró maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - Hardplay 0:2

23e minuut.
Cruz Carretero is nu in balbezit. Cruz Carretero geeft een lange en hoge pass. Cerdán controleert de bal met de borst. Goulão bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulão haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Owono Montalbán onderschept slim de pass. Owono Montalbán geeft de bal voor. Duró rent richting de bal. Duró haalt uit met een fantastische trap. Costanilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - Hardplay 0:3

33e minuut.
Bergara Larrañaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergara Larrañaga passt de bal met de wreef. Szibalski probeert naar een medespeler te passen. Miraut is nu in balbezit. Miraut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Miraut passt de bal met de wreef. Goulão is nu in balbezit. Goulão met een sublieme pass. Owono Montalbán is nu in balbezit. Owono Montalbán speelt de bal door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - Hardplay 0:4

42e minuut.
Carpintero onderschept slim de pass. Süleymaniye onderschept slim de pass. Süleymaniye geeft een hoge lob. Miraut rent richting de bal. Miraut haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - Hardplay 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escolanets C. F. 85%, Hardplay 15%.
Escolanets C. F. - Hardplay 0:5

49e minuut.
Süleymaniye neemt vlug de vrije trap. Miraut kopt de bal weg. Süleymaniye met een sublieme pass. Goulão bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski probeert naar een medespeler te passen. Duró is nu in balbezit. Duró haalt uit met een fantastische trap. Costanilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Süleymaniye verovert de bal door een tackle van achteren. Goulão met een sublieme pass. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró schiet op doel. Costanilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - Hardplay 0:6

66e minuut.
Llador is nu in balbezit. Llador geeft de bal voor. Cruz Carretero kopt de bal weg. Duró probeert de bal met de borst te controleren. Duró haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Goulão heeft problemen om de bal te vangen. Goulão speelt de bal door. Szibalski probeert naar een medespeler te passen. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - Hardplay 0:7

77e minuut.
Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymaniye onderschept slim de pass. Süleymaniye passt de bal met de wreef. Duró rent richting de bal. Duró schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Owono Montalbán met een sublieme pass. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulão met een sublieme pass. Duró rent richting de bal. Duró draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Santolaya met de inworp. Süleymaniye met een sublieme pass. Owono Montalbán heeft problemen om de bal te vangen. Santolaya verovert de bal door een tackle van achteren. Santolaya geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escolanets C. F. 72%, Hardplay 28%.
Escolanets C. F. - Hardplay 0:7