Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Woolfers F.C. Naranjito F.C
Normal Tactiek tu433
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 49.4
poor Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Kriss probeert naar een medespeler te passen. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu speelt de bal door. Kriss rent richting de bal. Kriss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:1

2e minuut.
Daar is Codreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codreanu passt de bal met de wreef. Kriss is nu in balbezit. Kriss schiet op doel. Valbuena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:2

5e minuut.
Jakubovič met een sublieme pass. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu speelt de bal door. Kriss rent richting de bal. Kriss haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner probeert naar een medespeler te passen. Codreanu met een sublieme pass. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:3

10e minuut.
Jakubovič passt de bal met de wreef. Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kriss de bal. Kriss haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bedía is nu in balbezit. Codreanu rent richting de bal. Codreanu passt de bal zonder na te denken. Opěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Opěnka draait met de bal, schiet en ... Valbuena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Codreanu neemt de hoekschop. Jakubovič geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Jakubovič probeert naar een medespeler te passen. Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner passt de bal in één keer door. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Jakubovič met een sublieme pass. Çalışkan speelt de bal door. Opěnka is nu in balbezit. Opěnka geeft een lange en hoge pass. Kriss krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Valbuena met een harde bal richting middenveld. Berkiner rent richting de bal. Millar maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Millar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Coira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çalışkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coira schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Coira krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Jakubovič onderschept slim de pass. Jakubovič geeft een hoge lob. Codreanu rent richting de bal. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:4

27e minuut.
Opěnka is nu in balbezit. Opěnka geeft een hoge lob. Daar is Bedía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kriss is nu in balbezit. Kriss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:5

28e minuut.
Aranzábal Alkorta rent richting de bal. Aranzábal Alkorta geeft de bal voor. Aparicio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Delvas geeft een lange en hoge pass. Opěnka is nu in balbezit. Opěnka passt de bal in één keer door. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:6

32e minuut.
Podmagorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmagorski passt de bal zonder na te denken. Opěnka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kriss de bal. Kriss draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Codreanu passt de bal met de wreef. Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner met een sublieme pass. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Aranzábal Alkorta probeert naar een medespeler te passen. Opěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Opěnka geeft een hoge lob. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Aranzábal Alkorta trapt de bal weg van het doel. Berkiner kopt de bal weg. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:7

39e minuut.
Klungelig pakt Delvas de bal. Delvas geeft de bal voor. Aranzábal Alkorta kopt de bal weg. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. Valbuena bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Valbuena met een sublieme pass. Opěnka kopt de bal weg. Kriss rent richting de bal. Klungelig pakt Kriss de bal. Kriss haalt uit met een fantastische trap. Valbuena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Chacón kopt de bal weg. Delvas rent richting de bal. Delvas passt de bal in één keer door. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Berkiner passt de bal in één keer door. Opěnka met een sublieme pass. Kriss is nu in balbezit. Kriss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woolfers F.C. 81%, Naranjito F.C 19%.
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:8

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakubovič met een snelle inworp. Opěnka met een sublieme pass. Jakubovič is nu in balbezit. Jakubovič geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valbuena trapt de bal weg van het doel. Berkiner kopt de bal weg. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:9

50e minuut.
Çalışkan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jakubovič de bal. Jakubovič speelt de bal door. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Coira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jakubovič speelt de bal door. Berkiner rent richting de bal. Berkiner met een sublieme pass. Codreanu geeft een hoge lob. Valbuena bokst de bal weg. Kriss rent richting de bal. Kriss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:10

60e minuut.
Jakubovič rent richting de bal. Jakubovič passt de bal zonder na te denken. Kriss rent richting de bal. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Artigas geeft een lange en hoge pass. Ciutol kopt de bal weg. Jakubovič geeft de bal voor. Kriss rent richting de bal. Kriss draait met de bal, schiet en ... Valbuena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:11

66e minuut.
Savage komt het veld opgelopen. Tafani komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Opěnka met een sublieme pass. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss rent richting de bal. Kriss haalt uit met een fantastische trap. Valbuena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:12

71e minuut.
Delvas is nu in balbezit. Delvas speelt de bal door. Daar is Berkiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berkiner geeft de bal voor. Kriss springt en kopt de bal. Valbuena bokst de bal weg.

73e minuut.
Kriss passt de bal met de wreef. Opěnka is nu in balbezit. Opěnka passt de bal met de wreef. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:13

75e minuut.
García Cayón passt de bal in één keer door. Lay bereikt de bal nog maar net als eerste. Savage schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Savage krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Codreanu rent richting de bal. Codreanu passt de bal in één keer door. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss haalt uit met een fantastische trap. Valbuena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:14

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berkiner met de inworp. Jakubovič probeert naar een medespeler te passen. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:15

84e minuut.
Jakubovič passt de bal in één keer door. Codreanu rent richting de bal. Codreanu passt de bal zonder na te denken. Kriss rent richting de bal. Kriss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:16

85e minuut.
Opěnka is nu in balbezit. Opěnka geeft een hoge lob. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aranzábal Alkorta de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Chacón is nu in balbezit. Opěnka verovert de bal door een tackle van achteren. Opěnka passt de bal in één keer door. Kriss is nu in balbezit. Kriss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:17

88e minuut.
Berkiner heeft problemen om de bal te vangen. Berkiner speelt de bal door. Jakubovič probeert naar een medespeler te passen. Kriss rent richting de bal. Kriss schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Jakubovič speelt de bal door. Daar is Delvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delvas passt de bal in één keer door. Kriss is nu in balbezit. Kriss draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Valbuena met een harde bal richting middenveld. Jakubovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubovič passt de bal in één keer door. Kriss rent richting de bal. Kriss draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woolfers F.C. 80%, Naranjito F.C 20%.
Woolfers F.C. - Naranjito F.C 0:17