Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C. F. Canal Deportivo Judas
Normal Tactiek Prueba
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 52.4
weak Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Preguinho passt de bal met de wreef. Iordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordanov met een sublieme pass. Figueres is nu in balbezit. Figueres draait met de bal, schiet en ... Vivardi bokst de bal weg.

7e minuut.
Iordanov onderschept slim de pass. Iordanov passt de bal zonder na te denken. Figueres is nu in balbezit. Stange is nu in balbezit. Stange haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Krličević probeert naar een medespeler te passen. Gott is nu in balbezit. Chiţac maakt een afschuwelijke overtreding. Chiţac krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Chiţac met een snelle inworp. Sotomayor is nu in balbezit. Sotomayor passt de bal in één keer door. Iordanov rent richting de bal. Iordanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Kazanecki rent richting de bal. Figueres rent richting de bal. Iordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres haalt uit met een fantastische trap. Vivardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Zakos de bal onder controle te krijgen. Prändl is nu in balbezit. De la Cruz onderschept slim de pass. De la Cruz schiet op doel. Moggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres passt de bal in één keer door. Iordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordanov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C. F. Canal Deportivo - Judas 0:1

31e minuut.
Ţicleanu onderschept slim de pass. Stange verovert de bal door een tackle van achteren. Stange passt de bal met de wreef. Iordanov is nu in balbezit. Iordanov haalt uit met een fantastische trap. Vivardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Stange passt de bal in één keer door. Ţicleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Prändl met de inworp. Zakos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Stange passt de bal in één keer door. Sotomayor probeert naar een medespeler te passen. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres is nu in balbezit. Figueres schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. F. Canal Deportivo 56%, Judas 44%.
C. F. Canal Deportivo - Judas 0:1

80e minuut.
Mrowiec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Centeno komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Iordanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres met een sublieme pass. Stange is nu in balbezit. Stange schiet op doel. Vivardi bokst de bal weg.

89e minuut.
Kontér geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prändl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakos is nu in balbezit. Zakos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. F. Canal Deportivo 59%, Judas 41%.
C. F. Canal Deportivo - Judas 0:1