Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
patitos Fc Racing de Monteolivete
siu Tactiek Lugansk2
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.6 gemiddelde waardering 47.5
average Schieten solid
average Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Pérez Zabal kopt de bal weg. Casado rent richting de bal. Casado passt de bal met de wreef. Astiazarain rent richting de bal. Astiazarain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pladevall maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chiţu kopt de bal weg. Astiazarain is nu in balbezit. Casado bereikt de bal nog maar net als eerste. Casado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - Racing de Monteolivete 0:1

12e minuut.
Chiţu probeert naar een medespeler te passen. Esquinas Torres rent richting de bal. Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Astiazarain draait met de bal, schiet en ... Pladevall werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - Racing de Monteolivete 0:2

17e minuut.
Ribeira is nu in balbezit. Astiazarain onderschept slim de pass. Bakkehaug is nu in balbezit. Bakkehaug geeft een hoge lob. Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - Racing de Monteolivete 0:3

19e minuut.
Konde rent richting de bal. Astiazarain verovert de bal door een tackle van achteren. Beato bereikt de bal nog maar net als eerste. Astiazarain onderschept slim de pass. Astiazarain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bakkehaug passt de bal in één keer door. Esquinas Torres rent richting de bal. Esquinas Torres geeft een hoge lob. Astiazarain heeft problemen om de bal te vangen. Astiazarain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - Racing de Monteolivete 0:4

27e minuut.
Bakkehaug met een sublieme pass. Astiazarain rent richting de bal. Casado is nu in balbezit. Casado schiet op doel. Beato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - Racing de Monteolivete 0:5

29e minuut.
Pérez Zabal speelt de bal door. Astiazarain is nu in balbezit. Astiazarain passt de bal in één keer door. Bakkehaug is nu in balbezit. Bakkehaug haalt uit met een fantastische trap. Pladevall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - Racing de Monteolivete 0:6

31e minuut.
Bartrés geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiţu met de inworp. Esquinas Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquinas Torres geeft een lange en hoge pass. Pladevall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Astiazarain rent richting de bal. Astiazarain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - Racing de Monteolivete 0:7

33e minuut.
Bakkehaug kopt de bal weg. Daar is Astiazarain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astiazarain probeert naar een medespeler te passen. Casado rent richting de bal. Casado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Gruda heeft problemen om de bal te vangen. Esquinas Torres onderschept slim de pass. Esquinas Torres geeft de bal voor. Casado rent richting de bal. Casado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pérez Zabal met de inworp. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu geeft de bal voor. Daar is Bakkehaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakkehaug draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - Racing de Monteolivete 0:8

40e minuut.
Klungelig pakt Chiţu de bal. Junqueras is nu in balbezit. Junqueras passt de bal met de wreef. Chiţu geeft een lange en hoge pass. Astiazarain maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patitos Fc 69%, Racing de Monteolivete 31%.
patitos Fc - Racing de Monteolivete 0:8

55e minuut.
Deen met de inworp. Esquinas Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquinas Torres passt de bal met de wreef. Bakkehaug rent richting de bal. Bakkehaug geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Astiazarain heeft problemen om de bal te vangen. Astiazarain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - Racing de Monteolivete 0:9

60e minuut.
Pérez Zabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Zabal met een sublieme pass. Astiazarain is nu in balbezit. Astiazarain schiet op doel. Pladevall probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Pérez Zabal probeert naar een medespeler te passen. Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeira legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Astiazarain raakt geblesseerd tijdens het duel. Astiazarain neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Xachikyan onderschept slim de pass. Xachikyan geeft de bal voor. Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Astiazarain haalt uit met een fantastische trap. Pladevall werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - Racing de Monteolivete 0:10

73e minuut.
Esquinas Torres is nu in balbezit. Esquinas Torres probeert naar een medespeler te passen. Bakkehaug probeert de bal met de borst te controleren. Bakkehaug geeft de bal voor. Astiazarain krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pérez Zabal speelt de bal door. Astiazarain heeft problemen om de bal te vangen. Astiazarain probeert naar een medespeler te passen. Bakkehaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkehaug draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pladevall werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Beato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakkehaug is nu in balbezit. Bakkehaug schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Astiazarain passt de bal in één keer door. Bakkehaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkehaug haalt uit met een fantastische trap. Pladevall probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Junqueras onderschept slim de pass. Junqueras speelt de bal door. Buerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Buerg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patitos Fc 67%, Racing de Monteolivete 33%.
patitos Fc - Racing de Monteolivete 0:10