Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sevilla atletico HARRIAK
541 Tactiek ligthforce
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39 gemiddelde waardering 42.1
zwak Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Maymakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyutyunik rent richting de bal. Tyutyunik geeft een hoge lob. Alcaraz is nu in balbezit. Alcaraz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Parera passt de bal met de wreef. Kornelius is nu in balbezit. Kornelius geeft de bal voor. Witecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pérez del Río trapt de bal weg van het doel. Maymakov kopt de bal weg. Klungelig pakt Angulo Valderrey de bal. Alcaraz is nu in balbezit. Alcaraz schiet op doel. Zięba bokst de bal weg.

12e minuut.
Maymakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cvijanović rent richting de bal. Cvijanović passt de bal met de wreef. Tyutyunik rent richting de bal. Tyutyunik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
López Ferrer rent richting de bal. Maymakov onderschept slim de pass. Maymakov passt de bal met de wreef. Alcaraz is nu in balbezit. Alcaraz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pérez del Río geeft een lange en hoge pass. Parera is nu in balbezit. Alcaraz verovert de bal door een tackle van achteren. Alcaraz schiet op doel. Zięba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sevilla atletico - HARRIAK 0:1

38e minuut.
Maymakov is nu in balbezit. Maymakov passt de bal zonder na te denken. Alcaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz haalt uit met een fantastische trap. Zięba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Petrea met een sublieme pass. Kornelius kopt de bal weg. Klungelig pakt Witecki de bal. Witecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sevilla atletico - HARRIAK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sevilla atletico 58%, HARRIAK 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sevilla atletico - HARRIAK 1:1

47e minuut.
Cvijanović speelt de bal door. Maymakov rent richting de bal. Maymakov passt de bal zonder na te denken. Alcaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Maymakov geeft een hoge lob. Pérez del Río kopt de bal weg. Daar is Cvijanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freije rent richting de bal. Freije schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kornelius met een sublieme pass. Nisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Witecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Witecki krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Rosas is nu in balbezit. Rosas passt de bal met de wreef. Alcaraz is nu in balbezit. Alcaraz haalt uit met een fantastische trap. Zięba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sevilla atletico - HARRIAK 1:2

67e minuut.
Tyutyunik speelt de bal door. Rosas is nu in balbezit. Rosas speelt de bal door. Alcaraz is nu in balbezit. Alcaraz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kornelius speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Witecki stond buitenspel. Rodríguez Irago maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alcaraz rent richting de bal. Alcaraz draait met de bal, schiet en ... Zięba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maymakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cvijanović geeft een hoge lob. Alcaraz krijgt zijn hoofd ertegen. Zięba probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pérez del Río probeert de bal aan de voet te houden. Tyutyunik probeert naar een medespeler te passen. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz verovert de bal door een tackle van achteren. Alcaraz haalt uit met een fantastische trap. Zięba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gökmen rent richting de bal. Rosas begaat een overtreding. Gökmen raakt geblesseerd tijdens het duel. Angulo Valderrey met een snel genomen vrije trap. Witecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Daar is Padilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvijanović geeft een hoge lob. Alcaraz rent richting de bal. Alcaraz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sevilla atletico - HARRIAK 1:3

86e minuut.
Inworp. Maymakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyutyunik probeert naar een medespeler te passen. Alcaraz is nu in balbezit. Alcaraz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sevilla atletico - HARRIAK 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sevilla atletico 60%, HARRIAK 40%.
sevilla atletico - HARRIAK 1:4