Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Villarreal.CF Bermeo FC
vac433 Tactiek 5-2-1-2
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.8 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Kulaszewski geeft de bal voor. Avandıç probeert de bal aan de voet te houden. Kulaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Avandıç onderschept slim de pass. Avandıç draait met de bal, schiet en ... Faulkner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Avandıç rent richting de bal. Avandıç haalt uit met een fantastische trap. Paal! Verbraken probeert de bal aan de voet te houden. Domarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal.CF - Bermeo FC 0:1

11e minuut.
Csuha probeert naar een medespeler te passen. Paz Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Verbraken is nu in balbezit. Domarski verovert de bal door een tackle van achteren. Domarski haalt uit met een fantastische trap. Faulkner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Álvarez González geeft een lange en hoge pass. Kulaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Avandıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Domarski is nu in balbezit. Domarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal.CF - Bermeo FC 0:2

23e minuut.
Ciupitu speelt de bal door. Bărnuţiu probeert naar een medespeler te passen. Avandıç is nu in balbezit. Daar is Avandıç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avandıç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal.CF - Bermeo FC 0:3

33e minuut.
Bosquier is nu in balbezit. Domarski speelt de bal door. Avandıç rent richting de bal. Avandıç haalt uit met een fantastische trap. Faulkner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal.CF - Bermeo FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villarreal.CF 66%, Bermeo FC 34%.
Villarreal.CF - Bermeo FC 0:4

52e minuut.
Daar is Ciupitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paz Cruz is nu in balbezit. Paz Cruz passt de bal in één keer door. Daar is Ciupitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Csuha rent richting de bal. Ciupitu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciupitu speelt de bal door. Domarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domarski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stegeman met een snelle inworp. Ciupitu rent richting de bal. Domarski rent richting de bal. Domarski haalt uit met een fantastische trap. Faulkner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Verbraken bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbraken geeft een lange en hoge pass. Bosquier kopt de bal weg. Domarski is nu in balbezit. Domarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Dhondt kopt de bal weg. Daar is Zmyślony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csuha rent richting de bal. Csuha haalt uit met een fantastische trap. Tavare probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal.CF - Bermeo FC 1:4

80e minuut.
Ciupitu kopt de bal weg. Göksal heeft problemen om de bal te vangen. Bosquier rent richting de bal. Bosquier geeft een lange en hoge pass. Avandıç krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal.CF - Bermeo FC 1:5

82e minuut.
Verbraken onderschept slim de pass. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu geeft een hoge lob. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier haalt uit met een fantastische trap. Faulkner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domarski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal.CF - Bermeo FC 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villarreal.CF 61%, Bermeo FC 39%.
Villarreal.CF - Bermeo FC 1:6