Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuperDepor Isvar FC
Pachuli Tactiek 4312 502 d
48% Balbezit 52%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 61.3
good Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
García Sedano onderschept slim de pass. García Sedano passt de bal zonder na te denken. Daar is Pilon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Morgado de bal onder controle te krijgen. Calandriello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Pilon rent richting de bal. Pilon passt de bal zonder na te denken. Olaitz is nu in balbezit. Olaitz haalt uit met een fantastische trap. Calandriello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Perezić passt de bal in één keer door. Macek rent richting de bal. Macek speelt de bal door. Pilon is nu in balbezit. Pilon schiet op doel. Calandriello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Knobel passt de bal zonder na te denken. Tzouvanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilooban maakt een afschuwelijke overtreding. Nilooban krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Macek speelt de bal door. Klungelig pakt Macek de bal. Macek passt de bal zonder na te denken. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon draait met de bal, schiet en ... Calandriello bokst de bal weg.

22e minuut.
Macek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kvak komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Turco onderschept slim de pass. Turco met een sublieme pass. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta draait met de bal, schiet en ... Haslinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pałkowski met een snelle inworp. García Sedano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sedano geeft een hoge lob. Pilon is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kvak zal de hoekschop nemen. Pilon springt en kopt de bal. Calandriello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Ribar onderschept slim de pass. Ribar geeft de bal voor. Pilon kopt de bal weg. Olaitz rent richting de bal. Olaitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. García Sedano kopt de bal weg. Pilon heeft problemen om de bal te vangen. Pilon schiet op doel. Calandriello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Perezić passt de bal met de wreef. Kvak rent richting de bal. Kvak geeft een lange en hoge pass. Olaitz springt en kopt de bal. Calandriello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperDepor - Isvar FC 0:1

41e minuut.
Kvak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kvak geeft een hoge lob. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon schiet op doel. Calandriello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperDepor - Isvar FC 0:2

44e minuut.
Tzouvanakis passt de bal zonder na te denken. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perezić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perezić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperDepor 72%, Isvar FC 28%.
SuperDepor - Isvar FC 0:2

53e minuut.
Kvak passt de bal in één keer door. Suárez Fernández is nu in balbezit. Pilon onderschept slim de pass. Pilon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuperDepor - Isvar FC 0:3

55e minuut.
Turco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkowski onderschept slim de pass. Pałkowski geeft de bal voor. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olaitz rent richting de bal. Olaitz schiet op doel. Calandriello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperDepor - Isvar FC 0:4

63e minuut.
Nilooban passt de bal zonder na te denken. Kvak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvak passt de bal in één keer door. Pilon is nu in balbezit. Pilon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
García Sedano met een sublieme pass. Kvak heeft problemen om de bal te vangen. Kvak met een sublieme pass. Olaitz is nu in balbezit. Olaitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperDepor - Isvar FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperDepor 80%, Isvar FC 20%.
SuperDepor - Isvar FC 0:5