Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid Blanco Alpargatas United de Ceuta
433 Tactiek creacion d
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 52
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 47.2
adequate Schieten excellent
weak Passen average
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Zapotoczny onderschept slim de pass. Zapotoczny probeert naar een medespeler te passen. Osuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Roma met de inworp. Osuch is nu in balbezit. Osuch met een sublieme pass. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... Busquets bokst de bal weg. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny schiet op doel. Busquets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Smola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopański speelt de bal door. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Caratallada kopt de bal weg. Kuńczak is nu in balbezit. Kuńczak met een sublieme pass. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kuńczak passt de bal in één keer door. Peddiu speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Soria López de bal onder controle te krijgen. Osuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kopański met een sublieme pass. Zapotoczny is nu in balbezit. Caratallada begaat een overtreding. Caratallada krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Delmás bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmás geeft een lange en hoge pass. Kuńczak kopt de bal weg. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - Alpargatas United de Ceuta 0:1

15e minuut.
Delmás bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma passt de bal zonder na te denken. Osuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuch schiet op doel. Busquets kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kuńczak onderschept slim de pass. Kuńczak met een sublieme pass. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny schiet op doel. Taiocchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Soria López probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny passt de bal met de wreef. Osuch is nu in balbezit. Osuch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zapotoczny is nu in balbezit. Taiocchi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zapotoczny raakt geblesseerd tijdens het duel. Osuch legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Busquets werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - Alpargatas United de Ceuta 0:2

23e minuut.
Cornalba is nu in balbezit. Kuńczak onderschept slim de pass. Kuńczak met een sublieme pass. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Busquets trapt de bal weg. Peddiu kopt de bal weg. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap. Busquets maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - Alpargatas United de Ceuta 0:3

26e minuut.
Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma probeert naar een medespeler te passen. Osuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel. Busquets bokst de bal weg.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roma met een snelle inworp. Peddiu met een sublieme pass. Kopański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Peddiu speelt de bal door. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny passt de bal zonder na te denken. Osuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Klungelig pakt Băşulescu de bal. Herikyan probeert naar een medespeler te passen. Taiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny onderschept slim de pass. Zapotoczny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - Alpargatas United de Ceuta 0:4

34e minuut.
Kopański bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornalba begaat een overtreding. Kopański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Osuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuch schiet op doel. Busquets werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Peddiu is nu in balbezit. Peddiu passt de bal met de wreef. Kopański met een sublieme pass. Osuch heeft problemen om de bal te vangen. Osuch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Soria López heeft problemen om de bal te vangen. Kuńczak rent richting de bal. Kuńczak passt de bal zonder na te denken. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Blanco 87%, Alpargatas United de Ceuta 13%.
Madrid Blanco - Alpargatas United de Ceuta 0:4

48e minuut.
Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny schiet op doel. Daar is Caratallada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Secară passt de bal zonder na te denken. Kuńczak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soria López. Soria López krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kopański probeert naar een medespeler te passen. Soria López probeert naar een medespeler te passen. Kopański probeert naar een medespeler te passen. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny passt de bal in één keer door. Roma probeert naar een medespeler te passen. Osuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Inworp. Smola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopański probeert naar een medespeler te passen. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... Busquets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osuch rent richting de bal. Osuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - Alpargatas United de Ceuta 0:5

75e minuut.
Zapotoczny verovert de bal door een tackle van achteren. Kuńczak is nu in balbezit. Zapotoczny speelt de bal door. Osuch rent richting de bal. Osuch draait met de bal, schiet en ... Busquets bokst de bal weg.

77e minuut.
Osuch met een sublieme pass. Taiocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Kopański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Klungelig pakt Zapotoczny de bal. Zapotoczny passt de bal zonder na te denken. Osuch is nu in balbezit. Osuch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - Alpargatas United de Ceuta 0:6

79e minuut.
Cornalba probeert naar een medespeler te passen. Soria López is nu in balbezit. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap. Busquets maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - Alpargatas United de Ceuta 0:7

81e minuut.
Kopański speelt de bal door. Kuńczak is nu in balbezit. Kuńczak passt de bal met de wreef. Osuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuch draait met de bal, schiet en ... Busquets bokst de bal weg. Paal!

82e minuut.
Bellofiore is nu in balbezit. Roma onderschept slim de pass. Roma speelt de bal door. Osuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuch draait met de bal, schiet en ... Busquets bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roma zal de hoekschop nemen. Osuch probeert naar een medespeler te passen. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Peddiu passt de bal in één keer door. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kopański de bal. Kopański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Klungelig pakt Osuch de bal. Osuch geeft een lange en hoge pass. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... Busquets probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - Alpargatas United de Ceuta 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Blanco 84%, Alpargatas United de Ceuta 16%.
Madrid Blanco - Alpargatas United de Ceuta 0:8